INGYENES KÖNYV: Az Álommegvalósító Vállalkozó​ remarketing

INGYENES KÖNYV:
Az Álommegvalósító Vállalkozó

A könyv, ami megtanít egy ÚJ gondolkodásmódot, hogy fel tudd térképezni, mely szokások akadályoznak téged a meggazdagodásban. 

  • A gondolkodásmód, amitől képes valaki kiemelkedni a tömegből, és önerejéből milliomossá, vagy milliárdossá válni!

  • Csak olyat tanítok neked, amit már én is megéltem. Saját példáimon keresztül mutatom meg, hogyan engedheted ki a fékjeidet!

  • Felteszem a kínos, de szükséges kérdéseket, hogy tereljelek az utadon. Hiszen Te is tudod, hogy még a legjobb barátod is ritkán tenné meg ezt!

  • Motiváló, valós történetek, amik garantáltan segítenek a "megvalósítom és végigcsinálom" lelkiállapotba hozni!

long-arrow-down

Mások véleménye is fontos:

"...még jobban megerősített, hogy jó helyen voltunk Veled!"

Ez világos és "egyszerű" volt! Akkor most rajtam a sor, hogy a régi rossz szokásokon és gondolom társaságokon változtassak! Köszi Attia! Ez a mai élő találkozás után még jobban megerősített, hogy jó helyen voltunk Veled! 

Rács Zoltán  //  Tanácsadó

"Megtanulom és alkalmazom, hogy végre az álmaimat élhessem..."

Rengeteg AHA élmény volt... Megteremtettem a rémálmaim rémálmát. Hatalmas teremtőerővel rendelkezem, csak eddig rosszul használtam. Hála Neked, ez most tudatosult. Nagyon-nagy a váltás, amit szeretnék és ahonnan indultam. Most már tudom, minden rajtam múlik és a szokásaimon. Megtanulom és alkalmazom, hogy végre az álmaimat élhessem. Köszönöm Attila!

Krucsai Ilona  //  Élményspecialista

Mit érhet el a céged, ha megvalósítod,
amit a könyvben találsz? 

Beindul

A kezdők első lépése a legnehezebb. Főleg, ha valami stagnál. Áttöröd a kezdők plafonját, és ezze céged is stabilabb lesz.

Növekedik

Ahogy változik a gondolkodásod, és elérsz nagyobb célokat, ez ki fog hatni a vállalkozásodra is. Érezhető módon.

Bevonz

Az emberek akiket kiszolgálsz, az ügyfeleid, a barátaid, mindenki érezni fogja azt az új szenvedélyt, ami hajt. Követni fognak.

Formálódik

Ami eddig jónak, vagy szokásosnak tűnt, az megváltozik. Új irányokat veszel, és új szintre emeled magad, s ezzel a bizniszed is.

Szerezd meg azonnal Az Álommegvalósító Vállalkozó könyvet!

Ne tötymörögj annyit, KEZDJ EL VÉGRE ÉLNI és megvalósítani! Amint megrendelted a könyvet, én már küldöm is neked 1 forint plusz szállításért! Amikor a kezedben tartod majd ezt a könyvet, és belelapozol, rá fogsz jönni, hogy mekkora erő, és potenciál lakozik benned! Tars velem erre a csodálatos utazásra...

Kérd a saját ingyenes könyvedet 1 Ft + szállítási díjért:

Teendőid:
1. Töltsd ki a baloldali űrlapot,
2. Fizesd ki bankkártyával a szállítást és kezelést.
3. KÉSZ VAGY, szállítjuk a könyvet! :-)

  • ADATBIZTONSÁG - Adataid, a Te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek sem adjuk ki! 

  • TITKOSÍTOTT ADATÁTVITEL - A termékeinkre és programjainkhoz történő regisztrációd és a tranzakció, a külső banki partnerünk (CIB Bank) rendszerén keresztül érkezik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.  
  • SEGÍTHETÜNK? Keress minket bátran a: +36-20-999-6833 telefonszámon. 8:00 - 17:00-ig hétfőtől - péntekig.

    Email címünk:pongorkiado@pongorkiado.hu. 

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Pongor-Juhász Attila  //  ​Előadó


Az Időmilliomos Vállalkozó és a Szív alapú Marketing vállalkozónak című Bestseller könyvek szerzője, A PJA Elit Coaching Program megalkotója és vezető trénere, A Pongor Publishing Üzleti Bestseller könyvkiadó alapító-ügyvezetője.


"Az a gondolat tölt fel energiával és lelkesít, amikor taníthatom a magyar vállalkozóknak és a vállalkozni akaróknak a tartósan sikeres vállalkozás felépítéséhez és működtetéséhez nélkülözhetetlen vállalkozói észjárást, technikákat és módszereket."

Pongor-Juhász Attila

© Minden jog fenntartva - 2009-2018 - Pongor Juhász Attila 
Adatvédelmi nyilatkozat

>