Téged is örömmel ajánlanak a vevőid?

2 és fél évvel ezelőtt egy izgalmas könyv került a kezembe, amelynek köszönhetően teljesen átalakítottam az addig működő marketingrendszerem. Gyere és olvass tovább ↓

Bevallom őszintén beleszerettem ebbe a könyvbe.

Dean Jackson: A 8 profitaktivátor – avagy hogyan érd el, hogy a vevőid folyamatosan újravásároljanak és örömmel továbbajánljanak Téged? könyve pedig nemrég jelent meg kiadásunkban.

A könyv megtanított arra, hogy a vállalkozásomra 3 egységként tekintsek, amely egy hiperegyszerű megoldást és gondolkodást ad:

1. Mit csináljak az értékesítés előtti egységben?

2. Mit csináljak az értékesítés alatti egységben?

3. És mit csináljak az értékesítés utáni egységben a vevőimmel?

Ez koncepció forradalmasította a vállalkozásom működését, és ahogy kezeljük és kiszolgáljuk a potenciális vevőjelöltjeinket az értékesítési folyamatok alatt.

Amit ajánlok neked, hogy ne csak Te olvasd el a könyvet, hanem add oda munkatársaidnak is, hogy ők is megismerjék Dean Jackson 8 profitaktivátorának teljes filozófiáját és így könnyen a gyakorlatba tudjátok közösen ültetni.

Ha tetszett a videótanításom, oszd meg bátran üzleti partnereiddel, hogy ők is tanulni és fejlődni tudjanak.

Megosztás

About the Author

​​​2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 100 000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.

>