2020-04-17

A millió dolláros kérdés

Vevőszerző Marketing

0  hozzászólás

A millió dolláros kérdésem elsőre talán nem tűnik valami hatalmas dolognak, talán meg is mosolyogtat majd, de hidd el nekem: ha jó választ tudsz adni rá, az alapozza meg az egész értékesíted. A sikeres kampányokat. A hatalmas profitot. A sok-sok visszatérő vásárlót.

Most felteszem Neked ezt a kérdést, és ha egyelőre nincs is rá jó válaszod, megtanítom, hogyan legyen. 3+1 gyakorlati tippet hoztam azért, hogy ha legközelebb felteszi Neked valaki a millió dolláros kérdést, lenyűgözhesd a válaszoddal!

Tehát, a kérdésem:

More...

Mi a Te legjobb érdeklődőszerző stratégiád?

Nos? Van rá jó válaszod?

Lehet, hogy elsőre bagatell dolognak hangzik, de gondold csak végig: ha nincsenek érdeklődőid, akiket vevővé konvertálhatnál, kitől várod a bevételed növekedését? Ha nincs egy karbantartott, aktív listád, hogy juttatod el hozzájuk az üzenetedet?
Nézzük, mit kell tenned, hogy lenyűgözhesd azt, aki legközelebb felteszi Neked ezt a kérdést:

1. Vedd rá, hogy megadja az email címét!

Egy jó email lista lesz a későbbi kampányaid betonbiztos alapja. Ehhez feliratkozókra lesz szükséged, akik nem fogják csak úgy megadni az adataikat. Hozz létre ingyenes csalikat! Ez lehet egy ingyenes konzultáció, egy terméked írásos összefoglalója, egy oktatóvideó, egy könyv stb. Bármi, amiből kiderül, hogy mivel foglalkozol, mit tudsz adni a vevőidnek.

Iratkozzon fel, adja meg a keresztnevét és email címét, és megkapja a hasznos, ingyenes ajándékot!

2. Az ingyenes csalid is hasznos érték legyen!

Olyasmit ajánlj fel, ami értéket jelent az érdeklődőidnek, ami valóban értéket képvisel! Mondd el nekik, miben változik meg az életük az ajándékod (és így később a termékeid!) által, kínálj valódi változást az adataikért cserébe! Ha már az „ingyen” adott cuccod is értékes, nemcsak feliratkozót nyersz, de valódi érdeklődőt, aki várni fogja, milyen terméket tudsz kínálni neki.

Ráadásul így a célcsoportod kerül a listádra: aki kéri a hasznos, bizniszedhez kötődő csalit, annak a termékedre is szüksége lehet.

3. Tervezz előre és automatizálj!

Már a csali bedobása előtt tervezd meg, mi lesz a következő lépésed. Mi fog történni, ha megkapta az ingyenes termékedet? Mit ajánlasz még neki? Hogyan kommunikálsz vele? Rengeteg szuper program létezik, amivel kezelni tudod a listádat, és automatizálni tudod a vevővé válás folyamatát, valamint a további kapcsolattartást.

Mi a SalesAutopilotot használjuk, jó szívvel ajánlom Neked is.

+1. Tartsd karban a listádat, és kommunikálj rendszeresen!

Ne engedd el a végre megszerzett vevőid kezét! Kommunikálj velük folyamatosan! Nagyon fontos, hogy minőségi, valóban hasznos tartalmakat küldj. Ezek hasonlóan működhetnek, mint az ingyenes csalid: értéket adsz, ingyenesen a leveleiden keresztül, így tudják, hogy ha végül ajánlatot küldesz majd, az is értéket képvisel, és szívesen adják majd a pénzüket.

Remélem, hasznosnak találtad, ígérem, rendszeresen jelentkezünk majd új videókkal, új tippekkel.

Sőt, egy teljes 4 órás ingyenes online programmal is készülünk MÁJUS 25. hétfőre, ahol sikeres hazai és külföldi vállalkozókkal karöltve megtervezzük

Hogyan lesz mégis 2020 a legjobb üzleti és magánéleti éved?

Interjúkkal, letölthető munkafüzetekkel, a szakértőink legjobb üzleti titkaival! BizniszFlix Maraton! Iratkozz fel Te is!
Addig is, közösségi felületeinken is követhetsz minket további hasznos tartalmakért:

1. Ha még nem vagy tagja az #Imádok Vállalkozni Facebook csoportunknak, csatlakozz most! Csodálatos, támogató közösség, rengeteg pozitív szokást, gyakorlatot sajátítunk el együtt.

2. A saját Facebook oldalamon minden délelőtt jelentkezem egy párperces kis inspirációval, egy személyes hangfelvétellel

3. Ha inkább olvasni szeretsz, a Webshopunkban most is kiválaszthatod a számodra épp leghasznosabb könyveket, sőt, a VOIZ Hangoskönyvtárban is megtalálsz már minket. Kattints a kuponunkért, amivel 90% kedvezménnyel próbálhatod ki az alkalmazást!


Írd meg kommentben, hogy tetszett a cikk, vagy azt is, ha maradtak benned kérdések a témával kapcsolatban.

Köszönöm, ha a bejegyzést megosztod vállalkozó ismerőseiddel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

A szerzőről

Pongor-Juhász Attila

​​​2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 100 000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.


Kulcsszavak


Tanulj - Szórakozz - Profitálj

Online tematikus tudástár kisvállalkozóknak. Tanuld magad sikeres vállalkozóvá! Bevételnövelő technikák, időt felszabadító tréningek. Egyszerűen, érthetően, vállalkozói nyelven.

>