2015-07-05

Mi kell ahhoz, hogy 156 éves korodig élhess?

Célkitűzés és Megvalósítás

0  hozzászólás

Pár hónappal ezelőtt Torontoban jártam Dan Sullivan-nél, aki egy különös kérdést tett fel nekünk, Strategic Coach csapatának: Tudjátok-e, hány éves koromig akarok élni? Válasza mindannyiunkat megdöbbentett, mert tudod, mi volt az a bizonyos szám? Nem 90, nem 100, de mégcsak nem is 120. Dan Sullivan 156 éves koráig akar élni, nézd meg, hogyan!

A videóblog megtekintéséhez, az oktató anyagok letöltéséhez és kommenteléshez, kattints ide!

Hallgasd meg a videótanítást Mp3-ban is!

Szerezd meg A csodálatos agyfiatalító programot! 

 

Összegzés

Pár hónappal ezelőtt Torontoban jártam Dan Sullivan-nél, a Strategic Coach Programján, és megkérdezte tőlünk,

– Tudjátok-e, hány éves koromig akarok élni? 

Néztünk rá kicsit furcsán, majd őszintén azt felelte:

– 156 éves koromig.

– Miért? Miért pont addig?

– Mert 3 évszázadban akarok élni. 1944-ben születtem, és meg akarom érni 2100-at. Hát így jön ki a 156 év.

– Oké, de azért az emberi testnek, szervezetnek van valamilyen korlátja.

– Figyeljetek ide, lehet ebben kételkedni mai ésszel, hogy egy ember képes 150 évig élni, azonban nem tudjuk, mi minden zajlik a Szilícium-völgyben, Kaliforniában, micsoda fantasztikus fejlesztések, kutatások folynak, melyek arról szólnak, hogy az emberi szervezet, agy, hogyan képes ilyen hosszú-hosszú időn keresztül élni.

Ezután Dan Sullivan bemutatt nekünk napi, heti programját, mellyel mind az elméjét, mind az agyát, a testét edzi, ahhoz, hogy valóban képes legyen 156 évig élni.

Külön edzője van, akivel az elméjén, az agyán dolgozik. Aztán ajánlotta nekünk a Canyon Ranch nevű fantasztikus helyet Arizónában, ahol kimondottan ezzel a témával foglalkoznak. Rá is kerestem a helyre, mire rátaláltam egy fantasztikus magyar könyvre: A csodálatos agyfiatalító programra.

Az elmúlt két hétben szétjegyzeteltem a könyvet, aminek az a lényege, hogy ha nem törődünk vele, nem edzzük az agyunkat, lényegében elhal. És a fizikai testünk hiába bírná, hogy még éljünk,  az agyunk sajnos már nem.

Ez a könyv abban segít, hogy hogyan lehet az agy fiatalságát fenntartani, sőt, megmutatja, mit tegyünk, hogy az agyunk képes legyen önmagát regenerálni.

Fel is adom kötelező házi feladatnak minden Coachingos csapatomnak. Mert olyan témákat dolgoz fel, mint a stressz és a szorongás feloldása, a megfelelő alvás, a táplálkozás, a mozgás, az emberek, akikkel körbevesszük magunkat, mind mind mind rásegítenek arra, hogy az agyunk valóban fiatal maradjon, illetve képes legyen megfiatalodni, és egy fantasztikus életet tudjon nekünk biztosítani.

Én ajánlom neked, hogy szerezd be, amíg még lehet nálunk kapni. Számomra új távlatokat nyitott meg, és én is azon dolgozom, hogy megálmodjam, hány éves koromig akarok élni, ami biztos, hogy jóval több annál, mint amit ma egy felnőtt ember itt Magyarországon el tud képzelni.

Ha tetszett ez a videótanítás, like-old, kommenteld, és küld tovább minél több ismerősödnek!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

A szerzőről

Pongor-Juhász Attila

​​​2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 100 000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.


Kulcsszavak

blog, imádok vállalkozni, Imádok Vállalkozni Blog, motiváció, PJA, Pongor-Juhász Attila, Video


Hogyan lesz mégis 2020 a legjobb üzleti és magánéleti éved?

Ingyenes webinar: Tervezzük meg közösen május 25-én a külföldi + magyar szakértő vállalkozók segítségével! Online akciótervezés a program utáni 220 napra!

>