2015-08-09

Online marketing – csináld, ahogy a legnagyobbak!

Vevőszerző Marketing

0  hozzászólás

Kíváncsi vagy rá, Magyarországon, hogyan automatizálják marketingjüket a legnagyobb online marketingesek? Gyere, segítünk!

A videóblog megtekintéséhez, az oktató anyagok letöltéséhez és kommenteléshez, kattints ide!

Hallgasd meg a blogvideót Mp3-ban is!

→→Itt eléred az interjú-esettanulmányokat!←←


Összegzés

A két héttel ezelőtti blogvideóban elárultam neked, hogyan hoztuk létre a pongorjuhaszattila.hu szakértői weboldalt. Tudod jól, hogy minden honlap fő célja, hogy értékesítsen. Nemcsak egy online katalógus, de nem ám!

1. Gyűjtsön érdeklődőket
2. Adjon számukra hasznos értéket valamilyen tudás formájában
3. És értékesítsen nekik

Mi évek óta használjuk kampányainkban a Mailmaster speciális szoftverét. Csepregi Balázs – üzleti partnerem és barátom – és csapata meginterjúvoltak pár olyan magyarországi online marketingest, többek között engem, és Borbély Bence kollegámat, hogy hogyan tervezzük meg, vitelezzük ki online marketinges kampányainkat.

Az online marketingnek az a fantasztikus haszna, hogy a nap 24 órájában képes érdeklődőket vezetni a honlapunkra, megszerezni az adataikat és értékesíteni. Ezekből az interjú-esettanulmányokból azt fogod megtanulni, hogy ezt hogyan csináljuk, hogyan érjük el, hogy akkor is vevőt szerzünk, akkor is értékesítünk, amikor éppen alszunk, sportolunk, a családunkkal vagyunk, vagy csak pihenünk.

Nézd meg ezeket az interjúsorozatokat, ha tetszett, írd le a véleményedet, és küld tovább azoknak a vállalkozó barátaidnak, akiknek szintén hasznos lehet, mert komolyan érdeklődnek az online marketing automatizálás iránt.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

A szerzőről

Pongor-Juhász Attila

​​​2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 100 000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.


Kulcsszavak

blog, Csepregi Balázs, imádok vállalkozni, Mailmaster, marketing, Marketing Szoftverek, online marketing, PJA, Pongor-Juhász Attila, Video


Veled is előfordult már, hogy imádod a bizniszed, de utálod ahogyan csinálod?

Van-e heti kevesebb mint 30 perced, hogy VÁLTOZTASS?

>