2019-10-31

Mi köze az almáspitének a 2020-as üzleti évedhez?

Célkitűzés és Megvalósítás

0  hozzászólás

Hogy kerül ide az almáspite? De kérdezhetnéd azt is, hogy mi a hasonlóság az üzleti év tervező és egy almáspite között?

Látszólag nem sok, de mégis. Gondolj csak bele, hogy készül egy almáspite. Fogsz egy jól bevált receptet. Majd lépésről úgy csinálod, ahogy azt a séf leírja. Kinek a receptjét választod? Lehetőleg olyanét, aki megbízhatónak tűnik, sok követője van, és sok pozitív visszajelzése. Sokan kipróbálták a receptet és valóban működik, vagyis hiteles a forrás.

More...

Mi történik a Best Year Ever Üzleti Évtervező online mesterkurzuson?

A séf itt nem más mint a mentor, vagyis Pongor-Juhász Attila, aki már 11. alkalommal tartott célkitűző évindító edzőtábort, tehát a témában tapasztaltnak mondható.

Mi a recept? Bemutatja azokat az akciótervezési módszereket, stratégiákat amit másolva te is fel tudod pörgetni a bizniszedet. Mindehhez megvalósítási munkafüzetet is kapsz, hogy még jobb eredményeket érj el.

Némileg eltérhetsz a recepttől, kicsit máshogy fűszerezed, a saját ízlésedre szabod, de alapjaiban nem változtatod meg. A fűszer a tiéd, az alaprecept a séfé.

Ugyanígy, megkapod a tanítást, hogyan legyen 2020 a legjobb üzleti éved. A mentorod úgy segít, hogy valóban működő stratégiákat mutat, de hogy Te hogyan adaptálod a saját üzletedre, az már csak rajtad múlik.

Mosolygós napot neked, Pongor-Juhász Attila vagyok, és ez is egy különleges Imádok Vállalkozni blog, mert bepillantást enged neked a kulisszák mögé. 

Tudod mi készül itt? Ez a Best Year Ever 2020 - azaz hogy lesz a legjobb üzleti éved – almáspitéje!

Ez csak azoknak való, akik tényleg  2020-ból a legjobb almáspitét akarják kihozni…

Viccet félretéve, egy olyan almáspite receptet sikerült a neten találni, ami hiper egészséges. Ezt turbóztam fel és alakítottam át, hogy olyan legyen, amit senki nem tud visszautasítani.

Az egész trükkje semmi más, mint a kivajazott tepsibe belekerül, nem más, mint zabpehely meg zabkorpa, ide alulra. Rákerül bő egy kilónyi reszelt alma, fahéjjal és minimális kis cukorral, csak az íze kedvéért. Ezt ráhalmozom. Majd 2 tojást 2 dl tejet, és 2 dl tejfölt és egy vaníliás pudingot egy kis vaníliás cukorral jól összekeverem. Ráteszek egy második réteg zabpehely réteget, majd ráöntöm ezt az előbb összekevert öntetet. Nyers maga a zabpehely és zabkorpa és a 30-40 perc alatt, ahogyan sül, a tejfölös-tejes öntetből a nedvesség pont megpuhítja és aranybarnára sül. A legegészségesebb, amit valaha ettél. Aki nem szereti a cukrot, válthat egyéb cukor helyettesítőkre. De mint látod glutén nincs benne, hiszen zabkorba van benne. Brutál jó.

Ezt fogja a csapatom enni itt, a 90 napos tervezés során.

Ezt hívjuk mi a Best Year Ever 2020 almáspitének.

Íme a végső állapot:

Best Year Ever 2020 almáspite avagy PJA zabpelyhes almáspitéje

Hozzávalók:

zabpehely – zabkorpa
1 – 1,5 kg alma
fahéj
citromlé
2 dl tej
2 dl tejföl
2 db tojás
1 cs. vaníliás puding
kis cukor

Készítsd elő a kivajazott tepsit, majd szórd meg zabkorpával vékonyan. Ez ízlés dolga, hogy mennyit teszel bele. Erre tedd a reszelt almát (ne sajnáld, lehet vastagon), amit összekeversz fahéjjal, pici citromlével és 2 vaníliás cukor keverékével. Az alma nincs kicsavarva, mert kell a nedvesség a zabnak.

Ha akarsz a zabra az alma előtt egy kis vanília pudingot tejjel és egy egész tojással kikeverni és meglocsolni egy kicsit nem fogja elrontani, a többi mehet a tetejére bőven

A legtetejére ízlés szerint zabot szórunk és ezt meglocsoljuk tej kb. 2dl, 2 tojás és egy vanília puding keverékével.

Sütőbe tesszük és kb. 35-40 perc alatt elkészül. Először 10 percig 200 fokon sütjük, majd utána 180 C on.

Extraként lehet beletenni diót is.

Jó étvágyat!


Ha tetszett a recept és kipróbáltad, nyugodtan írd meg hogy sikerült és ízlett-e? Ha szeretnél még további recepteket tőlem, azt is jelezheted kommentben.Ha pedig arról szeretnél többet megtudni, hogy hogy lesz 2020 a legjobb üzleti éved, akkor...

Hogyan lesz 2020 a legjobb üzleti éved?

Tedd szabaddá magad és gyere el az ingyenes online mesterkurzusomra

2019. december 3-án!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

A szerzőről

Pongor-Juhász Attila

​​​2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 100 000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.


Kulcsszavak


>