2017-12-08

Az életérzés, amiért eleve elkezdtél vállalkozni!

Vállalkozói Időgazdálkodás

0  hozzászólás

Elkezdtél vállalkozni, mert szabadabb akartál lenni. Több pénzt akartál és több időt a családoddal, hogy ténylegesen azt tehess, amit igazán akarsz! Valami mégsincsen a helyén, mert nem érzed a vállalkozói szabadság életérzését! De mégis, hogyan érheted el ezeket?… Gyere és olvass tovább! ↓

Természetünkből fakadóan imádjuk a szokásainkat. Ha minden ugyanabban a kerékvágásban mozog, és kiszámítható. Viszont vállalkozóként ez az egyik legnagyobb ellenséged.

Amíg nyitottá nem válsz a változásra, addig nem fogod meglátni még az utadat sem, amin elindulhatsz.

A X. Évindító Célkitűző Edzőtábor lényege pont ez. Hogy együtt kiengedjük a fékjeidet, és kitörjön belőled az a belső potenciál, ami mindig is ott volt!

Hogyan is élik meg a résztvevők ezt a programot?

Hogy időmilliomos lehess:

“Az időgazdálkodással kapcsolatos elveket én elkezdtem használni, és megváltoztatja az ember életét. Sokkal több időm van magamra, sokkal kevesebb munkával.”

Hogy változást érj el az életedben:

“A napi rutinjaimat érdemes átvizsgálnom, és új rutinokat kialakítanom.”

Hogy az Elit közé tartozhass:

Ez a belépő az Agytröszthöz, és utána az Elit Coachinghoz. Én tudatosan most azért vagyok itt, hogy tovább mehessek. Gondolkodásra bír, lendületet ad, sikeressé tesz.”

Gyere, és olyan motivációt kapsz, ami kitart az egész évre! Megadom neked a lehetőséget, hogy végre változtass az életeden! Hogy megéld az IGAZI “imádok vállalkozni” életérzést! Hogy a nagy álmaidból valóság lehessen…

pongorjuhaszattila.hu/2018evindito/

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

A szerzőről

Pongor-Juhász Attila

​​​2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 100 000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.


Kulcsszavak


Tanulj - Szórakozz - Profitálj

Online tematikus tudástár kisvállalkozóknak. Tanuld magad sikeres vállalkozóvá! Bevételnövelő technikák, időt felszabadító tréningek. Egyszerűen, érthetően, vállalkozói nyelven.

>