2019-03-08

Hogyan ünneplik a franciák a nőnapot?

Vállalkozói Észjárás

1  hozzászólás

Évről évre egyre több vállalkozónővel van lehetőségem együtt dolgozni. Fantasztikus élmény! Van a női vállalkozókban valami, amivel a férfiak nem tudnak versenyezni. Hogy mi? Erről is írok neked mai bejegyzésemben.

Vive la femme

Évekig tanultam Franciaországban. Azt gyorsan megszoktam, hogy mindent hatalmas lelkesedéssel tudnak csinálni, de az, ami a nőnap körül ment, minden évben meglepett.

Az egész ország harsogott a Nemzeti Nőnaptól. Igen, jól olvastad, náluk nemzeti, és nem nemzetközi nőnap van, mint nálunk, a volt kommunista blokkban.

Ott valahogy az ünneplés sem a kicsit topogós, kipirult arccal pusziszkodós, szegfű átadásról szólt. Elegáns volt és magával ragadó. Imádtam.

Ünnepelni a nőket

Ezeknek az élményeknek köszönhetően még jobban megtanultam tisztelni és szeretni a nőket. És, az elmúlt években még egy dolgot. Csodálni őket.  

Ahogy egyre több vállalkozónő tanítványommal dolgozom együtt, újra és újra rácsodálkozom, milyen hihetetlen elszántság, tettvágy, szorgalom, elkötelezettség van a nőkben.

Mennyi energiát képesek mozgósítani, hogy álmaikat célokká, céljaikat valósággá alakítsák, ami számomra elképesztő. Gyengébbik nem? Ugyan!

Hatalmas teherbírású nők, akik számtalan szerepben állnak helyt: társak, anyák, barátok, közösségépítők, támaszok és még sorolhatnám.

Minden kalapom megemelem előttük, és büszke vagyok rá, hogy támogathatom őket sikerhez vezető útjukon.

Megtartani a vevőket  

És ígértem, megírom, mi az, amivel a férfiak nem tudnak versenyezni, ha vállalkozásról van szó.

Én azt tapasztalom a nők sokszor  rugalmasabbak, fejlődőképesebbek, és jobban elfogadják a támogatást, mint a férfiak, ez egy terület. De, amiben igazán nagyágyúk, pont az a dolog, ami a vállalkozások működésének stabil alapját adhatja. Ez pedig a vevők megtartása.

A legtöbb cég az új vevők megszerzésére fordítja az erőforrásai nagy részét. Ez egy férfias megközelítés, a vadász szakasz. Azonban akik a szív alapú megközelítést követik már tudják, hogy a meglévő vevők megtartása, és az újravásárlások ösztönzése mennyire fontos, és milyen kifizetődő lehet. Ebben pedig a nők verhetetlenek.

Kedves Vállalkozónők!

Most közvetlenül hozzátok szólok! Magam és minden férfi munkatársam nevében köszönöm nektek, hogy vagytok nekünk, hogy velünk, tanultok fejlődtök! Használjátok az erőtöket, folytassátok kitartóan az utatokat, mert hiszem és tudom, hogy meg tudjátok csinálni!

És, ha ünnep, ajándék is dukál! Ezt a webshopban találjátok, és 2019.03.11 éjfélig használhatjátok fel.

Csodás VállalkozóNŐk napját!

Ha része akarsz lenni az ország legtámogatóbb üzleti közösségének, várunk az Imádunk Vállalkozni közösségben. 

Ha pedig érdeklenek a Pongor Publishing kulisszatitkai, vagy csak szereted a viccesen inspiráló képeket, kövess be engem és a csapatomat az Instagramon is!

 

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  A szerzőről

  Pongor-Juhász Attila

  ​​​2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 100 000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.


  Kulcsszavak


  Tanulj - Szórakozz - Profitálj

  Online tematikus tudástár kisvállalkozóknak. Tanuld magad sikeres vállalkozóvá! Bevételnövelő technikák, időt felszabadító tréningek. Egyszerűen, érthetően, vállalkozói nyelven.

  >