Szerezd meg INGYEN Pongor-Juhász Attila bestseller könyvét Az Időmilliomos Vállalkozót (csak a szállítási és kezelési költséget szükséges fizetned)

1. lépés: Add meg adataid, hogy megszerezd bestseller könyvem INGYEN:

Kérlek, az e-mail címed mindenképp add meg a továbblépéshez!

II. 10x MARKETING AKADÉMIA

Meg akarod tőlem és világhírű Észak-amerikai kisvállalati marketing szakértőktől tanulni a legfrissebb online és offline vevőszerző marketing technikáikat, amelyek MEGALAPOZZÁK A VÁLLALKOZÁSOD 10x NÖVEKEDÉSÉT?

Immár második alkalommal hozzuk el Neked a leghatékonyabb marketing technikákat, többek között, hogyan edukáld és motiváld potenciális vevőidet arra, hogy örömmel vegyék fel veled a kapcsolatot és folyamatosan figyelemmel kísérjenek; hogyan nyújtsd és szállítsd azt a „megkomponált” élményt vevőidnek, amiért 100%-os elégedettséggel újravásároljanak Tőled a jövőben is és hogyan alakíts ki a vevőiddel élethosszig tartó kapcsolatot, hogy valóban örömmel vásároljanak folyamatosan tőled a „szívmarketing” erejével!

Kattints ide a részletekért és az időpontért!

PJA X. Évindító Célkitűző Edzőtábor

Milyen sikerszokásokat alakíts ki, hogy ez az éved, valóban az üzleti és magánéleti céljaid megvalósításáról
 szóljon?

Pongor-Juhász Attila legelső fejlesztésű tréningje, amelyet minden év január első hetében tart meg önfejlesztő vállalkozóknak. A rendezvényen, olyan komplett segédeszközöket és technikákat mutat be Neked Attila, aminek köszönhetően garantáltan rajta tudod tartani égő vággyal akart célodon a fókuszt! Hogyan tűzz ki olyan célt, amelyet égő vággyal akarsz megvalósítani? Miért csak a vállalkozók kis %-a válik sikeressé világszerte?

Kattints ide a részletekért és az időpontért!

PJA 10 hónapos Elit Üzleti Coaching program

Ahol megtanítom Neked, hogyan tudsz egy Önjáró vállalkozást kialakítani magadnak, amely folyamatosan tartósan profitot termel számodra?

A PJA Elit Coaching programot 5 évvel ezelőtt álmodtam meg azért, hogy a tanulni és CÉLOKAT MEGVALÓSÍTANI AKARÓ vállalkozók és vállalkozni akarók munkáját és fejlődést segíteni tudjam… Ha ez az amit keresel, ha ez az a program amire vágytál, akkor most megnyílik előtted a lehetőség, hogy együtt tanuljunk és fejlődjünk a PJA Elit Coaching programjában!

Kattints ide a részletekért és időpontért!

PJA Vállalkozói Észjárás Tudástár

Tartozz Te is a 3%-ba!

Céljaidat valóban el akarod érni és végig akarod csinálni amit égő vággyal kitűztél? Akarsz csatlakozni a növekedni akaró kisvállalkozók közösségéhez, és a segítségemmel a megvalósítás útján maradni? Ebben az egyedülálló online oktatási portálban, több mint 10 fejezetben mutatja be Neked Attila sikertitkait többek között vállalkozás építésről, működtetésről, marketing stratégiákról és a munkatárs kiválasztásról.

Kattints ide és ismerd meg a részleteket!

Milliomos Észjárás Rendszer

Nézz szembe az önerejükből meggazdagodott vállalkozók 10 titkával!

Milyen technikák segítségével tudod vállalkozásod igazi pénztermelő gépezetté alakítani? Hogyan teremts és halmozz fel az elméd átalakításának köszönhetően tartós vagyont? Minek köszönhetem azt, hogy a több millió forintos adósságomból, egy mára stabilan, több lábon álló vállalkozást vagyok képes építeni, kialakítani és örömmel működtetni? Ebben az egyedülálló multimédiás oktatási rendszerben, minden részletre fény derül!

Kattints ide és ismerd meg a részleteket!

Hogyan győzd le a meggazdagodásod útjában álló szokásaidat?

Ismerd meg Pongor-Juhász Attila ingyenes, 3+1 részes exkluzív videótréning sorozatát, amelyben segít neked azonosítani és felülírni azokat a szokásaidat, amelyek a vállalkozói sikerességed gátolják!
A 3+1 részes ingyenes videó tréning eléréséhez kérlek, add meg az e-mail címed!