2020-01-10

Miért indítottam az évet célkitűző edzőtáborral, idén tizenkettedszer?

Célkitűzés és Megvalósítás

1  hozzászólás

2009-ben tartottam az első célkitűző évindító edzőtábort. Mondanom sem kell – így visszanézve – sok minden más volt akkor, és mégis sok minden volt ugyanaz.

More...

Mi volt más? A színpadi elemek, a technika, a körítés, a legendás elemek hiánya, és persze én magam is kevesebb tudással és tapasztalattal rendelkeztem. Azonban egy valami ugyanaz volt. A vágy, hogy magyar vállalkozókat tanítsak, hogy átadjak számukra valamit. Valamit, ami előrébb viszi őket, ami fejleszti őket, amivel az álmukból célokat tűznek ki, majd a stratégiát, amivel végig is csinálják, megvalósítják a céljukat.

Még valami ugyanaz volt, a hangulat, és a résztvevők szemében a csillogás.

Tudod miért csinálom tizenkettedszer is?

Mert az a küldetésem, hogy a magyar vállalkozókat tanítsam.

Szívügyünk a vállalkozók fejlesztése, hogy segítsük őket megteremteni az idő, a pénz és a lehetőségek szabadságát úgy, hogy szeretteikkel éljék meg az Imádok Vállalkozni életérzést.

Aki ott volt 2020-ban a XII. Évindító Célkitűző Edzőtáborban, a lehető legnagyobb előrelépést tette, hogy 2020 a lehető legjobb éve legyen.


Végigvezettelek azon az öt stratégián, ami ahhoz kell, hogy az álmodból cél, a célból megvalósult álom legyen.


Megnéztük hol vagyunk most, majd megünnepeltük a győzelmeinket és mertünk nagyot álmodni. Összeállítottuk a bakancslistánkat, majd kategorizáltuk, priorizáltuk az álmainkat és végül kiválasztottuk azt az egyet, ami a sok közül az idei évre a legfontosabb. Az álmot céllá alakítottuk, méghozzá úgy, hogy konkrét és mérhető legyen, elérhető és hihető legyen számodra. Ami pedig a legfontosabb, hogy határidőhöz kösd.


Megvan a célunk. Szuper.

 

De hogy fogjuk elérni?

Kérdezheted. Mitől leszel/maradsz motivált?


Mi a hasznod, aminek a birtokába jutsz, ha megvalósítod a célod?


Milyen emberré kell válnod, hogy megvalósítsd az álmaid?


Milyen árat fizetsz meg érte?


Ilyen és ehhez hasonló kérdések megválaszolásával jutottunk el a konkrét megvalósítási akciótervezésig… mire van szükségem… mit szükséges tennem… hogy elérjem a célomat!


De hogy fogod végigcsinálni?


Milyen stratégiák segítenek neked abban, hogy végig is csináld?


Milyen garanciák segítenek, hogy valóban oda juss el, ahova megálmodtad?


Ezt osztottam meg veletek és hihetetlenül hálás vagytok nektek, hogy magatokra, a saját fejlődésetekre szántátok az időt.


Köszönöm, hogy itt voltatok velem és együtt indítottuk el a valaha legszuperebb 2020-as évet.

Ha tetszett ez a blogbejegyzés, oszd meg ismerőseiddel, ha kérdésed van, akkor pedig írd ide hozzászólásban.

 • Köszönjük! A férjem aki – nem vállalkozó – komoly, megfontolt ember, teljesen lázban ég a rendezvény óta! Megdöbbentő! 🙂

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  A szerzőről

  Pongor-Juhász Attila

  ​​​2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 100 000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.


  Kulcsszavak


  Tanulj - Szórakozz - Profitálj

  Online tematikus tudástár kisvállalkozóknak. Tanuld magad sikeres vállalkozóvá! Bevételnövelő technikák, időt felszabadító tréningek. Egyszerűen, érthetően, vállalkozói nyelven.

  >