A légzés ereje!

Mai napon egy 4 újabb tanítással készültem Brendon Burchard, Experts Academy programjáról! Kíváncsi vagy a legújabb blogomra?

Olvass tovább, kíváncsi vagyok a véleményedre! ↓

Íme a mai 4 rövid tanításom összefoglalója:

1. Energizálás! Sokszor van úgy az ember napközben, hogy érzi az energiaszintje kezd csökkenni… Ilyenkor érdemes 50 percenként egy-egy rövid frissítő átmozgatást csinálni és akár kihasználni a légzéstechnika rejtett erejét! Hidd el, én kipróbáltam és innentől alkalmazni is fogom. Bámulatos az eredménye 🙂

2. A legjobb marketing a tanítás. Hiszem, hogy neked is vannak olyan történeteid, tapasztalataid, amelyekkel tanítani tudod a közönséged!

3. Amire már sokszor tanítottalak Téged is, nagyon fontos a végigcsinálás stratégia kialakítása. Kezdd el csinálni, ha kis lépésekben is, de haladj a kitűzött céljaid felé! A halogatás is egy döntés mint tudod…

4. A szakmai sikereink egyik fő eredményező a folyamatos marketing önképzés. Bármilyen bizniszben vagy, fogorvos vagy pénzügyi tanácsadó, a lényeg hogy mindig invesztálj önképzésre és a marketing tudásod bővítésére!

Szóval, ez volt röviden a 3. nap összefoglalója!

Te melyik tanítást találtad a leghasznosabbnak? Kíváncsian várom a véleményed, kérlek oszd meg tapasztalataid kommentben!

Megosztás

About the Author

​​​2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 100 000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.

>