szeptember 3

Mi vár Rád 2020. szeptember 14-én?

Vállalkozásfejlesztés

0  hozzászólás

Neked mi volt a legfontosabb szakmai tapasztalat, amit a karanténban töltött hónapok adtak? Tanultál valami új dolgot? Csináltál valamit komfortzónán kívül azért, hogy győztesen jöhess ki a helyzetből?

Nekünk volt egy kiemelkedően nagy eseményünk ebben az időszakban, amihez nemhogy kilépnünk, de egyenesen kiugranunk volt szükséges a biztonságos világunkból!

More...

Hogy mi volt ez, és mit tanultunk belőle?


2020. május 25-én a BizniszFlix kampányunk megnyitásaként tartottunk egy 7 óra 28 perc (!!) hosszússágúra nyúló BizniszFlix Maratont.


7 külföldi és hazai szakértőt hívtunk meg, akik mind zseniális tanításokkal készültek. 

Nagyon jó volt a hangulat, még az utolsó percekben is több százan követték az élő közvetítést, pedig már bőven este 10 után jártunk…

„De hát Attila, Ti amúgy is tanítással foglalkoztok, mi volt ebben olyan nagy ügy?” kérdezheted.

Miért volt számunkra ilyen különleges a BizniszFlix Maraton?


A legnagyobb erősségem – és a csapaté is – az élő, személyes rendezvény. Minden eseményen fantasztikus a hangulat, remek visszajelzéseket kapunk, és nem mellesleg a konverzióra is büszkék lehetünk általában. Hiszen nem titok, hogy mindig készülünk értékesítéssel is.

Ez vált lehetetlenné márciusban.

Nekünk is újdonság volt egy többórás tanító program megszervezése és lebonyolítása 100%-ban online, de eltökéltük, hogy limonádét készítünk ebből a hatalmas citromból is.

Végül olyan online esemény kerekedett belőle, amire ma is büszkén gondolunk vissza. A tanultakat pedig felhasználjuk a fejlődésünkhöz, és

ezúttal a biztonságotok érdekében már szándékosan szervezünk online eseményt 2020. szeptember 14-én.


Miért lesz értékes számodra az online PJA Marketing Akadémia?

Amiért a BizniszFlix Maraton is az volt az 1700 résztvevőnek, ráadásul annak tapasztalataival is gazdagabbak vagyunk már.


1. A legjobb szakértők

A mastermind csoportjaimnak, a mentoraimnak, a tanítványaimnak és az affiliate partnereinknek köszönhetően nemcsak a saját tudásomat tudom megosztani Veled, hanem rengeteg más szakértő is a Te üzleti sikereidért dolgozik.

Nézd, kik voltak velünk májusban! A MAK-ra is meghívtam azokat, akik a jelen helyzetben a legtöbbet tudnak segíteni Neked: Domán Zsolt, Perei Viktória és Vicsai Gábor várnak majd!

2. Nincsenek határok!

Volt portugál és amerikai szakértőnk is, a résztvevők pedig a világ minden tájáról csatlakoztak: a szomszédos országokon túl volt nézőnk Amerikából, Németországból, Angliából, sőt, Ausztráliából is.


Bármikor becsatlakozhattak, és nem volt szükséges a fővárosba utazni vagy határt átlépni. Most ráadásként a biztonsági előírások betartását is segíti majd az online közvetítés, a szobád vagy az irodád biztonságából követheted az eseményt.

3. Interaktivitás

A 7 és fél óra alatt több száz komment érkezett, és több tucatnyi kérdésre válaszoltunk a szakértő vendégekkel. Talán még könnyebb is volt mindenkinek választ adni, mint egy élő rendezvényen. Mindenkinek személyre szabott segítséget nyújthattunk.


A Marketing Akadémiára ráadásul új technológiával érkezünk, egyéni mentorkonzultációra is lesz lehetőséged!


+1. Fantasztikus hangulat

Hiába a távolság, belerázódtunk már annyira az online videós kommunikációba, hogy átmenjen a stúdió vidám hangulata.


A szakértő vendégek hetekig készültek, alig várták a megjelenést, élmény volt velük beszélgetni. A „közönség” is gyorsan átvette az energiákat, nagyon pörgős, lelkesítő és inspiráló beszélgetések alakultak ki.


Azóta sokat fejlődtünk, így most még szórakoztatóbb élmény vár Rád!


Semmi más nincs hátra, csatlakozz Te is az online PJA Marketing Akadémiához 2020. szeptember 14-én!

ÚJ, kipróbált, "covidbiztos" vevőszerző és értékesítési stratégiák és tippek!

Ha tetszett ez a blogbejegyzés, oszd meg ismerőseiddel, ha kérdésed van, akkor pedig írd ide hozzászólásban!

Insert Image
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

A szerzőről:

Pongor-Juhász Attila

​​​2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 100 000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.

Tanulj - Szórakozz - Profitálj

Online tematikus tudástár kisvállalkozóknak. Tanuld magad sikeres vállalkozóvá! Bevételnövelő technikák, időt felszabadító tréningek. Egyszerűen, érthetően, vállalkozói nyelven.

>