Fedezd Fel a BizniszFlixet! Időmilliomos Vállalkozók Online Tudástára
play

Fedezd Fel a BizniszFlixet!

Korlátlan tudástár, az időmilliomos vállalkozók fejlődéséhez. Marketing, Értékesítés, Célkitűzés, Vállalkozói Pénzügyek, Munkatárs Kiválasztás, és Motiválás! Növeld Bizniszed És Fejleszd Magad Bárhonnan!

"Felejthetetlenül Exkluzív, Annyira Pongoros":


5 témakörben írjuk újra A Szabályokat

Célitűzés és Megvalósítás


Marketing és Értékesítés


Biznisz Matek


Munkatárs Kiválasztás


Egészség


Add Át Magad Az
Élvezetes Tanulásnak.

A BizniszFlix közösség, a szórakozva tanulás és fejlődés élményét biztosítja neked, és a vállalkozásodnak a nap 24 órájában. Fejlődj az otthon melegében, vezetés, vagy utazás közben. A lehetőségeid határtalanok.

Akkor amikor akarod,
úgy ahogy akarod.

Érd el korlátlanul a kedvenc előadóid telefonon, tableten, laptopon, további díjak nélkül, kényelmesen.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a BizniszFlix?

Pongor-Juhász Attila és további hazai szakértők azért alakították ki ezt a platformot, hogy ne csak fejleszd a vállalkozásod, de közben szórakoztasd is magad. Valódi minták, valós interjúk, sztorik, letölthető gyakorlatok, amelyet a nap 24 órájában, bármikor elérhetsz okos eszközeidről.


Egy online oktatási felület, ami korlátlan tanulási lehetőséget biztosít, akkor amikor akarod, úgy ahogy akarod, témákba rendezett tanításokkal. Így éppen ahol kihívásod van, megtalálod rá a megoldást. 


Hetente friss tartalmak a folyamatos úton tartáshoz, Szakértői közösség, akiktől a közösségi felületen tudsz kérdezni. Valós esettanulmányok, minták, interjúk, a legjobb hazai vállalkozói és egészség megőrzési szakértőktől.

Hol tudom nézni a műsorokat?

A videók és a tanítások egy online felületen lesznek elérhetőek, amiket bárhonnan, bármikor el tudsz majd érni. A BizniszFlix indulásakor kapsz majd egy linket és egy jelszót, amivel minden bónusz anyagot el fogsz tudni érni egy felületen.

Hogyan mondhatom le?

A Bizniszflix rugalmas. Nincsenek idegesítő szerződések, és nincsenek kötelezettségek. Fiókodat néhány kattintással törölheted a rendszeren keresztül. A lemondás díjtalan, fiókodat bármikor újra aktiválhatod, vagy szüneteltetheted.

Mikor indul a BizniszFlix?

A BizniszFlix hivatalosan májusban indul. Így lehetőséget adunk, hogy részese legyél a kialakulásának és rengeteg kulisszatitoknak.

További kérdésed van? Segítünk!

Keresd lelkes csapatunkat és örömmel válaszoljuk meg a kérdéseid a pongorkiado@pongorkiado.hu e-mail címen vagy a +36209996833-as telefonszámon.

© 2020 Pongor-Juhász Attila -  Adatvédelem - ÁSZF
>