PJA Marketing Akadémia « Pongor-Juhász Attila

IV. PJA MARKETING AKADÉMIA

2019. október 16-17-18 Lurdy-Ház

Összerakjuk a bizniszedre szabott 365 napos marketingterved! (Gyakorlatias útmutatóval)

A PJA Marketing Akadémia kiút
a marketing-információtengeréből

Miért érdemes a következő évi marketingterveddel 3 napig foglalkoznod?


Idén is exkluzív amerikai előadóval!

 • Mert végre kiutat kapsz a marketing-információ tengerből!
 • Mert végre olyan feladatokra fogsz tudni koncentrálni, amik TÖBB PÉNZT hoznak neked!
 • Mert végre fellélegezhetsz, nem fogsz szétszakadni az időhiánytól. TÖBB IDŐD lesz!
 • Mert végre egy pozitív vállalkozói közösség vesz majd körbe, akiknek megnyílhatsz!
 • Mert végre szakértői támogatást kapsz, egy biztos kezet a rögös utakon! Használd ki az alkalmat és tedd fel a kérdéseidet vezető marketing mentorainknak, és élvezzed a csapatom támogatását a 3 napos program alatt!

Szeretnénk neked egy 129.970 Ft + ÁFA értékű ajándékcsomagot adni INGYEN!

 • BÓNUSZ 1: Árazás és áremelés pszichológiája online tréning (Értéke: 29.990 Ft + ÁFA)
 • BÓNUSZ 2: Marketing vezetőnk titkos piackutatási stratégiája FELFEDVE! (Értéke: 49.990 Ft + ÁFA)
 • BÓNUSZ 3: Stu Mclaren vállalkozói stresszkezelésnek a 7 hatékony módszere videótréning (Értéke: 49.990 Ft + ÁFA)

Légy része ennek a felejthetetlen programnak: csapj le rá, amíg még vannak helyek! Regisztrálj MOST!

A PJA Marketing Akadémia már számtalan embernek segített elérnie az álmait...

Kérdés: TE leszel a következő?

Imádom a sikersztorikat! Nézd meg a saját szemeddel ezeket a csodálatos sikertörténeteket valódi emberekről ezen az oldalon, akik már részt vettek a PJA Marketing Akadémián! 


A folyamatos bevétel generálás (bármely vállalkozás esetében) a régi szokásoktól való elhatárolódást igénylik. A régi módszer azt jelenti, hogy eladsz, aztán reménykedsz, hogy az ügyfelek újra visszatérnek. De minden hónapban az új értékesítés kergetése és a vásárlók újra megvásárlása reménytelen és kiszámíthatatlan.


Ezért vagyok ennyire izgatott, hogy Téged is érdekel a Marketing Akadémia!


Ez egy új és szokatlan módszer! Lehetővé teszi, hogy a vállalkozók és a marketingesek még a legátlagosabb termékekkel és szolgáltatással is növeljék a vevőik listáját ... mindezt egyszerűen és GYORSAN!

Ha egy telített piaccal dolgozol, rengeteg versennyel és konkurenciával... vagy nehézséget okoz, hogy naponta új érdeklődőket, vevőket szerezz, ez a módszer neked való!

462 belső coaching tanítványunk, és 1200 eddigi Marketing Akadémia résztvevőnk alkalmazza a Szív Alapú Marketinget a gyakorlatban, sikert-sikerre halmozva. Mit élnek át nap mint nap, miközben alkalmazzák? Olvass tovább!

A frontvonalról hozom neked

Nem csak tanítom, hanem én és a tanítványaim is sikeresen alkalmazzuk...Tegyél bepillantást abba az Élet-be, amit már nap mint nap megélnek 

Esettanulmány: "Az utolsó 63.373 forintomat fektettem be Attila kurzusába, mert egyszerűen éreztem, hogy ez működni fog…mert működnie kell. És működött. 3 év alatt felépítettem a vállalkozásomat. Megtízszereztem az email listámat, és több mint 1500 példányt adtam el a könyvemből."

Kokavecz N. Katalin

MED Központ tulajdonosa - Egészséges Életmód Coach

Esettanulmány: "Múltkor például 1 tanításának köszönhetően 1 évre való tartalmi tervet raktam össze a YouTube csatornámhoz, amin lassan 1000 követőm van. Ez egy ilyen speciális területen szép szám ám! Attila bámulatosan inspiráló ember és remek tanító! Érdemes tőle tanulni!"

Kecskés Róbert

Gunshop.hu Webshop tulajdonosa és fegyve szakértő

Esettanulmány: "Gőzünk nem volt a marketingről. Aztán jött Attila, és a szív alapú marketing, és végre kezemben volt egy lépésről lépésre útmutató, hogy hogyan kell ezt csinálni. Tavaly kinőttük az irodát, új gépeket vettünk, és lettek munkatársak. És nem állunk meg, mert már tudom, mit kell csinálni, hogy jöjjenek a vevők. Mindenkinek ajánlom!"

Hajdú Zsuzsanna

mobiltokguru.hu tulajdonosa - Anyavállalkozó

Pongor-Juhász Attila  //  Tréner


Az előadásaim, tanításaim és könyveim által több mint 20 év vállalkozói tapasztalatát adom át, mindezt ráadásul úgy, hogy nem csupán hasznos, de tényleg gyakorlatias tanácsokat is kapsz hozzá.

Mi lesz a 3 nap tematikája?

Hogyan fogjuk összerakni a bizniszedre szabott 365 napos marketingterved? VIGYÁZAT! Itt 0% elmélet, 100% megvalósítás vár rád!


Nem csak az elméletről beszélek Neked, hanem mindig meg is mutatom HOGYAN csináld. Most sem lesz ez másképp...

Készülj fel, mert Életed rendezvényét fogjuk megtartani. Itt fogjuk veled megduplázni a céged hatékonyságát, hogy a 2. féléved még sikeresebben zárd!

Nézzük hogyan...

Lépj szintet vállalkozásod fejlesztésében 3 nap alatt! (Tervezett program)

1. Nap
Hogyan lesz több szabadidőd?

1. Vállalkozói célkitűzés és pontosítás – A következő év üzleti célját és mozgatórugóját kell megtalálnod, hogy ennek mentén haladjunk tovább hatékonyan a következő 3 nap alatt!


2. Hatékony vállalkozói időgazdálkodási gyakorlatok – mik lesznek a legfőbb tevékenységeid, amire a bizniszedben és a saját életedben fókuszálj! – Gyakorlatokkal, amik beváltak.


3. Titkos külföldi előadó, aki saját, gyakorlatias példáján keresztül mutatja be, hogyan is vállalkozz hatékonyabban! (A témát és az idei előadót hamarosan felfedjük.) 


4. Meglepetés délutáni program, ami egy igazi PJA-s élmény lesz .

2. Nap
Hogyan lesz több pénzed?

1. Az avatarod auditja – minden azzel kezdődik, hogy tudd, ki az ideális vevőd. Hogyan tudod őt meghatározni és hol éred utol?


2. Az 1 éves listaépítési menetrended és az éves ütemterved kialakítása, aminek segítségével lépésről lépésre látni fogod pontosan, hogy mit tegyél a sikerhez!


3. A következő évre tervezett kampány és értékesítési menetrended kialakítása és a legjobb eszközök, amelyek valóban működnek offline és online is gyakorlatban. Ezek nem általános dolgok, hanem a mai legjobb trendeknek és működő praktikáknak megfelelően fogjuk kialakítani veled.


4. Esti program, egy brutál Lézer Coaching, ami az egyik legnagyobb fénypontja a 3 napnak. – Te lehetsz az, akire a szakértői csapat fókuszálni fog, és a Te legfontosabb kihívásaidnak megoldásában fogunk segíteni.

3. Nap
Hogyan automatizáld vállalkozásod?

1. A terved mentén megnézzük, milyen hatástöbbszörözőket fogsz bevezetni és kialakítani az 1 év alatt – Nem csak a terved lesz kész, de itt már a gyakorlatba ültetést alakítjuk ki.


2. Milyen módon tudod többszörösen hatékonnyá tenni az üzleted és hogyan válaszd ki a legjobb alvállalkozókat és munkatársakat? - Ez egy kiemelt terület lesz, hiszen ezen módszerek és stratégiák alapján tudod a legjobb munkatársakat behozni a vállalkozásodba, és motivált környezetet teremteni számukra.


3. Titkos külföldi meghívottunk előadása a nála bevált legjobb üzleti folyamatokról, amelyek egyszerűsíteni fogják az életed.

4. Végleges akcióterv és a teljes éves ütemezés kialakítása hónapokra bontva. – Ez lesz amiben összegezzük az elmúlt 3 nap célkitűzéseit és segítünk letisztázni a teljes megvalósítási akcióterved.

"Soha nem gondoltam volna, hogy ezzel a kampánnyal elérünk 1.000.000 Ft plusz profitot havi szinten. Tavalyi éves profitunk 80%-át már most elértük május végén. Ezen felül 20%-al több rendelést kapunk kampányon kívül. Újra imádok vállalkozni. Ezt tettétek velem!"

Dorogi Andrea

ESETTANULMÁNY: Az a bizonyos zseniális vállalkozói ötlet!


"2018-ban DUPLA AKKORA forgalmunk volt, mint amekkora 2017-ben. A vevőink színte önmaguktól jönnek."

Ez egy zseniális vállalkozási ötlet története. Vagyis egy nőé, aki gondolt egyet, és megcsinálta. De hogyan?

Várhelyi Ágnes  - Férfikéz egy órára

ESETTANULMÁNY: Egy felfele ívelő vállalkozás sztorija!


"Év végére sikerült megkétszereznem a bevételemet! Minden forint legalább 10x-en megtérült. Több időm maradt arra, amit szeretek!"

Imádta, amit csinál. Jó is volt benne. De volt egy kis bökkenő. Nem jött a bevétel. Mi volt a kulcsfaktor?

Horváth Attila - SUNsitive Kft.

ESETTANULMÁNY: Hogyan szállhatsz versenybe a multikkal?


"4 helyi céggel és 1 multival versenyeztünk. Véghez vittük a lehetetlent! Mindent másképp csináltunk, mint ők, és SIKERÜLT!"

Hogyan tudott egy pókerező felépíteni egy sikeres - kutyusokat tápláló, gazdikat oktató vállalkozást?

Suller Gergő  - kutyakajas.hu

Mit viszel haza?

Egy olyan akciótervvel leszel gazdagabb, amivel végre egyszerűvé és zökkenőmentessé válik számodra is a marketing és a vevőszerzés!


 • A 3. nap végére kezedben lesz a 2020. december 31-ig megvalósítandó üzleti céljaid pontos listája.
 • Közösen elkészítjük az üzleti céljaid eléréséhez szükséges marketing akcióterved.
 • Átalakítjuk az időbeosztásod, így megszűnik az örökös tűzoltás (hacsak nem tűzoltó vagy) és tudsz a megvalósításra és a további fejlesztésekre koncentrálni.
 • Tudni fogod, hogyan tartsd meg és motiváld sikeres munkatársaid és hogyan vegyél fel új, minőségi munkaerőt.
 • Ismerni fogod azokat a módszereket és rendszereket, melyekkel megtöbbszörözheted a saját és munkatársaid hatékonyságát.
 • Mindezen tudás birtokában olyan önbizalomra tehetsz szert, mellyel nemcsak tudni fogod mindezeket, de képes is leszel végigcsinálni.

Ez a motiváló és gyakorlatias program neked való, ha mindezzel egyetértesz:

 • FONTOS NEKED: hogy 3 nap alatt 550, hasonlóan motivált vállalkozóval építs kapcsolatot. Hogy olyan kapcsolatokat építs, melyek megmaradnak és ÉRTÉKKEL bírnak számodra! Motivált, megoldásokat kereső, tenni akaró vállalkozókkal hozunk össze Téged, ezt garantálom neked.
 • FONTOS NEKED: hogy NE az olcsójánosok vegyenek körbe, az örök ábrándozók és a má’meginttöbbazadó típusú emberek. Ha erre a rendezvényre eljössz, hozzád hasonlóan motivált és a saját sikerükért tenni akaró emberekkel találkozhatsz a Lurdy Házban.
 • rendezvényre eljössz, hozzád hasonlóan motivált és a saját sikerükért tenni akaró emberekkel találkozhatsz a Lurdy Házba.
 • FONTOS NEKED: hogy az ország egyik legprofibb üzleti mentor csapatának ÉLŐ támogatását kipróbálhasd! Hatalmas magabiztosságot fog adni neked .

Kinek való a PJA Marketing Akadémia?

Ez a program pontosan Neked lett kitalálva, ha magadra ismersz és már Te is hasonló cipőben jártál...


Azok, akik nem indulnak el a Marketing Akadémia útján, gyakran nyomasztónak találják a vevőszerzésüket, az érdeklődőszerzésüket. Közben pedig azt érzik, alig jut idejük bármire is. Szétszakadnak a feladatoktól.

Ők azok, akik még a régi, elavult módszereket követik.

Vess pár pillantást a lentiekre. Vajon Te is feltetted már ezeket a kérdéseket? Találtad már önmagad valamelyik szituációban? 

Egyéni és KATA-s  vállalkozóknak


Szakértő vállalkozóknak, munkatársi csapattal


Sikeres, de megrekedt vállalkozó, munkatársakkal


Egyszerűen csak fel akarsz lélegezni, mert szereted a munkádat, de utálod, ahogyan csinálod. Érzed, hogy szétszakadsz az időhiánytól. Több bevételre akarsz szert tenni. Egy nyugodt estére és szabadságra vágysz.

 • Hogyan érjem el a legkisebb költséggel a potenciális vevőket folyamatosan?
 • Hogyan ültessem a gyakorlatba a sok tippet, ha nincs időm semmire?
 • Miért nekem kell MINDENHEZ érteni? 
 • Hogyan vegyek fel így munkatársakat?
 • Mi lesz holnap?? Nekem egy rendszer kell!

Hosszútávban gondolkodsz, és ennek az alapjait akarod letenni. Egy rendszert szeretnél, ami akkor is működik, ha nem vagy az irodában. Hogy akkor mehess el nyaralni, amikor csak szeretnél, és egy igazi, vállalkozói közösség tagja lehessél.

 • Hogyan találjak megfelelő munkatársakat és középvezetőket?
 • Hogyan találjak megfelelő partnereket?
 • Mit tehetek az ellen, hogy lenyomjanak a versenytársak?
 • Mi az oka, hogy nem növekedünk megfelelő ütemben?
 • Mi történik a cégmmel, ha kiesek, vagy megbetegszem?

Fontos neked, hogy hasonló szinttű vállalkozókkal töltsd az időd. Egyre tudatosabban fejlesztesz csapatot és automatizálsz. Mert még mindig nehéz kilépned teljesen a bizniszből. Szabadságra vágysz, és stratégiákra, amiket követhetsz.

 • Hogyan találjak megfelelő munkatársakat és középvezetőket?
 • Hogyan találok olyan partnereket, akikben tényleg megbízhatok? 
 • Mit tegyek, ha nem úgy sül el a növekedési terv, ahogy az papíron meg lett tervezve?
 • Mi történik a cégemmel, ha megbetegszem, vagy kiégek túlhajszolás miatt?
 • Milyen rendszereim legyenek, amik megadják a szabadságot?

Egyéni és KATA-s  vállalkozóknak


Egyszerűen csak fel akarsz lélegezni, mert szereted a munkádat, de utálod, ahogyan csinálod. Érzed, hogy szétszakadsz az időhiánytól. Több bevételre akarsz szert tenni. Egy nyugodt estére és szabadságra vágysz.

 • Hogyan érjem el a legkisebb költséggel a potenciális vevőket folyamatosan?
 • Hogyan ültessem a gyakorlatba a sok tippet, ha nincs időm semmire?
 • Miért nekem kell MINDENHEZ érteni? 
 • Hogyan vegyek fel így munkatársakat?
 • Mi lesz holnap?? Nekem egy rendszer kell!

Szakártő vállalkozóknak, munkatársi csapattal


Hosszútávban gondolkodsz, és ennek az alapjait akarod letenni. Egy rendszert szeretnél, ami akkor is működik, ha nem vagy az irodában. Hogy akkor mehess el nyaralni, amikor csak szeretnél. És egy igazi, vállalkozói közösséget.

 • Hogyan találjak megfelelő munkatársakat és középvezetőket?
 • Hogyan találjak megfelelő partnereket?
 • Mit tehetek az ellen, hogy lenyomjanak a versenytársak?
 • Mi az oka, hogy nem növekedünk megfelelő ütemben?
 • Mi történik a cégmmel, ha kiesek, vagy megbetegszem?

Sikeres, de megrekedt vállalkozó, munkatársakkal


Fontos neked, hogy hasonló szinttű vállalkozókkal töltsd az időd. Egyre tudatosabban fejlesztesz csapatot és automatizálsz. Mert még mindig nehéz kilépned teljesen a bizniszből. Szabadságra vágysz, és stratégiákra, amiket követhetsz.

 • Hogyan találjak megfelelő munkatársakat és középvezetőket?
 • Hogyan találok olyan partnereket, akikben tényleg megbízhatok? 
 • Mit tegyek, ha nem úgy sül el a növekedési terv, ahogy az papíron meg lett tervezve?
 • Mi történik a cégemmel, ha megbetegszem, vagy kiégek túlhajszolás miatt?
 • Milyen rendszereim legyenek, amik megadják a szabadságot?

Anyavállalkozóknak


Alkalmazottaknak, akik vállalkoznának  


Kezdőknek, újrakezdőknek


Szeretnél független lenni a partneredtől anyagilag. Szeretnéd megvalósítani önmagad, és bebizonyítani, Te is képes vagy erre! Vállalkozni azért szeretnél, mert értéket akarsz adni másoknak mindeközben megtartva a család munka egyensúlyt.

 • Mi lesz a gyerekkel és a párommal? Hogyan lesz ebből egyensúly?
 • Hogyan adjam el a termékem? Nem szeretek nyomulni!
 • Hogyan árazzam a termékem úgy, hogy el is fogadják?
 • Mi lesz, ha lemásolják az ötletemet? Mit tegyek?
 • Hogyan lesz ebből az egészből több pénz?

Szakértelmet szereztél az évek alatt, és ezt kamatoztatnád is! Önmagad ura akarsz lenni, a hobbidnak élni, és végre kitörni a mókuskerék életből! Ehhez keresel egy tanítót, aki bevezet téged ebbe az ÚJ és izgalmas vállalkozói világba!

 • Mi van, ha még sem sikerül a biznisz, közben az állásom is oda?
 • Hogyan adhatnám fel a "biztos jövedelmem"?
 • Hogyan tudnék elindulni, ha nincs elég kezőtőkém?
 • Mi lesz, ha nem lesz elég vevőm és érdeklődőm?
 • Mit tehetek, ha technikai, üzleti, vagy jogi akadályba ütközök?

Szeretnél végre kitörni, és szabad lenni. Te akarod beosztani a saját idődet. Nem érzed magadénak az alkalmazotti létformát sem. Annyi pénzt akarsz keresni, amivel nem csak megélsz, hanem ÉLSZ is. És ezért indítasz saját vállalkozást!

 • Mégis, mennyit kell marketingre költeni? Már így is túl sok kiadást látok!
 • Hogyan találjam meg a számomra legjobb partnereket?
 • Hogyan legyen pénzem marketingre?
 • Miért nem kíváncsi senki a termékemre?
 • Hova lépjek a marketing információ-tengerben?

Anyavállalkozóknak


Szeretnél független lenni a partneredtől anyagilag. Szeretnéd megvalósítani önmagad, és bebizonyítani, Te is képes vagy erre! Mindeközben megtartva a munka-család egyensúlyt. Vállalkozni pedig azért, mert adni is szeretnél.

 • Mi lesz a gyerekkel és a párommal? Hogyan lesz ebből egyensúly?
 • Hogyan adjam el a termékem? Nem szeretek nyomulni!
 • Hogyan árazzam a termékem úgy, hogy el is fogadják?
 • Mi lesz, ha lemásolják az ötletemet? Mit tegyek?
 • Hogyan lesz ebből az egészből több pénz?

Alkalmazottaknak, akik vállalkoznának  


Szakértelmet szereztél az évek alatt, és ezt kamatoztatnád is! Önmagad ura akarsz lenni, a hobbidnak élni, és végre kitörni a mókuskerék életből! Ehhez keresel egy tanítót, aki bevezet téged ebbe az ÚJ és izgalmas vállalkozói világba!

 • Mi van, ha még sem sikerül a biznisz, közben az állásom is oda?
 • Hogyan adhatnám fel a "biztos jövedelmem"?
 • Hogyan tudnék elindulni, ha nincs elég kezőtőkém?
 • Mi lesz, ha nem lesz elég vevőm és érdeklődőm?
 • Mit tehetek, ha technikai, üzleti, vagy jogi akadályba ütközök?

Kezdőknek, újrakezdőknek


Szeretnél végre kitörni, és szabad lenni. Te akarod beosztani a saját idődet. Nem érzed magadénak az alkalmazotti létformát sem. Annyi pénzt akarsz keresni, amivel nem csak megélsz, hanem ÉLSZ is. És ezért indítasz saját vállalkozást!

 • Mégis, mennyit kell marketingre költeni? Már így is túl sok kiadást látok!
 • Hogyan találjam meg a számomra legjobb partnereket?
 • Hogyan legyen pénzem marketingre?
 • Miért nem kíváncsi senki a termékemre?
 • Hova lépjek a marketing információ-tengerben?

Önmagadra ismertél?

A fentiek biztos csak a barátaid barátaival történnek meg, akiket alig ismersz, ...csak hallottad ezeket valahonnan...

Ha kicsit mégis magadra ismertél, akkor tudd, nem vagy egyedül! Újrakezdő vállalkozóként én már nem egyszer éreztem ezt...

Aztán feltették nekem a kérdést: biztos, hogy így kell ennek lennie?

És azt mondtam: nem. 

És most te is dönthetsz úgy, hogy kiszállsz a mókuskerékből.

Kiszállsz, és végre azt a vállalkozói életet éled, amit mindig is akartál!

Itt a lehetőség, hogy elkerüld a sok-sok frusztrációt, ami a kisvállalkozói marketingedben, és a vállalkozásodban tapasztalsz.

Sosem késő változtatni! Ismerd meg, és alkalmazd a Szív Alapú Marketing sok-sok pozitívumát!

Akarsz jobban élni? Akarsz elégedett vállalkozó lenni? Van egy jó hírem!

A Marketing Akadémián megmutatom neked azokat a lépéseket, amelyek valóban EGYÉRTELMŰVÉ ÉS KÉZZELFOGHATÓVÁ teszik számodra a vevőszerzést a kisvállalkozói marketingedben. Hogy valóban több szabadidőd és profitod lehessen...


Borbély Bence
Marketing Vezetőnk és Marketing Mentorunk

"A LEGJOBB Marketingeseket mindig az izgatja, hogy vajon melyik fele a marketing költségnek megy el a megfelelő helyre... A Marketing Akadémián segítünk lézerpontosan belőni, hiszen a kezedben lesz, hogy mit tegyél..."

Mit értek el mások a Marketing Akadémiával?

Mit éltek át a tanítványaink, akik már alkalmazzák mindazt,
amit a Marketing Akadémia program nyújt számodra? A legkülönbözőbb iparágakban!


De most komolyan...

Szerinted mi a közös egy

 • napelemes bizniszben,
 • fitness edzőben,
 • fegyverszakértőben,
 • kertgondozó szolgáltatóban,
 • HR tanácsadóban,
 • mezőgazdasági kereskedésben,
 • kutyaágyakat forgalmazó üzletben,
 • ingatlantanácsadó cégben,
 • és még sok más hasonló cégben, köztük a Tiédben?

Első ránézésre nagyon különböznek egymástól...

Mégis, mi a hasonlóság ezekben az átlagosnak vélt emberekben és cégekben, akik olyanok, mint Te, meg Én?

Az, hogy sikereket érnek el! Hogy nem győzik mesélni az eredményeket, amiket a szív alapú marketing módszerrel értek el, és aminek köszönhetően végre olyan életet tudnak ÉLNI, amiről sokan csak álmodni mernek.

"Megújulás és Újratervezés"

További Részletek Horváth Attila Sikereiről (Katt)

"Szárnyalás - Komfortzóna elhagyása"

További Részletek Kőházi Csaba Sikereiről (Katt)

"Siker és Önbizalom Boost"

További Részletek Csenteri Dénes Ildikó Sikereiről (Katt)

"Egyedi és megismételhetetlen"

További Részletek Dóczi Ilona Sikereiről (Katt)

"Elégedettség és Boldogság"

További Részletek Sohodóczki Zsuzsanna Sikereiről (Katt)

"Ügyfélközpontú gondolkodás"

További Részletek Müller Szabolcs Sikereiről (Katt)