5 +1 dolog, amiért hálás vagyok 2018-ban

Már csak 1 nap van hátra az évből. Ez a visszatekintés ideje.

És még 1 dologé.

A háláé.

Fantasztikus évem volt. Legalább 100 dolgot fel tudnék sorolni, amiért hálás vagyok.

Sőt, magamnak fel is soroltam, és téged is erre buzdítalak.

Adj magadnak egy csendes fél órát, és írd össze, mik azok a dolgok, események, személyek, amiért igazán hálás vagy!

Nagyon jó érzés, én már évek óta csinálom.

És most meg is osztom veled a top 5+1 dolgot, amiért hálás vagyok 2018-ban:

  1. Egészségem

2 éve diagnosztizáltak egy autoimmun betegséggel. Nincs mese. Erre nincs gyógymód. Viszont odafigyeléssel szinten tudom magam tartani, sőt. Ha ez a betegség nem jön, valószínűleg sosem lettem volna képes rávenni magam, hogy egészségesen táplálkozzak és rendszeresen sportoljak. És így sosem lett volna olyan szuper a közérzetem, mint most… és enélkül azt a tervem sem tudnám megvalósítani, hogy remek formában éljem meg a 106. életévem… Látod, egy látszólag rossz dolog is mennyi jó hozhat?

  1. Barátaim

Fantasztikus barátokkal vagyok körülvéve. Vannak, akikkel évtizedek óta töretlen a barátságunk, tudom, hogy számíthatok rájuk, és ők is rám. Hálás vagyok értük, és a rengeteg közös élményért, hajnali tartó társasjátékbulikért és beszélgetésekért… és azért, hogy az igazi barátaim sosem azt nézik, mit értem el, hanem azt, hogy ki is vagyok én valójában. Ez pedig szerintem egy felbecsülhetetlen érték, amiért nagyon hálás vagyok!

  1. Munkatársaim

A munkatársi csapatom különleges emberekből áll. Nagyon hálás vagyok nekik, hogy nap mint nap hatalmas lelkesedéssel és szorgalommal dolgoznak együtt velem a közös célunkért. Hogy odateszik magukat, hogy folyamatosan fejlesztik a tudásukat, és kitartanak mellettem jóban és rosszban is. A legszuperebb csapatom, boldog vagyok, hogy velük dolgozhatok!

  1. Gyerekeim

Hálás vagyok a gyermekeimnek, mert tanítanak. Bizony, ők engem!  Mikor én az ő korukban mentem a magam feje után, apám folyton mondta a magáét, és én teljesen ki voltam akadva…

Most én is ezt élem meg. Próbálom a gyermekeimet abba az irányba kormányozni, amerre szerintem menniük kéne. Ők meg persze mennek a saját fejük után…

De én ebből tanulok: türelmet, rugalmasságot… És ez, bár néha nem könnyű, így van rendben. Nem kívánhatnék magamnak csodálatosabb 3 gyermeket, mint amilyenek vannak!

  1. Tanítványaim

Igen, érted! És mindazokért akiket taníthatok az online térben, vagy az élő rendezvényeimen. Akik miatt minden nap boldogan kelek fel, mert tudom, hogy van egy célom. Segíteni akarok nektek, hogy vállalkozóként megélhessétek a harmóniát és a szabadságot és megtaláljátok azt, amit én is mindig kerestem a vállalkozásban.

Köszönöm, hogy inspiráltok, hogy értelmet adtok az életemnek!

 

+1 Feleségem

Egy olyan feleségem van, akire mindig vágytam. Igazi társ ő, akivel kiegészítjük egymást, és tényleg, minden passzol. Nagyon hálás vagyok érte és neki, hiszen nélküle nem lehetnék az, aki ma vagyok. Köszönöm, hogy vagy nekem, Tünci!

 

Hát ez az én top listám.

Az 5+1 dolog, amiért hálás vagyok 2018-ban.

Még van 1 napod az évből, szánj rá 20 percet és írd össze Te is a listádat, és, ha van kedved, oszd meg velem itt kommentben, vagy küldd el emailben!

Csodálatos 2019-et kívánok neked, amit nagyon örülnék, ha együtt kezdhetnénk, egy igazán lendületes, 2 napos tréningen. Az utolsó helyek egyikét itt foglalhatod le!

Jövőre várlak itt az online térben és ÉLŐben is!

Legyen 2019 olyan év, amiért boldogan adsz majd hálát jövőre!

Megosztás

About the Author

​​​2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 100 000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.

>