Mit olvasnak a sikeres vállalkozók? 5+1 könyv a sikerhez.

Dübörög a Karácsonyi Könyvvásár a Pongor Publishing Kiadónál. Rengeteg telefonhívást kaptunk könyvajánló kéréssel. Hogy mit is olvasson az a vállalkozó, aki forradalmian új sikerreceptre vágyik?

Összeszedtem a legnépszerűbb és legjobb visszhangot kapott könyveinket, amit mindenkinek el kell olvasnia, függetlenül attól, hogy melyik iparágban tevékenykedik.

More...

Időgazdálkodás problémája

Hogyan szüntesd meg a halogatást és az állandó időhiányt?

Ennek megoldására remek olvasmányunk, ami a legjobb visszhangot kapta: az én tollamból származik: az Időmilliomos vállalkozó című könyvem. Az évek során felhalmozott rengeteg tudásom és saját tapasztalatom sava-borsa benne van.

Vevőszerzés és értékesítés

Mesterfogások és tanítások az extra profit eléréséhez: 

A legnépszerűbb, forradalmi gondolkodást nyújtó könyv: Donald Trump: Gondolkodj nagyban és Dan S. Kennedy: Árazási stratégiák nagyszerű írása.

Önjáró vállalkozás

felépítésében a legjobb inspirációk az üzleti gondolkodás atyjának tollából származnak: Napoleon Hill: Gondolkodj és gazdagodj. Legnépszerűbb újdonságunk Jeff Walker: Launch könyve, mely méltán népszerű a fejlődni vágyó vállalkozóink között.

Árazási stratégiák

Kiemelkedő népszerűségnek örvend továbbá Dan S. Kenedy Árazási stratégiák című remekműve. Sorvezető és reformgondolkodás minden vállalkozónak. A legérzékenyebb témát boncolja fel és helyezi más megvilágításba. Ez a könyv nem hiányozhat egyetlen üzletember könyvespolcáról sem.

Dan Sullivan könyvsorozat

Dan Sullivan könyvsorozata a legolvasottabbak közé tartozik üzletfeleink között. Könyveit tömörség, célirányos gondolkodás jellemzi. Lényegre törő és határozott reformjait azonnal át lehet ültetni a gyakorlati életbe. Nem túl vaskos könyv és kis alakja miatt kényelmesen elfér a táskánkban. Magunkkal vihetjük bárhová, sorban álláskor, várakozáskor is bele tudunk lapozni.

Ki és nem a hogyan?

+ 1 Újdonságunk! Dan Sullivan legújabb könyve már a polcokon van: Ki és nem a Hogyan címmel, amiről már az előző blog cikkben olvashattál.


Dan Sullivan rajongóinak Extra Bónusz ajándék a Rés és a nyereség c. könyve, akik VIP jegyet vásároltak az Évindító Célkitűző Edzőtáborunkba.

Már javában tart a KARÁCSONYI KÖNYVVÁSÁR! Nézd meg a kínálatunkat, vásárolj kedvezményesen és kiszállítjuk Karácsonyig! (Figyelj arra, hogy december 16-ig leadd a megrendelésedet!)


(Dan Sullivan és Dan S. Kennedy) könyvcsomag ajánlatát itt találod: 4-4 darab üzleti könyv 20% kedvezménnyel.


Sokat beszéltem már Nektek az adakozás öröméről. Adakozni jó! Lépj be a jótékonysági programunkba! Semmi mást nem kell tenned, csak válogatni a könyveink között. Ha most vásárolsz könyvet, evvel támogatod az „Ezer Gyermek Szeretet Mikulása” karácsonyi jótékonysági programot. A végleges vásárlási összeged függvényében 3% vagy 5%-a Te hozzájárulásod a karácsonyi jótékonysági gyűjtésünkhöz.


EXTRA BÓNUSZOK is várnak a Webáruházban!

December 11- 16. között


 • 14.000 Ft feletti vásárlás esetén: INGYENES házhozszállítás, garantáljuk, hogy a december 16-án éjfélig leadott rendelések karácsony előtt kiszállításra kerülnek!
 • Azok számára, akik bruttó 50.000 Ft felett vásárolnak webshop kampányunkban, 1 Silver Jegyet adunk a XII. PJA Évindító Célkitűző Edzőtáborba.
 • A legnagyobb értékben rendelőnek pedig V.I.P. jegyet adunk a XII. PJA Üzleti Évindító Célkitűző Edzőtáborba.
Könyvajánló – Legújabb sikerkönyv a Pongor Kiadónál

Dan Sullivan: Ki és nem a Hogyan? A vezetői halogatás ellenszere

Mindannyiunk életét már a születésünktől kezdve a fejlődés vágya motiválja. Céljaink elérésében mégis számtalan buktatóval szembesülünk. Sullivan legújabb könyve hiány pótló, végig vezet egy olyan hatékony stratégiai gondolkodáson, ami hozzásegíthet álmaink megvalósításához. Milyen iránymutatást ad nekünk ez a könyv?


A könyv bemutatja, hogy minek kell történnie ahhoz, hogy azzá válhass, akivé szeretnél. Sullivan felvázolja, hogy előnyödre tudod fordítani azt a frusztrációdat, hogy nem rendelkezel minden készséggel, amit célod eléréséhez vezet.


Fény derül arra is, hogy a halogatás mögött milyen bölcsesség húzódik meg, és hogy ezt a feszültséget hogyan mozgósíthatod cselekvő erővé.


Ezeket tudod meg a könyvből:

 • hogyan számold fel a vállalkozói egyedüllét aggodalmát,
 • hogy lendülj túl azon a meggyőződésen, hogy mindenért te vagy a felelős,
 • hogyan lesz személyes célból erősen motiváló közös cél,
 • milyen erő rejlik egy csapatban, amikor közös célra összpontosulnak az erők,
 • mi az unikum kompetencia és hogyan használhatod céljaid elérésében,
 • hogyan vonj be külső segítséget a célmegvalósításba,
 • mi a „halogatás bölcsessége,”
 • mit ad neked az együttműködés ereje,
 • mit jelent az, amikor a képességek megtöbbszörözik egymást stb.

A könyvben megadott linken egy projekt tervező menedzsert lehet letölteni, ami végig vezet téged a megvalósítási stratégián.


A legtöbb vállalkozó ott akad el a cégfejlesztésében, amikor meg kell oldania, hogyan vonjon be a feladatokba külső szakembereket. A delegálásnak is megvannak a maga jól működő stratégiái. Munkát hatékonyan kiszervezni és másokat bevonni a feladatokba speciális gondolkodásmódot és stratégiát igényel.


Mindennek az alapja a világos és egyértelműen megfogalmazott, számokkal is alátámasztott célok kijelölése. De nem elég a célokat kitűzni, azok megvalósítása a kitartás mellett tudatosan felépített stratégiát is igényel.


A célmegvalósítási stratégiák hiányát felismerve évről évre tanítjuk vállalkozói közösségünk tagjainak, hogyan tudnak megvalósítható, növekedést eredményező stratégiát elsajátítani. Minden év elején megrendezzük a legrangosabb eseményünket, ahol népszerűsítjük üzletfeleink között az általunk is használt, legsikeresebb évtervező módszert.

XII. ÜZLETI ÉVINDÍTÓ CÉLKITŰZŐ EDZŐTÁBOR
Hogyan lehetsz vállalkozóként időmilliomos és profitban gazdag , 5 egyszerűen megvalósítható lépéssel?

Mi lenne, ha 365 nap múlva visszatekintenél és büszkén elmondhatnád, hogy „Igen, 2020. volt az eddigi legnagyszerűbb évem”!

Képzeld el, ha azt mondhatnád, hogy:

 • Igen, megvalósítottam minden kitűzött üzleti célomat!
 • Végre megírtam és sikerült kiadnom a szakkönyvemet!
 • Beköltöztem álmaim irodájába: napfényes, panorámás ingatlanba!
 • Teljesítettem régi nagy álmomat: lefutottam a maratont!
 • Elértem az ideális testsúlyomat, csúcsformában vagyok!
 • Végre elindítottam egy teljesen új vállalkozást is!
 • Kifizettem a 29 millió forintos hitelemet és minden tartozásomat!
 • Megtöbbszöröztem az üzleti vállalkozásom nyereségét és lelkes dolgozóim vannak!
 • Csupa tartalmas és élménydús programom van a családommal és barátaimmal!
 • Sikerült lediplomáznom és új hobbikkal is gazdagodott az életem!
 • Végre álomnyaralást tölthettem Cook-szigeten, jut időm az aktív pihenésre.

Ha már a könyveknél és Dan Sullivannél tartunk, tudtad, hogy a XII. Évindító Célkitűző Edzőtáborunk VIP napi jelentkezői megkapják ajándékba
Dan Sullivan következő, az évindítóra megjelenő: Rés és nyereség című könyvét?

Ha tetszett ez a blogbejegyzés, oszd meg ismerőseiddel, ha kérdésed van, akkor pedig írd ide hozzászólásban.

Megosztás

About the Author

​​​2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 100 000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.

>