2016-03-18

Utazási tippek Észak-Amerikából

Vállalkozói Időgazdálkodás

0  hozzászólás

Pontosan 20 évvel ezelőtt utaztam először a tengerentúlra, és azóta számtalanszor tettem meg ezt az izgalmas utat. Mivel mi vállalkozók sokszor kelünk útra, így most készítettem Neked egy speciális blogot 10+1 tippel. Gyere olvass tovább.

Ehhez kapcsolódóan készítettem Neked egy izgalmas blogvideót, melyben vállalkozóknak szóló utazási tippjeimet mutatom be.

Csapjunk is bele!

1. A repülőjegy és útlevél mellett figyelj az ESTA (Elektronikus regisztráció) kiváltására, amelynek köszönhetően tudsz az USA-ban tartózkodni. Ma már nincs szükséged rövidtávú utazás esetén vízumra, elegendő ezt a dokumentumot online kiváltanod!

2. Vámnyilatkozatot valóban őszintén írd be! Ne titkolj el semmit, mert később ebből baj lehet. Ők legfőképpen arra figyelnek, hogy IGAZAT mondasz-e. Ezt a saját bőrömön tapasztaltam.

3. Víz mindig legyen nálad! 1 vagy 2 palack vizet mindig vigyél magaddal és ügyelj arra, hogy hidratált legyen a szervezeted.

4. Tartalék pulcsi mindig legyen veled, hiszen a klímaberendezés a repülőkön meglehetősen becsapós tud lenni.

5. Legyen nálad cash! Nem mindenhol tudsz kártyával fizetni így figyelj oda hogy legyen nálad legalább 200 dollárnyi cash, vagy amennyi szükséges 🙂

6. Minimum 2 órát határozz meg az átszállási időknél!

7. Töltő és adapter speciális, így azt szerezz be magadnak utazás előtt.

8. Szelfibot a jópofa videókhoz 🙂

9. Biztosítást mindenképpen csinálj magadnak, enélkül semmiképpen se indulj el. Hiszen tudod, nyugalmat ad az elmédnek!

10. Kényelmi szempontból használj UBER-t hiszen az applikációjuknak köszönhetően gyorsan tudsz utazni a városban.

+ 1. Az összes költség számládat a kiküldetési rendelvény nyomtatványba azonnal vezesd be és el NE felejtsd utazás után ezt elvégezni!

Szóval ezek voltak mai utazási tippjeim Kanadából. Kiváncsi vagyok a véleményedre és arra, Neked milyen egyéb bevált módszereid vannak?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

A szerzőről

Pongor-Juhász Attila

​​​2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 100 000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.


Kulcsszavak

dan sullivan, imádok vállalkozni, Imádok Vállalkozni Blog, Kanada, USA, utazás


Tanulj - Szórakozz - Profitálj

Online tematikus tudástár kisvállalkozóknak. Tanuld magad sikeres vállalkozóvá! Bevételnövelő technikák, időt felszabadító tréningek. Egyszerűen, érthetően, vállalkozói nyelven.

>