2017-05-21

Hol van a bizniszedben a nagy pénz?

Vevőszerző Marketing

0  hozzászólás

A fenti kérdésre rengeteg válaszlehetőség van, hiszen sokan például azt mondák, hogy a nagy ügyféllistában rejlik a nagy pénz. Én viszont azt tanultam a mesteremtől, Jeff Walkertől, hogy nem abban van, hogy mekkora az ügyfél-adatbázisod vagy hogy hány vevőd van, hanem… Gyere és olvass tovább!  ↓

A nagy pénz abban van, hogy milyen a KAPCSOLATOD ezekkel a vevőkkel, így az e-heti tanításom arra fókuszál, hogy ne csak az új vevők szerzésére koncentrálj, hanem hogy építs ki egy maradandó kapcsolatot a már meglévő vevőiddel.

Hogy miért igényel külön hangsúlyt az, hogy mélyítsd a kapcsolatod a már meglévő vevőiddel?

Jeff szerint 15x könnyebb már egy meglévő vevőnek értékesíteni, mint egy új érdeklődőt szerezni és vevővé konvertálni. Amerikában is a vállalkozók nagy része az új vevők szerzésére koncentrál, ahelyett hogy kialakítana egy legendás élményt és szolgáltatást. Illetve, hogy létrehozna egy olyan közösséget, akik valóban tartósan ott akarnak maradni, és mellette tovább is ajánlják a terméket, szolgáltatást.

Nálunk a közösség építő és fejlődő ereje megvan, ugyanis itt mindenki tanulni és még tovább fejlődni szeretne. Szeretném megmutatni nektek a minden évben megrendezésre kerülő networking jellegű partynkról a képeket, ahol a mi “kis” közösségünk 130 tagja vett részt.

Gyere és nézd meg a képeket, és gondolkodj el azon, hogy a Te leghűségesebb vevőiddel hogyan tudnátok egy tanulni és fejlődni vágyó közösséget kialakítani.

Ha tetszett a videó oszd meg egy kedves barátoddal vagy ismerősöddel. Ne felejts el lentebb pedig véleményt mondani az e-heti tanításról.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

A szerzőről

Pongor-Juhász Attila

​​​2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 100 000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.


Kulcsszavak

Imádok Vállalkozni Blog, Jeff Walker, PJA


Veled is előfordult már, hogy imádod a bizniszed, de utálod ahogyan csinálod?

Van-e heti kevesebb mint 30 perced, hogy VÁLTOZTASS?

>