március 19

Válts ONLINE üzemmódba az 5+1 kedvenc szoftverünkkel!

Vállalkozásfejlesztés

0  hozzászólás

A csapattal meghoztunk egy fontos, közös döntést, kedd óta a teljes Pongor Publishing otthonról dolgozik. Tudom, hogy sokan vagytok hasonló helyzetben.

Azzal szeretnénk most segíteni a munkátokat, hogy megosztjuk Veletek a kedvenc szoftvereinket, amikkel most mi is biztosítjuk a folyamatos működésünket.

More...

Mosolygós napot kívánok Neked!

Sokat gondolkodtam rajta, mivel tudnék a legtöbbet segíteni Neked a jelenlegi helyzetben. A vállalkozófejlesztő programjaim változatlanul futnak, szinte minden közösségi felületen elérsz, ha elakadásod van, vagy ha biztatásra van szükséged...

Ezért úgy döntöttem, hogy ezúttal konkrét gyakorlati tippekkel szeretnélek segíteni a munkád folytatásában.

Már többször elmeséltem, hogy imádom az újításokat, igyekszem lépést tartani a technológia fejlődésével. Mindig arra törekszem, hogy időt és pénzt szabadítsak fel, ez vezérel akkor is, amikor a munkatársaimmal kiválasztjuk a szoftvereket, amikkel dolgozunk. A választásainkat most igazolta az idő, zökkenőmentesen sikerült átállni a teljes home office-ra.

Megmutatom, mikkel dolgozunk, hátha Neked is segíthet!

1. MONDAY

A Monday eddig is nagy kedvencünk volt, de most, hogy egyszerre mindannyian otthonról dolgozunk, még értékesebbé vált.  Ebben akár projektekhez, akár emberekhez tudunk feladatokat rendelni, különféle mellékleteket feltölteni. Egy helyen, rendszerezve követhető, kinek milyen feladatai vannak az adott napon, héten, vagy az aktuális projektben. Visszakereshető egy adott feladathoz köthető összes megjegyzés, feltöltött anyagok, de akár személyenként is leszűrhető, mik az aktuális határidőre elvégzendő tevékenységek.

2. ZOOM

Most borzasztóan fontos az emberi kontakt, főleg az extrovertált személyiségeknek, de tulajdonképpen mindenkinek. Az is tény, hogy home office esetén segít fókuszáltnak maradni, ha tartjuk magunkat a munkahelyi szokásokhoz. Mindezek miatt a Zoom nevű programunk is még inkább felértékelődött a napokban, ezen ugyanis élő videón keresztül tudjuk tartani a kapcsolatot egymással, a partnereinkkel, az ügyfeleinkkel. Mi rengeteget használjuk, a menetrendszerinti csapatmegbeszéléseinket is ezen tartjuk, könnyen használható, mindenki tud csatlakozni.

3. SALESAUTOPILOT

A SalesAutopilotot – egykori MailMastert – használjuk egyrészt a vevőadatbázisunk kezelésére, másrészt pedig az email kiküldésünk működtetésére. Az online értékesítő kisvállalatok cégautomatizálására alkalmas szoftver, amivel automatizálható minden vásárlási- és háttérfolyamat: űrlapok, hírlevelek, vagy bármilyen egyéb email küldése. Nagyon szeretjük, rengeteget használjuk, és csak ajánlani tudjuk.

4. SLACK

Nálunk mindig igazi csapatmunka folyik, a munkatársak közösen ötletelnek, aktívan kommunikálunk egymással. Mivel rengeteg emailt kapunk, egy telefonhívással pedig könnyen kizökkenthetjük a másikat az elmélyült munkából, így külön szoftvert használunk a belső kommunikációra, a Slacket. Ez egy egyszerű chatprogram, aminek segítségével akár csoportosan, akár 1on1 gyorsan, célzottan válthatunk üzeneteket egymással.

5. DROPBOX

Már sokféle felhőalapú tárolórendszer létezik, nekünk a Dropbox vált be leginkább, ezt használjuk a fájljaink tárolására, rendszerezésére. Elérhető különböző típusú számítógépekről, telefonokról, akár online üzemmódban azonnal, vagy letöltve offline használatra is. Előnye, hogy jól rendszerezve, strukturáltan tudod elhelyezni, majd utolérni a dokumentációkat. Korlátozhatod, ki lásson bizonyos mappákat, de egy automatikusan generálható linkkel akár meg is oszthatod az ügyfeleiddel bármelyik feltöltött fájlodat.

5+1. TRANSFERWISE

Nagyon sokat utalunk külföldre, főleg jogdíjakat és a különféle Mastermind programjaim költségét, ehhez pedig a Transferwise-ot használjuk. Sokkal kedvezőbb árfolyamot tud biztosítani, kevesebb plusz költséggel, mint a magyar banki rendszerek.

Mi ezeket használtuk eddig is, és ez jelentősen megkönnyítette mindannyiunknak az otthoni munkára való átállást, mindegyiket eléri a csapat most is, nincs semmi fennakadás.

Remélem, tudtam segíteni, hogy Te is hatékonyabban tudd folytatni a munkádat!

Segítsünk egymásnak:
ÍRD MEG nekem kommentben, hogy Neked mi a kedvenc, távmunkát támogató szoftvered!


Ha pedig a home office közben Neked is több időd jut az önfejlesztésre, ahogy nekünk is, akkor nézz körül a Webshopunkban, válogass üzleti és önismereti könyveink közül! Maximálisan odafigyelünk a biztonságos szállításra, így semmi akadálya, hogy új ötleteket gyűjts a folytatáshoz!

Köszönöm, ha a bejegyzést megosztod vállalkozó ismerőseiddel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

A szerzőről:

Pongor-Juhász Attila

​​​2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 100 000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.

Tanulj - Szórakozz - Profitálj

Online tematikus tudástár kisvállalkozóknak. Tanuld magad sikeres vállalkozóvá! Bevételnövelő technikák, időt felszabadító tréningek. Egyszerűen, érthetően, vállalkozói nyelven.

>