2015-07-26

Az profi szakértői weboldal titka

Vállalkozásfejlesztés, Vevőszerző Marketing

0  hozzászólás

Az előző részben megígértem neked, hogy felfedem szakértői honlapom titkait, megmutatom, hogyan hoztunk létre egy tudatosan komponált marketing gépezetet. Ha kíváncsi vagy rá, mert tudod, hogy van még mit finomítani saját honlapodon, nézd meg legújabb blogvideómat!

A videóblog megtekintéséhez, az oktató anyagok letöltéséhez és kommenteléshez, kattints ide!

Hallgasd meg a videótanítást Mp3-ban is!

 

Összegzés

Az előző részben megígértem neked, hogy elárulom a pongorjuhaszattila.hu honlap kulisszatitkait.

Közel 6 éve tervezem, hogy létrehozok egy szakértői weboldalt. Körülbelül 3 alkalommal neki is álltunk ennek a nagyszerű feladatnak, de valahogy sosem jött össze. Azonban idén áprilisban az Elit Coaching csapatomnak egy online marketing tréning blokkot tartottam, ahova a saját marketinges kollégáimat is meghívtam. Ehhez a történethez tudnod kell, hogy minden egyes Coaching Program végén a résztvevők bevállalnak egy feladatot, amit a következő alkalomig vagy megcsinálnak, vagy elbukják a feltett tétjüket.

Hát az én kedvenc kollegáim azt vállalták be, hogy elindítjuk az Imádok Vállalkozni Blogot, illetve a pongorjuhaszattila.hu szakértői oldalt. Mit lehet tenni, mikor akasztják a hóhért? Bevállaltam és meg is csináltuk.

 

Mi az a 3 tétel, aminek meg kell felelnie a honlapodnak? 

1. Hasznos értéket, tanítást nyújtson azoknak, akik odalátogatnak

2. Gyűjtsd be az adatait – Listaépítés

3. Értékesítsen

 

Én hiszem azt, hogy nagyon nagyon sok olyan magyarországi vállalkozó van, akinek olyan tudása van, amire szüksége van a célközönségének, azt is tudom, vállalkozók között élve, hogy nagyon sokaknak nincs meg az az önbizalma, a bátorsága ahhoz, hogy kilépjen, és felvállalja magát, és az értéket, amit adni tud.

Én azt gondolom, hogy benned is rengeteg érték van, rendszerezd, szedd össze,  és mutasd meg, mert a világnak szüksége van arra, hogy a te tudásodtól több legyen, fejlődjön, gazdagabb, sikeresebb legyen. Ha van benned hasznos tudás, akkor csináld meg, alakítsd át a honlapodat!

Tanulmányozd és alkalmazd, amit megosztottam veled! Hajrá!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

A szerzőről

Pongor-Juhász Attila

​​​2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 100 000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.


Kulcsszavak

blog, imádok vállalkozni, marketing, PJA, Pongor-Juhász Attila, Szakértői honlap, Video


Veled is előfordult már, hogy imádod a bizniszed, de utálod ahogyan csinálod?

Van-e heti kevesebb mint 30 perced, hogy VÁLTOZTASS?

>