2020-01-17

A legsikeresebb tanítványaink önjáró vállalkozás építési tapasztalatai és tanításai

Célkitűzés és Megvalósítás

0  hozzászólás

Mit tanulhatsz azoktól, akiknek már önjáró a vállalkozásuk? Szeretnék megosztani egy kis ízelítőt, hogyan látják tanítványaim a saját vállalkozásukat, milyen sikereket értek el, milyen megpróbáltatásokon mentek keresztül és leginkább mit üzennek neked, aki rajta vagy az önjáró vállalkozásod felépítése útján.

More...

Az üzleti angyalom 2012-ben azt mondta nekem, hogy mostantól a te sikeredet innentől kezdve abban mérik, hogy hány magyar vállalkozónak tanítod meg azt a módszertant, amivel te ki tudtad magad vakarni a pénzügyi káoszból.

Olyan tanítványokat hívok a színpadra, akik még egy-kettő, három, öt éve ugyanúgy itt ültek az asztaloknál, ebben a teremben és valami nagyot változtattak magukon.

Ma ők fognak tanítani.

Elmondják a saját sikerüket, az ő nagy átalakulásukat.

A színpadon az Elit Coaching-os és Masters Club-os tanítványaim közül: Kecskés Gábor, Horváth Attila, Heiszler Ivett, Rózsa Andi, Várhelyi Ági és Bodogán Iván.

Egy-egy olyan tanítást hallotok, amit ők üzennek azoknak a fantasztikus vállalkozó társaknak, akik most ott ülnek, ahol ők anno néhány évvel ezelőtt.

Az előadás a XII. Évindító Célkitűző edzőtáborban került felvételre, 2020. január 9-én.

Szeretnél önjáró vállalkozást, de nem tudod mi a következő lépés?

Derítsd ki, kérj szakértői konzultációt!


Jelentkezési határidő: január 19. vasárnap éjfél!

Ha tetszett ez a blogbejegyzés, oszd meg ismerőseiddel, ha kérdésed van, akkor pedig írd ide hozzászólásban.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

A szerzőről

Pongor-Juhász Attila

​​​2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 100 000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.


Kulcsszavak


Tanulj - Szórakozz - Profitálj

Online tematikus tudástár kisvállalkozóknak. Tanuld magad sikeres vállalkozóvá! Bevételnövelő technikák, időt felszabadító tréningek. Egyszerűen, érthetően, vállalkozói nyelven.

>