Hogyan válthatod valóra a legnagyobb álmaidat 2 napi tervezéssel 1 év alatt?

11. Évindító 

Célkitűző Edzőtábor

2019. január 10-11. csütörtök-péntek

Siess, mert az ajánlat addig tart, míg a helyek

el nem fogynak! Már csak 4 hely maradt!

Miért érdemes
célokat kitűznöd?


Egyáltalán van arra esélyed, hogy 2 napi tervezéssel 2018-ban meg tudd valósítani a legnagyobb álmaidat vállalkozóként? Hogy szabad legyél? Több profit csinálj? Új nyelveket tanulj és különleges helyekre utazz el? Megcsinálhatod úgy is, hogy időnként ráveszed magad, vagy csinálhatod úgy, hogy beleviszel egy működő rendszert...

Az ennivalódba is szoktál fűszert rakni, hogy nagyobb legyen a vágyakozásod érte. Mert úgy finomabb. Receptet használsz hozzá, hogy újra sikerüljön. Ha beleviszel egy rendszert a megvalósításba is, akkor az eredmény ugyanaz lesz: megvalósítod a céljaidat gyorsabban, mint hinnéd, és közben pedig megmarad az égő vágyad. 

Az ennivalódat is kiterveled. Fűszerek és hozzávalók. A legbecsesebb céljaidat miért nem?

Álmodjuk meg a céljaidat!


A hozzávalókat én adom. A motivációd lesz a fűszer. Sikerre leszel ítélve, ha betartod, amiket átadok neked, és megvan benned az égő vágy, hogy megcsináld!

 • Egy jó cél pontos. Határozd meg, hogy mit szeretnél és hogy miért. Legyél részletes és fogalmazz  egyértelműen. Kérdőszavak: mit, miért, mikor, hol, merre, kivel, hány, meddig.
 • Egy jó cél mérhető. Honnan tudod, hogy megvalósult a cél? Mennyibe kerül? Mennyi kell belőle? Ha látod, hogy haladsz, akkor sokkal motiváltabb leszel.
 • Egy jó cél megvalósítható. Hogyan tudod megvalósítani, és mennyire reális a célod? Figyelembe véve az akadályokat. Milyen készségek kellenek hozzá?
 • Egy jó cél fontos. Mennyire érzed magadénak az egészet? Ha felkeltlek éjjel háromkor, azon túl, hogy ütögetnél a seprűddel, ez a cél lenne a második gondolatod?
 • Egy jó cél határidős. Legyen hozzá egy dátum. Sokkal jobb lesz a teljesítményed és az akaraterőd is, ha kitűzöd, hogy mikorra valósuljon meg. Szóval...

Legyél sikeres, vagy feltörekvő vállalkozó. Nő, vagy férfi. Fiatal, vagy szépkorú. Egy dolog összeköt téged és engem. Hogy vannak céljaid, és kézzel fogható eredményeket akarsz ebből egyszer. El akarsz érni valamit...

Pontosan ezért fog működni neked az, ami nekem is működött. Sikeressé tehet, ha ugyanúgy csinálod.

2 napig csak azon fogunk dolgozni a X. Évindító Célkitűző Edzőtáborban, hogy a céljaidból valóság legyen! 

Add meg magadnak a lehetőséget


Érd El A Céljaidat

Egy olyan bajnokot faragunk belőled a 2 nap alatt, aki képes áttörni bármilyen akadályt. 

Készen állsz arra, hogy olyan célokat vigyél véghez, amiket még most nehezen hiszel el? 

Mert képes vagy rá! Megtervezzük együtt és tudni fogod PONTOSAN mit kell tenned, hogy sikerüljön!

Növeld A Bevételed

Nehogy azt hidd, hogy elengedlek téged erről a 2 napos Célkitűző Edzőtáborról, amíg ez nincsen megtervezve. 

Statisztikai adat, hogy a sikeres emberek 3%-a vezeti, és jól megtervezi a céljait. Megosztom veled az aranyat érő ​módszertant, ami képessé tesz téged, hogy bekerülj az elitbe. 

Több, mint 4891 tanítványom követi a módszereket. Nem véletlenül.

Építs Kapcsolatot

Elgondolkodtál már azon, mi történne, ha olyan emberekkel vennéd körbe magad, akik ugyanolyan motiváltak, mint te? 

Az Évindító Célkitűző Edzőtábor tele lesz hozzád hasonlókkal, akik megértenek téged. Akikkel az utad közös lehet.

Ez egy pozitív közösség, ahol mindenki úgy látja, hogy a pohár félig teli. Hatalmas buli hangulattól felpörögve fogjuk megtervezni a céljaidat. 

Akár életre szóló barátságok, üzleti kapcsolatok is születhetnek.

profile-pic
Takács László

Sikerült 10X szintre hozni a vállalkozásomat

Ha szeretnéd, hogy a családod, a csapatod, a munkatársaid, meg akár a családtagjaid, vállalkozásod szebbé, jobbá, meg gazdagabbá váljon, akkor neked itt a helyed. Nekem azt adta, hogy sikerült 10X szintre hozni a vállalkozásomat, köszönve ezt a meglévő csapatnak, és Pongor-Juhász Attilának. Köszönöm szépen. - Takács László - Portentrade Kft.

Kinek való?


Fedezd fel mit nyújthat neked vállalkozóként a ​X. Évindító Célkitűző Edzőtábor,

ahol valóra válthatod a legnagyobb álmaidat...

 • Törd át a bevétel-plafonod
 • Legyél "lehetőség-mágnes"
 • Legyél fitt és egészséges
 • Rendezd a magánéleted
 • Alakulj át adakozó jelleművé
 • Hajlítsd meg az időt

Törd át a bevétel-plafonod

Tehát legyen több pénzed, és a te pázsitod legyen zöldebb...

Elkezd bennem felmenni a pumpa, amikor meghallom:
"jajj, neked az is jó, ami most van, értékeld már..." vagy "másnak még ennyi sem jut..."  vagy "a pénz nem is boldogít".

Mert ezek itt mind a lúzer gondolkodás magvai. Igen, értékeld azt amid van, de büszkén vállald azt is, hogy vannak ambícióid. Hogy több akarsz lenni, mint ami most vagy. Mert EMBER vagy!

​Bevétel növekedés fog történni, ha rendszerezzük a pénzügyi céljaidat. Szolgálni fogsz, és okosan dolgozol majd a céljaidért, nem pedig keményebben. Ha így teszel, nem fogsz kiégni félúton, és tényleg zöldebb lesz a pázsitod, mint a szomszédé!

Csak akkor jelentkezz, ha a fentiek valamelyikébe tartoznál. Ha így van, akkor ne hezitálj. Tudod mit tegyél!

Mit viszel haza a Célkitűző Edzőtáborból?

Mire fókuszálj legjobban, és 
mik legyenek az első lépéseid?

Ez egy fantasztikus utazás lesz számodra, de nem kell aggódnod, mert végig fogom majd a kezedet.

Megmutatom neked, hogy mikre érdemes koncentrálnod. Ezekre fogod majd átcsoportosítani a legtöbb energiádat, hogy hatékony legyél.

​Stratégiát és energiát adok, hogy megtedd az első lépést a számodra megfelelő irányba. Ha nem érzed jól magad a magánéletben és a vállalkozásodban, elindulnál valamerre de nem tudod merre, akkor már csak e miatt ne hagyd ki az eseményt!

Nem semmi ez a lista, de
 megkapom én mindezt??

 • Célkitűző kézikönyv. Ez a könyv életeket változtatott már meg, és készülj, mert a tiédet is meg fogja!
 • Megvalósítási akcióterv. E nélkül nem is lenne igazi az egész. De konkrétan összeszedjük, mit tegyél annak érdekében, hogy álomból valóság legyen!
 • Álom napló. Hihetetlen erő és energia van a képzeletben. Hogy hogyan vizualizálod, és vezeted a céljaidat. Mindenképp használnod érdemes!
 • Célkártyák. Tedd a zsebedbe, kabátodba, gatyádba, bárhova is, de legyen nálad, és olvasd napi szinten a céljaidat, hogy beléd égjenek!
 • Győzelem lista. Amivel képes leszel motiválni magad végig a rögös utakon. Emlékeztetni fog téged, hogy nincs lehetetlen, képes vagy rá!
 • Titkos ajándék. Amit most még nem árulok el, de nagyon tetszeni fog neked! Alig várom, hogy elmondhassam mi ez, és hogy megkapd!

És igen, mindezeket megkapod.  :-)

Vérpezsdítő löketet kapsz,
humorral és motivációval!

Önbizalom nélkül nehezen fog neked menni. Arra számíts, hogy a családtagjaid, és barátaid nem fognak rád ismerni. Sziklaszilárd önbizalommal és betonbiztos eltökéltséggel foglak elengedni téged. 

Egy olyan motivációt kapsz tőlem a színpadról, ami egész évben ki fog tartani. 

Érdekes és lelkesítő sztorikat fogsz hallani olyanokról mint te. Akiknek hasonló küzdelmeik voltak, de már véghez vitték. Akik még a legelképesztőbb, vagy legnehezebb körülmények között sem adták fel. És így lesz veled is.

Megtervezett, csatára kész
haditerv lesz a kezedben!

Ne csak megfogalmazd a céljaidat, hanem tudd is őket megvalósítani! Csináld végig! Erre kapod meg  a módszereket, stratégiákat. 

Ezeket több, mint 4891 tanítványom követi már, és eddig lehetetlennek hitt célokat visznek végig. Nem véletlenül szajkózom, hogy egy valós életben kipróbált, és tesztelt rendszerre van szükséged! 

A 2. nap végén azt fogod érezni, hogy mindened megvan ahhoz, hogy elstartolj.​​​​ Ez önmagában hatalmas önbizalmat és erőt fog adni. 

BÓNUSZ 1 exkluzív V.I.P.
előadó - Andrew McCall

Nézd meg mit üzen neked Andrew!

Feliratoztuk is, hogy az angol se legyen akadály!

BÓNUSZ 2 exkluzív V.I.P.
előadó - Julie Cairns

Nézd meg mit üzen neked Julie!

Feliratoztuk is, hogy az angol se legyen akadály!

Program


2018. január 11-12. A Lurdy Ház-ban.

Exkluziv V.I.P. est a vendégelőadóval 17:00-20:00 óráig.

0.

N​ap

 • Julie Ann Cairns előadása. Egy csak V.I.P.-knak szóló előadás, ahol Julie ÉLŐBEN fog neked a pénzhez kötődő paradigmáid és félelmeid legyőzésében!
 • Julie könyvének bemutatása. Ahol lehull a lepel Julie új könyvéről, és természetesen te, mint V.I.P., megkapod ennek a könyvnek a magyar kiadott változatát AJÁNDÉKBA!
 • Kérdezz - felelek lehetőség. Egy izgalmas része az estnek, ahol felteheted a kérdéseidet közvetlenül Julie-nak. Itt segíteni fog a szinkrontolmácsunk is, hogy ne az idegen nyelv szabja meg a határokat!
 • check-circle
  Állófogadás a résztvevőkkel és az előadóval. Fantasztikus lehetőség minden ilyen rendezvényen az, hogy tudj kapcsolatokat építeni. Ráadásul felteheted személyesebb kérdéseidet Julie-nak is.  

Itt kezdődik az izgalmas átalakulásod.

1.

N​ap

 • 1. Stratégia: eddigi életed auditja. ​Mielőtt nekilátunk az új, égő vággyal akart céljaid megvalósításának, egy fontos lépést szükséges megtennünk. Ez pedig a múltbeli dolgok lezárása és elengedése. Minden itt kezdődik!
 • 2. Stratégia: fantáziálj, azaz merj álmodozni! ​Ahol igazán szabadjára engedheted a fantáziád és végre egy olyan önfeledt állapotba segítek neked kerülni, amelyre legutoljára talán gyermekként volt alkalmad.
 • 3. Stratégia: célkitűzés-tervezés, álmokból cél. ​A legizgalmasabb pillanat. Hiszen rengeteg álmunk van... De ahhoz hogy ebből konkrét, megvalósítható célt alakíts ki, egy stratégiára van szükséged. Ez az, amit megmutatok neked! Ez az a rész, amit imádni fogsz, ezt garantálom!
 • check-circle
  Sikerpéldák. ​Eljött az idő, hogy megismerkedj olyan hazai vállalkozókkal, akik már korábban hasonló helyzetben jártak, mint amilyenben jelenleg te is vagy. Megmutatják neked azokat a konkrét lépéseket, amelyeknek köszönhetően ők is újra, céltudatos és ​MEGVALÓSÍTÓ vállalkozókká váltak. ​
 • check-circle
  Exkluzív vendég előadása. ​Az este sztárvendége, akit már nagyon régóta vártunk. Az elmúlt 10 évben, a mostani lesz az első alkalom hogy egy VIP külföldi vendég előadó fog szerepelni a színpadon. Ő pedig nem más mint Julie Cairns, akik segít neked felülírni azokat a szokásokat, aminek köszönhetően Te is képes leszel a bevételeid folyamatos növelésére.

Itt pedig már lézerpontosan fogod tudni a "hogyant".

2.

Nap

 • AHA élmények és gyakorlat. ​Az első nap után óriási lesz az energiaszinted. Ebben a részben elérkezik az idő, hogy segítek neked kialakítani az alapjait, a konkrétan kiválasztott, égő vággyal akart célod megvalósítási lépéseit!
 • 4. Stratégia: a célmegvalósítás tervezése. ​Most hogy kiválasztottad az égő vággyal akart üzleti és magánéleti célod, elérkezik az idő, hogy együtt megtervezzük a megvalósítási terved hozzá.
 • 5. Stratégia: az eredményes célmegvalósítás garanciái. ​Oké, kész a terv és a pontos célod. De hogyan tudod fenntartani a lelkesedésed az év folyamán és hogyan tudsz lézerfókuszált maradni folyamatosan? Ebben segítek neked az utolsó stratégiában.
 • check-circle
  Akciótervezés és zárás. ​A 2 nap teljes programja erre a végső blokkra épül. Itt fogok neked segíteni egy meglepően átlátható eszközzel abban, hogy konkrét lépésekhez kötött akcióterved legyen. IGEN, végre eljön a cselekvés ideje, és ​nekiláthatunk közösen, a kitűzött célod megvalósításának!

Résztvevők véleménye


Kattints a nyilakra, vagy a képekre és nézd meg,

milyen változáson mentek keresztül a korábbi programok vállalkozó résztvevői.

profile-pic
Bencsik Béla
profile-pic
Kollár Anna
profile-pic
Takács László
profile-pic
Schmidt András
profile-pic
Erdős Ágnes

Ez olyan, mint amikor berugják a motort, és totál gázt adnak neked!

Hát igazából van egy normál kerékvágásban, egy normál ritmusban működő életed. De néha arra ébredsz, hogy kicsit többre lennél képes. Kicsit másképp, de nem tudod, hogy indulj el, akkor ide gyere el, mert ez olyan, mint amikor berugják a motort, és totál gázt adnak neked! Hidd el, száguldozni fogsz. - Bencsik Béla - Terv-Ben Kft.

Ha irányt akarsz és megvalósítóvá válni, akkor ezt ne hagyd ki, semmiféleképpen sem. 

Én hatalmas álmodozó voltam mindig is, és ez volt az a pont, az Évindító, ahonnan elindultam, és eljutottam oda, hogy ma már azt mondhatom, hogy tényleg minden nap az álmaimat élem. Nem csak itt fejben kalandozok, és mászkálok jobbra-balra, hogy most merre menjek. Ha irányt akarsz és megvalósítóvá válni, akkor ezt ne hagyd ki, semmiféleképpen sem. - Kollár Anna - Self-Love Coach

Sikerült 10X szintre hozni a vállalkozásomat

Ha szeretnéd, hogy a családod, a csapatod, a munkatársaid, meg akár a családtagjaid, vállalkozásod szebbé, jobbá, meg gazdagabbá váljon, akkor neked itt a helyed. Nekem azt adta, hogy sikerült 10X szintre hozni a vállalkozásomat, köszönve ezt a meglévő csapatnak, és Pongor-Juhász Attilának. Köszönöm szépen. - Takács László - Portentrade Kft.

Mindenféleképpen itt a helyed!

Amennyiben Te is szeretnéd azt, hogy meg legyen tervezve az egész éved, kiszakadjál a hétköznapokból, és át tudd nézni, hogy mik azok a dolgok, amiket szeretnél megvalósítani, akkor mindenféleképpen itt a helyed! - Schmidt András - TellSystem Communication Kft.

A kalandozásban is van jó, de válassz ki egy utat

Nem szeretnék csak úgy kalandozni. A kalandozásban is van jó, de válassz ki egy utat, egy célt, és azt az utat tedd kalandossá! Ha szeretnéd megtalálni, hogy mi lesz jövőre ez a célod, akkor gyere el az Edzőtáborba! - Erdős Ágnes - A MadeByYou alkotóműhely megalapítója

Beszéljenek a számok


10.

4891

map-marker
45000+ km

Ez már a jubileumi rendezvény.

Ennyi résztvevőnk volt eddig a Célkitűző Edzőtáborokban.

Ennyit utazok évente külföldi konferenciákra, hogy folyamatosan fejleszthesselek.

Ez lesz a Jubileumi rendezvényünk, és most is teltházzal adunk elő. Foglald le a jegyed, amíg még van hely.

Mennyit érhet ez a 2 nap?


Összegezzük mit kapsz: gazdagabb leszel a célkitűző kézikönyveddel, a megvalósítási akcióterveddel, az álom naplóddal, a célkártyáiddal, és a győzelmi listáddal. Valamint számos új üzleti és emberi kapcsolatra teszel szert a rendezvényen. 

Ez a tudás és eszköztár, alapjaiban fogja átalakítani az életed. Egy céltudatos vállalkozóvá fog átalakítani. De mennyit érhet ez az egész? 

Hogy megkapd a legmodernebb stratégiákat, ehhez utaznom is kell ám. Éves szinten 45000+ km-t teszek meg repülővel és autóval. Évente 40-50 millió forintot költök el külföldi konferenciákra, és üzleti utakra, hogy a legjobb mentoroktól tanulhassak és építsem be a tudást a bizniszembe.

Ezért a X. Évindító Célkitűző Edzőtábor önmagában több, mint 1.000.000 Ft-ot is megér, ha belegondolsz! Ennyit azért mégsem fogok elkérni. Mit tippelsz, mi lenne erre a legjobb összeg?

Hiszen ha tudod a lézerpontos célod, és annak érdekében cselekszel nap mint nap, akkor több profitot fogsz termelni a bizniszedbe, mint amennyit jelenleg el tudsz képzelni!  

Az átlagos jegyár az Évindító Célkitűző Edzőtáboromba 39.900 Ft+ÁFA  

Kattints bármelyik zöld gombra, és biztosítsd a helyed. A helyek száma limitált.

SILVER jegy


39.900 Ft. + ÁFA
(Bruttó 50.673 Ft.)


 • Részvétel a X. Évindító Célkitűző Edzőtáborban
 • Körasztalos ültetés a nagyteremben
 • Célkitűző és célmegvalósítási munkafüzet + toll

Biztonságos Fizetés.

VIP Gold jegy

(Ez a jobb választás.)


69.990 Ft. + ÁFA

(Bruttó 88.887 Ft.)


 • Részvétel a X. Évindító Célkitűző Edzőtáborban
 • Körasztalos ültetés a nagyteremben
 • Célkitűző és célmegvalósítási munkafüzet + toll

V.I.P. Bónuszok:

 • Julie Cairns megjelenő könyve 
 • VIP 0. napi állófogadás és extra előadás a külföldi előadókkal
 • VIP kávézó ingyenes használata a 2 nap folyamán, frissítők
 • VIP regisztráció, elsőbbségi beengedés

Biztonságos Fizetés.

Betonba vésett garanciám


100%


PÉNZVISSZAFIZETÉSI
GARANCIA


star
star
star

100% pénzvisszafizetési garancia

Tisztázzuk. Hiszem, hogy a 2 nap alatt eszméletlen pozitív változáson mész át. Hogy amit kínálok, annak az értéke messze meghaladja azt, mint amit kifizetsz érte. De...

Éppen ezért, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok, ha nem vagy elégedett azzal a minőséggel, amit a csapatom és én képviselünk. Az 1. napon délig jelezd az információs pultnál ezt a kérésed, és mi készséggel visszautaljuk a pénzedet, amint a csapat az irodába ér. De legkésőbb 14 napon belül.

Pongor-Juhász Attila

Garantáltan átrendezzük a rezgés-szintedet!

A mosolygós csapat

 • akik családtagként fognak veled bánni, szeretetet adva neked, hogy kellemes érzésekkel legyél teli
 • akik meghallgatnak téged, és melletted állnak, hogy a céljaid ténylegesen megvalósuljanak
 • akik azon dolgoznak, hogy teljes kiszolgálásban legyen részed, és minden rendben menjen
 • gittip
  akik a pozitív hozzáállásukkal motiválnak téged, hogy ez a 2 nap még élvezetesebb legyen számodra

Pongor-Juhász Attila  //  ​Előadó


Az Időmilliomos Vállalkozó és a Szív alapú Marketing vállalkozónak című Bestseller könyvek szerzője, A PJA Elit Coaching Program megalkotója és vezető trénere, A Pongor Publishing Üzleti Bestseller könyvkiadó alapító-ügyvezetője.


"Az a gondolat tölt fel energiával és lelkesít, amikor taníthatom a magyar vállalkozóknak és a vállalkozni akaróknak a tartósan sikeres vállalkozás felépítéséhez és működtetéséhez nélkülözhetetlen vállalkozói észjárást, technikákat és módszereket."

Pongor-Juhász Attila

Gyakran ismételt kérdések


Mi van akkor ha nem jó az időpont számomra?

Reggel 9-től, este 9-ig tart az első nap? Lesznek közte szünetek?

Nem engedhetem meg magamnak ezt a programot. Mit tegyek?

További kérdéseim vannak, hol tudnak segíteni?

Helyszín


Helyszín: 1097., Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. - Lurdy Ház

Időpont: 2019. január 10-11.

Regisztráció: 7:40-től 8:45-ig

Kezdés: 9:00-tól

Várható zárás első nap: 21:00-kor

Várható kezdés a második nap: 9:00-kor

Várható zárás a második nap: 18:00-kor


Összegezzük, hogy 
mivel gazdagodsz...

 • Mire fókuszálj legjobban, és mik legyenek az első lépéseid?
 • Célkitűző kézikönyv, akcióterv, álomnapló, csekklisták, és sok más is!
 • Vérpezsdítő löketet kapsz humorral és motivációval!
 • Megtervezett, csatára kész haditerv lesz a kezedben!

© Minden jog fenntartva - 2009-2018 - Pongor Juhász Attila 
Adatvédelmi nyilatkozat  Lemondási nyilatkozat