Szerezd meg INGYENES szállítással Pongor-Juhász Attila bestseller könyvét A Profitmaximalizáló vállalkozót

1. lépés: Kattits, hogy megszerezd a könyvem:

Kérlek, az e-mail címed mindenképp add meg a továbblépéshez!

Tudod mi a legnagyszerűbb elismerés nekem, mint üzleti mentornak?

Az, ha látom tanítványaim sikerét, üzleti és magánéleti eredményeiket, amelyeket az általam is alkalmazott tanításoknak köszönhetően értek el saját maguktól!

Hiszen egy tanító nem arra a legbüszkébb, hogy kiktől tanul. Azokra a legbüszkébb, akik tőle tanulnak, és alkalmazzák tanításait a saját vállalkozásukban és magán életükben.

Ezért vannak itt azok a tanítványaim, akik minimum 3 éve tanulnak tőlem és akiknek azt igértem, hogy ez alatt a 3 év alatt megtanítom őket profitot termelő vállalkozást létrehozni és tartósan működtetni.

Ismerd meg őket Te is:

Dr. Balogh Béla

Dr. Bánfalvi Péter

Erdős Ági

Fejes Ágnes

Kovács Judit

Nagy László

Priszter Erzsi

Tudod mi a legnagyszerűbb elismerés nekem, mint üzleti mentornak?

Az, ha látom tanítványaim sikerét, üzleti és magánéleti eredményeiket, amelyeket az általam is alkalmazott tanításoknak köszönhetően értek el saját maguktól!

Hiszen egy tanító nem arra a legbüszkébb, hogy kiktől tanul. Azokra a legbüszkébb, akik tőle tanulnak, és alkalmazzák tanításait a saját vállalkozásukban és magán életükben.

Ezért vannak itt azok a tanítványaim, akik minimum 3 éve tanulnak tőlem és akiknek azt igértem, hogy ez alatt a 3 év alatt megtanítom őket profitot termelő vállalkozást létrehozni és tartósan működtetni.

Ismerd meg őket Te is:

Dr. Balogh Béla

Dr. Bánfalvi Péter

Fejes Ágnes

Nagy László

Priszter Erzsi

Ismerd meg őket Te is

 

Dr. Balogh Béla – Kedvenc Állategészségügyi Központ

www.kedvencallat.hu

 

Állatorvosi, állatkórházi szolgáltatást nyújtunk, állatpatikát üzemeltetünk, olyan állattartók számára, akik családtagként tekintenek a velük élő kedvencekre.

Célom, hogy segítsem az emberek és társállataik közti kapcsolat kiteljesedését, általunk a gazdik megadhatják kedvenceiknek mindazt a gondoskodást és törődést egészségügyi téren, amivel kimagasló életkort érhetnek el kitűnő egészségi állapotban. Betegség esetén pedig a lehető leggyorsabb felépüléshez segítjük őket.

Mióta Attilát ismerem, tudatosan hozom meg üzleti döntéseimet, olyan emberekkel veszem magam körbe, akik pozitívan gondolkodnak, őszintén örülnek egymás sikereinek. A magánéletben első helyre került a bizalom, a meghitt otthoni légkör megteremtése.

 

Klikkelj ide ha többet akarsz tudni Dr. Balogh Béláról

 

banfalvi3

Dr. Bánfalvi Péter – Proktológus

www.aranyeresseg.hu

 

A Nagy Miértem, hogy a Dr. Bánfalvi Aranyér Központ segítségével a végbélbetegségekben szenvedők egyre nagyobb része szabadulhasson meg problémáitól, és élhessen boldogabb, felszabadultabb életet.

Az Aranyér Központunkat felkereső vendégeinket az életvitelükbe leginkább beleilleszthető, egyénre szabott módszerekkel, minél emberibb körülmények között gyógyítjuk, és preventív intézkedéseket teszünk, megelőzve ezzel a később kialakuló problémáikat.

Nálunk a legendásan gyöngéd, de alapos vizsgálati módszerünk mellett már a vastagbélrák nagy biztonsággal való kizárására is lehetőség nyílik. Ezenkívül számos saját információs anyag segít abban, hogy a gyógyulást és a későbbi életvitelt megkönnyítsük.

Attilától 2013-ban kezdtem el tanulni, segítségével nagyban változott azelőtt merev gondolkodásmódom. Fejlődésemnek köszönhetően sokkal nyitottabbá vált mind üzleti gondolkodásom, mind a magammal, párommal, gyerekeimmel és másokkal való kapcsolatom.

Állandó tervezőből igazi megvalósítóvá váltam!

 

Klikkelj ide ha többet akarsz tudni Dr. Bánfalvi Péterről

 

Erdős Ági – MadeByYou

www.madebyyou.hu

 

A Nagy Miértem: Kizökkenteni az embereket a szürke hétköznapokból az ÉLMÉNY erejével. Az alkotás, a színek, új ingerek, új ötletek, új képek , egy új meglátás, vagy felismerés élményével… azzal a legfőbb élménnyel, hogy “képes vagyok valami olyanra, amire nem is gondoltam volna”.

Két olyan alkotóműhelyt vezetek, ami nem csak művészek előtt áll nyitva. A MadeByYou-ban hétköznapi embereknek szeretném megmutatni, hogy valójában nem is hétköznapiak, hanem nagyon is tehetségesek – tudom, hogy mindenkiben ott szunnyad a kreativitás, a “teremtő, alkotó erő”.

Olyan emberekhez szólok, akik szeretnék a jól megérdemelt szabadidejüket tartalmasan eltölteni, akik szeretik lakásukat eredeti módon szépítgetni, akik számára fontos, hogy ne kommersz, hanem személyes ajándékokkal lepjék meg barátaikat, rokonaikat. Akik nyitottak és új dolgok kipróbálására vágynak.

A MadeByYou-ban olyan régi-új tevékenységekben lehet sikerélményük és örömük – amit lehet, hogy évtizedekkel korábban próbáltak utoljára: a kétkezi alkotásban, az agyaggal és üveggel való játékban, kerámiafestésben, és vászonra festésben. Pár órára művész-bőrbe bújhatnak – azért, mert mindig is erre vágytak, vagy pont azért, mert sosem próbálták még.

Mit adott nekem a coaching és Attila tanításai? Elsősorban csodálatos emberek ismeretségét és barátságát, akik még soha nem nevették ki az álmaimat, sőt… mindig rátesznek még egy lapáttal. Olyan értékes, és előttem példaképként álló emberektől kapok támogatást, építő kritikákat, baráti beszélgetéseket és öleléseket, akiket korábban csak messziről figyeltem – mert ennyit mertem.

Belőlük alakult ki a mesterelme csoportom is. A velük való találkozások szinte mindig a feje tetjére állítják a világom, új nézőpontokat adnak és kiszélesítik a látókörömet. Attilával együtt ez a csapat egyfajta védőháló és biztosítókötél mindig számomra, amikor nehéz helyzetben vagyok. Tudom, hogy bár megüthetem magamat, ők mindig elkapnak és a segítségemre lesznek, ha rosszul döntök, ha túl nagyot lépek, vagy éppen, ha nem lépek, pedig már omlik alattam a szilárdnak hitt sziklafal…

És milyen vagyok, ha nem velük vagyok? Egyszerűen csak bátrabb vagyok, merészebb vagyok, erősebb vagyok, szilárdabb a hitem önmagamban, a csapatomban, a terveimben, a nyer-nyer helyzetek létjogosultságában és egy boldog és minden jóban bővelkedő jövőben… ami már el is kezdődött 🙂

 

 

Klikkelj ide ha többet akarsz tudni Erdős Ágiról

 

Fejes Ágnes – SZÁM-PONT Kft.

www.szam.hu

 

Pedagógus családban nőttem fel az 1970-es és 80-as években. Közel-távol nem volt a környezetemben vállalkozó. A szocializmus utolsó 5 évében jártam a Közgazdaságtudományi Egyetemre, ahol sem a marketing, sem a vállalkozásvezetés, sem a piackutatás nem volt a tantárgyaink között akkoriban. Dolgoztam speditőrként, színházban és informatikai területen is, de amikor 2005-ben a saját vállalkozásom vezetője lettem, akkor éreztem életemben először igazi gyomorszorító félelmet.

Rettegtem a kudarctól, és kétségek nyomasztottak. Nehezen viseltem a terhet, hogy mi lesz, ha kiderül, hogy nem csinálom jól. Nem voltam felkészülve egy cég vezetésére, és emberek irányítására. Az első pár évet a vakrepülés jellemezte, sok-sok mázlival. Azonban nehézségek is jöttek, amit néha nyavalygással, önsajnálattal és mindenki másra való mutogatással fogadtam. Éreztem, hogy ez így hosszan sem nekem, sem a környezetemnek nem lesz jó – az üzletről ne is beszéljünk. Folyamatosan keresgéltem, míg 2013-ban találkoztam Pongor-Juhász Attilával az Évindító Célkitűző Edzőtáborban. Akkor ott rögtön tudtam, hogy nekem Ő kell, nekem vele dolgom van, tőle tanulnom kell!

Attila az elmúlt években nagyon sok üzleti és motivációs könyvet adott a kezembe, számos sikeres és inspiráló vállalkozóval hozott össze, rengeteg tapasztalatát osztotta meg velem. Megváltozott az üzlethez és az élethez való hozzáállásom is általa. Felnőttem, mint ember, és mint üzletasszony egyaránt. Megismertem, milyen bátran szembenézni a valósággal és az álmaimmal. Soha többé nem hagyom sem önmagamnak, sem másoknak, hogy meggyengítsék a számomra legfontosabb tőkémet, az önbizalmamat.

“Nagy különbség van aközött, hogy ejtőernyővel ugrasz ki a repülőből vagy anélkül. Mindegyik kivételes tapasztalatokat produkál, de csak az egyik növeli az esélyét annak, hogy képes leszel újra megpróbálni máskor.” – Nekem Pongor-Juhász Attila és Coaching programja az ejtőernyő. Alkalmassá tesznek arra, hogy egyre jobban oldjak meg stratégiai, marketing, emberi, vagy időgazdálkodással kapcsolatos problémákat a vállalkozásomban.

Különlegesen hálás vagyok mindezért PJA-nak és a Coaching társaimnak.

 

Klikkelj ide ha többet akarsz tudni Fejes Ágnesről

 

Kovács Judit – Profiles International Hungary

www.profiles.hu

 

Miért imádom csinálni? Mert, adni jó, adni nagyon jó! Mit szeretek nyújtani a munkám során? Annak az élményét, tanulságát, hogy a megoldás mindenkiben ott van. Néhány tudatos és igazán személyre szabott, jól irányzott kérdés olyan energiákat tud megmozgatni az emberekben, amitől képesnek érzik magukat az abban a pillanatban még a lehetetlennek tűnő feladatokra is.

A Profiles International Hungary Kft. ügyfélkapcsolati igazgatójaként kezdtem, 2008 óta foglalkozom humán értékelő eszközökre (kompetencia felmérésekre) épített szervezetfejlesztési programok tervezésével és megvalósításával, ill. újabb és újabb embereknek szóló szolgáltatások fejlesztésével. Mire is jó egy kompetencia teszt? Többek között a kiválasztásra, mert segít megtalálni a megfelelő embert a megfelelő munkakörbe. Ez azért fontos a cégeknek, mert így tudja egy munkatárs a legjobbat kihozni magából. Ezzel együtt sokat ad a kollégáknak is, mert egy pontos önismerettel kezdődik a magabiztosság és a tudatosság. Továbbá a teszt eredményekre építjük az egyéni fejlesztési terveket, a coachingot és a tréningjeinket, mert így mindenki pont ahhoz kap segítséget, amiben éppen elakadása van.

Attilától 2012 óta tanulok. Ez idő alatt, Attila megtanított arra, hogy merjek álmodni, de ez még önmagában nem elég! Az igazán sorsfordító dolog az volt a számomra, hogy képessé váltam a céljaim elérése. Minden álmom, célom, amit leírtam A FEKETE KÖNYVEMBE az meg is valósult. Hálásan köszönöm a sok-sok tanítást és gondoskodást Attilának és az Elit Coaching Csapatunk minden tagjának.

 

 

Klikkelj ide ha többet akarsz tudni Kovács Juditról

 

nagy

nagy1

Nagy László – NGM Motorfelújító Kft.

www.nagygepmuhely.hu

 

Magyarország legrégebben – 1932 óta – működő gépműhelyét vezetem.

Családi vállalkozást azért nagyszerű vezetni, mert amit az apám és nagyapám tudott, azt tovább adták nekem, így a felújítások során nemcsak a saját 25 évnyi tapasztalatomat használom, hanem az ő tudásukat is. Célom, hogy továbbvigyem a családi értékeket oldtimer autómotor felújítással. Oldtimer autó tulajdonosoknak segítek, hogy nyugodt szívvel tudnak rallyzni az én cégem által felújított autómotorokkal.

Mióta Attilától tanulok, fejlődött a fókuszáló képességem, és megértettem, hogy a felmerülő nehézségek az életben nem ellenem vannak, hanem megoldandó feladatok, amik további fejlődést fognak hozni, mert azzal, hogy legyőzök egy akadályt, olyan ismeretekre teszek szert, amivel a későbbiekben képes leszek megcsinálni olyan dolgokat is, amit előtte nem.

 

Klikkelj ide ha többet akarsz tudni Nagy Lászlóról

 

priszter

priszter1

Priszter Erzsi

 

A cégemet azzal a szándékkal alapítottam meg 1990-ben, hogy segítséget nyújtson a magyar, német, angol nyelven beszélő tulajdonosoknak, ügyvezetőknek a cégadózás dzsungelében való eligazodáshoz.

A cégem fennállása óta eltelt 25 évben – az általunk könyvelt, ellenőrzött cégeknél – az Adóhivatal által lefolytatott ellenőrzések során büntetés kiszabására nem került sor.

Ügyfeleink többsége azért választott bennünket, mert a döntéseik előtt felmerülő kérdésekre egy napon belüli választ kapnak, ami a cég fejlődését, hatékony működését nagymértékben elősegíti. Problémák kezelésében, megoldásában nagyon sikeres, kreatív a csapatunk.

Jelenleg a 100 millió Ft bevételt meghaladó cégeknek tudunk a legnagyobb segítséget nyújtani azáltal, hogy a pénzügyeiket a könyvelésüket rendszerbe tesszük, ami nagyfokú kiszámíthatóságot, kontrollt és a hibázás lehetőségének minimalizálást jelenti.

Attilától 2013-ban kezdtem el tanulni, mert úgy éreztem nekem rá van szükségem saját magam és a cégem továbbfejlesztése terén egyaránt. Jó döntés volt. Sok lelkes, ötletekkel teli, tenni akaró vállalkozót ismertem meg általa. Így megsokszorozódott a tanulási lehetőségem. Nem csak Attilától tanultam az üzlet különböző területein nagyon sokat, hanem egymás hibájából is rengeteget okulhattunk.

Rendszer, innováció, kontroll. Ezt a hármat sosem szabad szem elől veszítenie egy sikeres vállalkozásnak.

Minden üzlet annak vezetőjével, az emberrel kezdődik,  saját magunkon kell legelőször és a legtöbbet dolgozni. Attilának köszönhetően ma már számomra teljesen egyértelmű, hogy akkora az üzletem, amennyit a személyiségem elbír.

Csatlakozni akarsz Te is a legszűkebb Elit Coaching tanítványaimhoz?

PJA 10 hónapos Elit Üzleti Coaching program

Ahol megtanítom Neked, hogyan tudsz egy Önjáró vállalkozást kialakítani magadnak, amely folyamatosan tartósan profitot termel számodra?

 

A döntés lehetősége a Te kezedben van…

A PJA Elit Coaching programot 5 évvel ezelőtt álmodtam meg azért, hogy a tanulni és CÉLOKAT MEGVALÓSÍTANI AKARÓ vállalkozók és vállalkozni akarók munkáját és fejlődést segíteni tudjam… Ezért fejlesztem évről évre tovább a különböző programelemeket.

Hidd el nem ajánlanék olyan programot számodra, amely számomra nem hiteles, és olyan dolgokat se tanítanék, amelyek nem működnek a gyakorlatban! Én olyan „pap” vagyok aki valóban bort prédikál és bort is iszik 🙂

Én mind ezeket a dolgokat szisztematikusan építettem be a saját vállalkozásomba, és ennél már csak az a nagyobb öröm számomra, amikor látom az Elit Coaching „Gladiátorokat”, hogy beépítik az itt tanultakat a vállalkozásukba és folyamatosan fejlődnek, egyre sikeresebbek lesznek, és végső soron nagyobb profittal tudnak működni!

Ha ez az amit keresel, ha ez az a program amire vágytál, akkor most megnyílik előtted a lehetőség, hogy együtt tanuljunk és fejlődjünk a PJA Elit Coaching programjában!

Iratkozz fel, ha első kézből akarsz értesülni a legfrisebb információkról a programmal kapcsolatban!

 

 

 

 

 

PJA 10 hónapos Elit Üzleti Coaching program

Ahol megtanítom Neked, hogyan tudsz egy Önjáró vállalkozást kialakítani magadnak, amely folyamatosan tartósan profitot termel számodra?

 

A döntés lehetősége a Te kezedben van…

A PJA Elit Coaching programot 5 évvel ezelőtt álmodtam meg azért, hogy a tanulni és CÉLOKAT MEGVALÓSÍTANI AKARÓ vállalkozók és vállalkozni akarók munkáját és fejlődést segíteni tudjam… Ezért fejlesztem évről évre tovább a különböző programelemeket.

Hidd el nem ajánlanék olyan programot számodra, amely számomra nem hiteles, és olyan dolgokat se tanítanék, amelyek nem működnek a gyakorlatban! Én olyan „pap” vagyok aki valóban bort prédikál és bort is iszik 🙂

Én mind ezeket a dolgokat szisztematikusan építettem be a saját vállalkozásomba, és ennél már csak az a nagyobb öröm számomra, amikor látom az Elit Coaching „Gladiátorokat”, hogy beépítik az itt tanultakat a vállalkozásukba és folyamatosan fejlődnek, egyre sikeresebbek lesznek, és végső soron nagyobb profittal tudnak működni!

Ha ez az amit keresel, ha ez az a program amire vágytál, akkor most megnyílik előtted a lehetőség, hogy együtt tanuljunk és fejlődjünk a PJA Elit Coaching programjában!

Iratkozz fel, ha első kézből akarsz értesülni a legfrisebb információkról a programmal kapcsolatban!