Szerezd meg INGYEN Pongor-Juhász Attila bestseller könyvét Az Időmilliomos Vállalkozót (csak a szállítási és kezelési költséget szükséges fizetned)

1. lépés: Add meg adataid, hogy megszerezd bestseller könyvem INGYEN:

Kérlek, az e-mail címed mindenképp add meg a továbblépéshez!

Pongor-Juhász Attila és a Pongor Publishing Üzleti Bestseller Kiadó küldetése, a világ legsikeresebb üzleti könyveinek és gondolatainak elterjesztése Magyarországon, az üzleti kultúra és a vállalkozói szemlélet fejlesztése által hozzájárulni a hazai vállalkozások eredményesebb működéshez. Első körben Attila bestseller szerzeményeit ismerheted meg az alábbi oldalon, majd később a kiadó legsikeresebb könyveit.

Pongor-Juhász Attila könyvei

Az Időmilliomos vállalkozó

Avagy hogyan szerezz magadnak garantáltan napi 2 óra extra szabadidőt?

Több éves időhatékonysági praktikák és technikák tanulmányozása után összeállítottam egy rendszert, amelynek köszönhetően Te is elérheted, hogy időmilliomos vállalkozóvá válj, és a céljaid eléréshez szükséges életed éld! A könyvben olyan produktivitási és időhatékonysági praktikákat mutatok meg neked amelynek köszönhetően megtudhatod:

  • Hogyan szüntesd meg a teljes szétesés érzését, nap mint nap!
  • Hogyan delegálj, ellenőrizz és oszd be hatékonyan saját idődet!
  • Hogyan szabadíts fel magadnak extra szabadidőt, miközben a vállalkozásod eredménye növekszik!
  • Hogyan válj a saját időd urává!

Ismerd meg az Időmilliomos Vállalkozó könyvemet, amelyhez több gyakorlati bónuszt is készítettem számodra!

 

Kérem az INGYENES példányom és a további információkat!

A Milliomos Észjárás

Útmutató az anyagi sikerhez

 „Ha elolvasod A Milliomos Észjárást, folyamatosan tanulmányozod és szisztematikusan azt csinálod Attila tanításával, amit Ő az enyémmel, azaz követed szóról szóra, amit tanít neked, akkor mindazt Te is el tudod érni, amit Ő vagy még annál is többet! Az elme működésének törvényei ugyan úgy igazak mindenhol és mindenkire. Büszke leszel magadra miután megtetted, és hálás leszle Attilának, hogy megírta a könyvet.” – Bob Proctor, bestseller író és világhírű motivációs előadó

Ez a több száz oldalas útmutató az önálló otthoni tanulást lehetővé tevő oktatási-önképzési rendszer alapköve. Amennyiben alkalmazod a benne lévő útmutatásokat, akkor garantáltan megsokszorozhatod jelenlegi bevételeid. Az eddigi tananyagok összefoglalójaként, a módszerek ősrendszereként fogja össze mindazokat a technikákat és beépítendő szokásokat, amivel Te is elérheted az áhított életszínvonalad és megszabadulhatsz mind mentális paradigmáidtól, mind anyagi korlátaidtól.

Szabadítsd ki magad a vállalkozói Mókuskerékből!

30 azonnal alkalmazható gyakorlati tipp kisvállalkozóknak

„Vállalkozóként mindig rengeteg feladatom volt (és van a mai napig), és rendszerint úgy éreztem, soha nem jutok a végére. Mára ez már nem így van. Kezedben tartod a könyvet, amiben leírom, hogyan érheted el ezt az eredményt Te is. Nincs más dolgod, mint minden reggel egyetlen fejezetet elolvasni és az azokban leírt gyakorlatokat elvégezni. De ami a legfontosabb: alkalmazd őket! Alkalmazd a munkád során, a vállalkozásodban, a magánéletedben, hogy több időd maradjon a szeretteidre és a hobbijaidra!” – Pongor-Juhász Attila, a könyv szerzője

 

Kérem a kedvezményes példányom és a további információkat!

A Siker Hullámhosszán

26 féltve őrzött igaz történet

Ha kíváncsi vagy a magyar vállalkozók valódi életére, nehézségeire, mindennapi küzdelmeire, meg akarod ismerni a háttérben álló megoldásokat, azt az erőt, mely ezeket az embereket újra és újra felállította a padlóról, ez a könyv Neked való! Láthatod a vállalkozó-cégvezetők eddig nem ismert szerepeit, akár családfő, édesanya, gyerek, testvér, férj vagy éppen jó barátként is kelljen helytállniuk! Emberi igaz történetek, melyek erőt és motivációt adnak a szürke hétköznapok lehúzó egyhangúságában!

 

Kérem a kedvezményes példányom és a további információkat!

Gondolkodj és Gazdagodj hangos útmutató az anyagi sikerhez

4 CD-s kiadvány

Ez a “pénzügyi GPS” útmutatást ad a gazdasági nehézségek idején, mindenkinek, aki komolyan elszánta magát cége anyagi helyzetének javítására. Ebben segít neked Pongor-Juhász Attila exkluzív CD-s hanganyaga.

 

Kérem a kedvezményes példányom és a további információkat!

Alfavezér

1 CD-s motivációs kiadvány

Pongor-Juhász Attila üzleti motivációs előadásból megtanulhatod
• Hogyan tudod elérni, hogy az emberek Téged AKARJANAK követni és Neked adják a pénzüket?
• Hogyan tudod bevonzani a céljaid megvalósításához szükséges embereket és üzleti lehetőségeket?
• Hogyan tudsz Alfa Vezérré válni és folyamatosan egyre több hasznos értéket és szolgáltatást nyújtani követőidnek?

 

Kérem a kedvezményes példányom és a további információkat!

Pongor-Juhász Attila kedvenc üzleti könyvtára

Pongor-Juhász Attila, A Pongor Publishing Üzleti könyvkiadó alapító ügyvezetője, aminek fennállása óta már több mint 35 bestseller üzleti és önfejlesztő könyv került kiadásra, közel 100.000 eladott példányban. Most bemutatjuk Neked Attila kedvenc „kötelezően ajánlott” üzleti olvasmányait fejlődni és növekedni akaró vállalkozóknak.

1. Napoleon Hill: Gondolkodj és Gazdagodj – XXI. századra átdolgozott és aktualizált kiadás

Több mint 30 millió példányban kelt el világszerte. Ez a világhírű sikerkönyv, az üzleti motivációról, a saját erőből történő vagyonszerzésről szóló művek etalonja, most XXI. századi ötletekkel és példákkal mutatja be, mi tesz valakit igazán sikeressé. Ezt a merész kérdést Napoleon Hill tette fel, és ma őt is nagy győztesként tartják számon, könyvének sikere egyedülálló a világon.

 

Kérem a kedvezményes példányom és a további információkat!

2. Bob Proctor: Nem a pénz boldogít!

“Ez a könyv életem legkisebb összegű, ugyanakkor legjobb megtérülésű befektetése. Megadja az áhított tudást és inspirációt mindenkinek, aki komolyan gondolja a meggazdagodást!”

Pongor-Juhász Attila,
a Pongor Publishing Üzleti Könyvek ügyvezető-tulajdonosa

Kérem a kedvezményes példányom és a további információkat!

3. Donald Trump: Gondolkodj Nagyban!

Ez a GAZDASÁGI-VÁLSÁG TÚLÉLŐ KÖNYV, de jócskán túlmutat a bukás üzleti és személyes feldolgozásán. Megmutatja, hogyan használd a Nagyban gondolkodás szemléletét ugródeszkának a siker-magaslatainak eléréséhez.

 

Kérem a kedvezményes példányom és a további információkat!

4. S. Levinson és P. Greider: Végig is csinálod?

A Végig is csinálod? reflektorfényt irányít arra a fekete lyukra, amelyben a jó szándékaink rendre eltűnnek. Felfedi azokat a megdöbbentő indokokat, amelyek miatt az életünk minőségének megjavítására tett komoly elhatározásaink nem elegendőek arra, hogy végig is vigyük szándékainkat.

 

Kérem a kedvezményes példányom és a további információkat!

5. Bob Burg és John David Mann: Az Adakozó

“Kedves Attila!
Biztosan sok ilyen “köszönöm” levelet kapsz nap mint nap, de én akkor is szeretném kifejezni a nagyra értékelésemet és köszönetemet, hogy lehetővé tetted Az Adakozó című könyv elérését itt Magyarországon magyar nyelven is… Nem tudom neked leírni,hogy mennyit segített nekem ez a könyv, Pindar és a ragyogó tanmeséi által… Sok sikert kívánok neked és még egyszer köszönöm!
Varga Balázs”

 

Kérem a kedvezményes példányom és a további információkat!

6. Greg Crabtree és Beverly Blair Harzog: Biznisz Matek vállalkozóknak – avagy Miért csak kevés vállalkozó csinál profitot?

Használd ki Greg Crabtree sok éves tapasztalatát és építs sikeres bizniszt. Tanulj meg a számok mögé látni és növeld az üzleted profitabilitását!

 

Kérem a kedvezményes példányom és a további információkat!

7. Jeffrey Gitomer: Az Értékesítés Bibliája

Az értékesítőknek egy dologra van szükségük – válaszokra. Az Értékesítés Bibliájában Jeffrey Gitomer olyan módszereket és technikákat ír le, amelyek valóban működnek – minden nap, valós értékesítési élethelyzetekben. Egy szóban kifejezve: válaszokat. Vidd magaddal ezt a könyvet minden tárgyalásodra, és már akkor küzdd le az ellenvetéseket, amikor felmerülnek.

 

Kérem a kedvezményes példányom és a további információkat!

8. Dan S. Kennedy: Azonnali vásárlásra ösztönző DIREKT MARKETING

A Direkt marketing, őszintén mellébeszélés nélkül a világ egyik legsikeresebb marketing gurujának, Dan Kennedy-nek a rövid, tömör, olvasmányosan szórakoztató könyve arról, hogyan használd a szegmensednek megfelelő marketing technikát a lehető legköltséghatékonyabban. Ha elolvasod a könyvet tudni fogod, hogy eddig hol rontottad el, s merre kell elindulnod egy pontosan mérhető, garantáltan közvetlen eladást generáló marketing irányába. Önmagukért szóló hirdetések: viszlát! Bugyuta reklámok, ég veletek! Direkt Marketing, mellébeszélés nélkül, meggyőző esettanulmányokkal, magyar piac specifikus kiegészítéssel. Valódi marketing nagyágyú, mely elfér a fiókodban.

 

Kérem a kedvezményes példányom és a további információkat!

9. Earl Nightingale: A legfurcsább titok

Earl Nightingale születése idején a gazdaság válságos helyzetben volt. Mivel a családja nagy szegénységben élt, Earl gyermekkorában elszántan ki akarta deríteni, miért nőnek fel egyesek a gazdagon, javakban dúskálva, míg mások, például az ő családja is, a puszta túlélésért küzdenek. Ismerd meg Earl titkát…

 

Kérem a kedvezményes példányom és a további információkat!

Hogyan győzd le a meggazdagodásod útjában álló szokásaidat?

Ismerd meg Pongor-Juhász Attila ingyenes, 3+1 részes exkluzív videótréning sorozatát, amelyben segít neked azonosítani és felülírni azokat a szokásaidat, amelyek a vállalkozói sikerességed gátolják!
A 3+1 részes ingyenes videó tréning eléréséhez kérlek, add meg az e-mail címed!