2016-09-16

Pontosan 1 éve kezdődött…

Vevőszerző Marketing

0  hozzászólás

Képzeld, a héten Chicagoban jártam, Dan Sullivan – Strategic Coach programján, ahol ismét rengeteg dologban fejlődtem, amiket mind átültetek a vállalkozásunk életébe, és megosztok veled is természetesen. De most egy egészen más témáról lesz szó… Gyere
és olvass tovább ↓

A beszámoló is érkezik de…

Tudod mi történt pontosan 1 évvel ezelőtt az életünkben?

1 éve történt, hogy részt vettem Brendon Burchard – Experts Academy programján, ahol teljesen új dolog született meg a fejemben.

Talán már ismerheted a sztorit, hogy mikor Brendon megkérdezte tőlem, mi az egy dolog, ami égő vággyal hajt, amit tanítani akarok és amit megakarok osztani a világgal, azonnal tudtam belül a választ…

Igen, úgy döntöttem, hogy 2015 szeptemberétől, a kisvállalkozói marketing, és a szív alapú marketing megközelítést és stratégiákat akarom tanítani a hazai vállalkozóknak, és megmutatni, igenis idehaza is képes lehetünk tartósan profitot termelő vállalkozásokat építeni.

Mivel 2015 szeptember előtti időszakban a tanításaim jelentős része a kisvállalkozói észjárás fejlesztéséről szóltak, ez egy teljesen új irány volt számomra.

De hogy azóta mi történt?

2016. márciusában megcsináltuk a PJA Vevőszerző Marketing Kulisszatitkai 1 napos rendezvényem.

image

2016. áprilisában kialakítottuk a 10x marketing 8 észjárását és stratégiáját, amely minden sikeresen működő vállalkozás növekedésének az alapja. Ez az a a 8 stratégia, amelyre ha tudatosan odafigyelünk, azonnal felismerjük a vállalkozásunkban a szűk keresztmetszeteket, és tudjuk, hol szükséges fejlesztenünk a bizniszünket. Eszméletlen segítség ez a térkép.

Sőt, ezért 2016. április végén megtartottuk a 4,5 napos 10x Marketing Edzőtábort, ahol megosztottam olyan részletesen ezt a tudásunkat és gyakorlati megvalósítási stratégiákat, amennyire csak lehet. Így az ott jelen lévő vállalkozók, azóta már szisztematikusan alkalmazzák vállalkozásuk életében a stratégiákat és fejlesztik magukat a 8 észjárás mentén.

2016. nyarán elkészítettem a 18 részes PJA Áttörés videótréning sorozatom, melynek leiratából pedig elkészült a PJA Vevőszerző marketing kulisszatitkai kiskönyvem is.

2016. szeptemberében megjelent az első, színes és nagyon vizuális, a gyakorlatba ültetést segítő könyvem ebben a témában, amely a Szív alapú marketing vállalkozóknak nevet kapta, és előrendelés alatt több mint 1040 példány elkelt belőle.

image

Sőt, jövő héten szeptember 21-23-án pedig megtartjuk a 10x Marketing Akadémiát, nagy sikerű előadókkal kiegészítve.

És ez még csak a kezdet…

Látod?

Ez az egész történet 1 éve kezdődött és azóta mennyi minden megvalósult belőle. Minden egy égő vággyal kitűzött céllal és elhatározással kezdődött.

Gondolj bele, és tekints vissza Te is picit…

Az elmúlt 1 évben, mi az, amire hihetetlen büszke vagy, mi az amit azóta megvalósítottál és sikeresen működtetsz a bizniszedben?

Mi az amit, amit sikerült elérned?

Ha így nézel vissza 1 évre, és összeírod a győzelmeid, óriási lökést és inspirációt tud adni neked az elkövetkezendő időszakra.

És ne csak visszanézz, hanem tekints előre is! Tervezd meg hogy elkövetkezendő évben milyen célokat akarsz megvalósítani és miket tűzöl ki magadnak!

Mert ugye nem elég a célt kitűzni, ahhoz hogy megvalósuljon, cselekedni is szükséges érte!

Ha tetszett a mai videóblog tanításom ,oszd meg másokkal is bátran, hadd tanuljanak belőle és váljanak ők is tudatos célmegvalósítóvá.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

A szerzőről

Pongor-Juhász Attila

​​​2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 100 000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.


Kulcsszavak

imádok vállalkozni, Imádok Vállalkozni Blog, könyv, marketing, PJA, Pongor-Juhász Attila, szívmarketing, vállalkozás


Veled is előfordult már, hogy imádod a bizniszed, de utálod ahogyan csinálod?

Van-e heti kevesebb mint 30 perced, hogy VÁLTOZTASS?

>