2020-02-28

Itt az idő búcsúzni…

Vállalkozásfejlesztés

7  hozzászólás

Te tudsz NEM-et mondani? Volt már olyan helyzet az életedben, amikor el kellett döntened, hogy valamire, amit egyébként szeretsz végül NEM-et mondjál? Mint a főnix madár, a hamvaiból újraépíts valami még jobbat, még erősebbet?

Az Imádok Vállalkozni blog utolsó blogbejegyzésében arról mesélek, hogy miért mondok búcsút, mit tervezek és hogyan tudsz segíteni nekem.

More...

Mosolygós napot Neked!

Pongor-Juhász Attila vagyok, ez pedig az Imádok Vállalkozni blog valóban legutolsó kiadása.

2015-2020-ig, 5 éven át élt, működött az Imádok Vállalkozni blog. Amikor elindítottam a blogot, a célom az volt vele, hogy heti rendszerességgel tanítsam a vállalkozókat, a vállalkozás iránt érdeklődőket mindazokról a témákról, amelyek úgy gondolom, fontosak, hasznosak, egy-egy rövid videós tartalomban. Készültek beszámolók belföldről, külföldről, a tanulmányútjaimról, volt szó időgazdálkodásról, marketingről, értékesítésről, pénzügyekről, sportolásról – még a kedvenc smoothie-mat is megosztottam veletek!

Miért döntöttünk úgy, hogy itt az idő, hogy ezt befejezzük? 

Legalábbis egy darabig.

Leginkább azért, mert – talán nagyon jól tudod – elindult a Pongor Business School. Ebben a Pongor Business School koncepcióban egy nagy ejtőernyő alá akarjuk összegezni minden tanításunkat, minden oktatásunkat. Olyan modern módon, a legmodernebb technológiát felhasználva, ahogy egy vállalkozónak most így a 2020-as évben szüksége lehet rá. Mindent beépítünk.

Egy hónappal ezelőtt készítettünk egy blog olvasói, nézői piackutatást. Több, mint 320-an adtak erre választ. Rengeteg hasznos információt kaptunk: mit szerettek benne, mit tartsunk meg, mit változtassunk, és mit ajánlotok nekünk.

Úgy gondoltuk, itt az idő, hogy most visszavonuljunk.

Háttérbe vonulunk, elmegyünk a kulisszák mögé, vissza a tervezőasztalhoz, és kérünk tőletek egy pár hónapot. Talán hármat-négyet. Adjatok egy kis időt nekünk arra, hogy mindazt a rengeteg tapasztalatot, visszajelzést, amit kaptunk tőletek, feldolgozzuk, és előálljunk egy olyan új, heti tanító megoldással, amely ingyenesen, gyorsan, frissen a legjobb infókat adja át neked, ahhoz, hogy te valóban Időmilliomos Vállalkozóvá tudjál válni.

Szóval, egyetlen egy dolgot kérek tőled:

Ha van kedved, akkor ide kommentbe írd meg, hogy hogyan fejlesszük tovább? Te hogyan szeretsz tanulni? Olvasni szeretsz? Videót nézni? Hallgatni – akár podcast irányába is nyitott vagy? Vagy egyáltalán: legyenek különböző kiegészítő anyagok, interjúk? Adjál tippeket, hogyan fejlesszük tovább!

Egy tuti: hogy visszatérünk!

Egy pár hónap múlva visszatérünk, rengeteg klassz tervem van! Szóval gyere, kommentálj, hogyan tudjuk Neked még könnyebbé tenni a tanulmányaidat a vállalkozásfejlesztés irányából. Hiszen tudod, amiért csináljuk, az tényleg egyetlen egy dolog, hogy meg tudjuk élni az Időmilliomos Vállalkozó életünket.

Arrivedercí, hamarosan folytatjuk, nem tűnünk el örökre!

Fedezd fel, mi az a BizniszFlix!

Már több mint 186-an csatlakoztak, most pedig rajtad a sor!Írd meg kommentben, hogy tetszett a cikk, vagy azt is, ha maradtak benned kérdések a témával kapcsolatban.

Köszönöm, ha a bejegyzést megosztod vállalkozó ismerőseiddel.

 • Számomra az írott anyag sokkal gyorsabban feldolgozható, egységnyi időre vetítve hatékonyabb. A videókat csak ritkán szoktam megnézni – sok idő megy el a felesleges szóvirágokkal, udvarias formulákkal, ráadásul odaköt a képernyőhöz, amit nem jól tűrök.
  Ügyesek legyetek, illetve maradjatok!

 • Kedves Attila! Nagyon hálás vagyok az eddigi tanításaidért, jelenléteidért, törődésedért!
  Részemről bármilyen formában, akár rovásírással is írhatod, akkor is megfejtem, mert annyira értékes a mondanivalód. 🙂
  És kimondottan örülök, az “egyensúly háromszögednek”, hogy nem csak a munka létezik, hanem fontosak a kapcsolatok és az egészség is, én is ebben hiszek (nálam mondjuk a gyerekek felé billen mindig a mérce, de nem bánom).
  Ajándék amiket megosztasz velünk, és mosolygósak is lesznek a napjaim!
  Köszönöm. 🙂

 • Kedves Attila, kedves csapat,
  Imádok vállalkozni, és ez így volt mindig, ugyanakkor az évek során, a Te, a Ti kiváló hozzáállásotok, útmutatásotok sok-sok segítséget és erőt nyújtott ehhez. Megerősítésre mindenkinek szüksége van. Tanulnia, fejlődnie mindenkinek kell, aki előre akar haladni az életében, és igen, néha kell nemet is mondani, sőt! Talán ezt a legnehezebb alkalmazni. Az én életemben is furcsa volt, amikor tudatosan, megfelelő információk birtokában és, megfelelő érvekkel nemet mondtam. Felszabadító érzés volt, és ráadásul igazam is volt. Azóta is alkalmazom, tudatosan , átgondoltan, és egy erős eszköz a kezemben. Várom a visszatérést, várom a folytatást, és köszönök mindent! Csodás napot kívánok! Somlói Feca

 • Mindenképpen hiálnypótló az amit csinálsz, csináltok! Nagyon örülök, hogy rátaláltam. És bár most nem áll módomban csatlakozni a “nagy tudástár” éves kurzushoz, már most ezek az ingyenes tréningek álltal sokkal tisztábban látok. Eddig egy nagy ködös “izé” volt számomra a vállalkozás. Sokszor belefogtam, mert hívott a szabadsága… Szabadon tenni a dolgomat ami hív és tehessem azt ami motívál. Nagyon jó lenne, ha lehetőség lenne a részletfizetésre. Ez ugyan nektek többlet munka, de sok embernek nagy segítség lenne. Köszönet a támogató közegért!

 • Szeretek olvasni, szívesen nézek videót is és kb. 1/2 éve “rákaptam” a podcast hallgatásra is, mert azt utazás közben is tudom folytatni.
  Mindegyiknek örülnék.
  Sok sikert és mielőbbi visszatérést kívánok Nektek.
  Gyönyörűséges napot kívánok. Anna

 • Kedves Attila és drága Mentorok!

  Én is könyvpárti vagyok, imádom a munkafüzet jellegű feladatokat, az agyam is jobban kihasználom így. Szeretem a kifejezetten rajzolós megoldásokat, egyszerűen elindít egy kreativitásáradatot, ötletbörzét bennem.
  A videok is jók, de nálam is fennáll annak a veszélye, hogy odaköt a készülékhez és akkor nincs megállás. Mást nézek, a saját dolgaim megvalósítása helyett…
  Csodásak vagytok mindenkit szeretettel ölelek, mint MICI-s csop.tag és egy lelkes vállalkozó!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  A szerzőről

  Pongor-Juhász Attila

  ​​​2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 100 000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.


  Kulcsszavak


  Tanulj - Szórakozz - Profitálj

  Online tematikus tudástár kisvállalkozóknak. Tanuld magad sikeres vállalkozóvá! Bevételnövelő technikák, időt felszabadító tréningek. Egyszerűen, érthetően, vállalkozói nyelven.

  >