2015-07-19

Who the f*ck is Pongor-Juhász Attila?

Célkitűzés és Megvalósítás

0  hozzászólás

2007-ben egy velem készített interjú alá egy hölgy azt írta kommentként: Who the f*ck is Pongor-Juhász Attila? Azóta sok mindent történt, rengeteg hasznos tudást adtam át a magyar kisvállalkozóknak, és igazi szakértővé váltam a saját piacomon. Kíváncsi vagy, hogyan értem el? Hogyan érheted el te is?

A videóblog megtekintéséhez, az oktató anyagok letöltéséhez és kommenteléshez, kattints ide!

Hallgasd meg a videótanítást Mp3-ban is!

Szerezd meg most a Milliomos Észjárás Rendszert!

Légy te is Időmilliomos Vállalkozó!

Szabadítsd ki magad a vállalkozói Mókuskerékből!

 

Összegzés

2007 nyarán, Wolf Gábor meghívott, hogy adjak elő a Gazdag Tanácsadó Konferencián tanácsadói marketing témában. Készített velem egy interjút, melyre egy hölgy a következőt írta kommentként: Who the f*ck is Pongor-Juhász Attila? Magyarul: Ki a fene az a Pongor-Juhász Attila?

Őszintén szólva, akkoriban ez nagyon rosszul esett a lelkemnek. De már akkor tudtam, hogy eljön az az idő, mikor a kisvállalkozói közösség ismerni fog, tudni fogja a nevemet, mert olyan szakmai tanításokat, olyan anyagokat, olyan oktató termékeket fogok fejleszteni, ami nagyon nagyon sok magyar vállalkozónak segít, hogy profitábilis vállalkozást működtessen, sikeresebb legyen, boldogabb legyen önmagával.

 

Nézzük meg, mi történt azóta a fájdalmas bejegyzés óta:

1. 2010-ben elindítottam a Pongor Publishing Üzleti Bestseller Könyvkiadót.

2. Elkezdtem nagylétszámú rendezvényeket tartani, mint például az Évindító Célkitűző Edzőtábort, amit 2015 januárjában immár a 7. alkalommal tartottam meg több, mint 812 fővel.

3. Hatodik éve tartok Elit Coaching Programot, melyen eddig 160 tanítványom vett részt.

4. 2012. november 19-én megjelent a Milliomos Észjárás Rendszer.

5. 2014-ben megjelent Az időmilliomos vállalkozó című bestseller könyvem, és annak kiskönyve a Szabadítsd ki magad a vállalkozói mókuskerékből!

 

Hogyan légy tehát szakértő?

1. Higgy magadban!

2. A célcsoportod problémájának ne csak a tüneteit kezeld! Nyújts valós megoldást!

3. Nem a listád mérete a lényeg, hanem a vele kialakított kapcsolatod!

4. Taníts!

5. Légy szerzője saját szakértői könyvednek!

6. Legyen egy szakértői honlapod!

 

pongorjuhaszattila.hu

Pár héttel ezelőtt kollégáimmal elindítottuk szakértői honlapomat, egy nagyon tudatosan megkomponált oldalt, melyhez a legkiemelkedőbb amerikai mintákat használtuk fel.

Feladat: Kérlek, nézd meg a https://pongorjuhaszattila.hu/-t, fedezd fel és találd meg azokat a marketing ötleteket, amiket te is felhasználhatsz a saját oldaladon!

Ezt azért tedd meg, mert a következő részben, fellibbentem a fátylat a kulisszák mögötti világról. Bemutatom neked, miért így raktuk össze, hogy néz ki a gépház, milyen marketing technikák bújnak meg a háttérben.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

A szerzőről

Pongor-Juhász Attila

​​​2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 100 000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.


Kulcsszavak

blog, imádok vállalkozni, PJA, Pongor-Juhász Attila, Szakértői marketing, Video


Hogyan lesz mégis 2020 a legjobb üzleti és magánéleti éved?

Ingyenes webinar: Tervezzük meg közösen május 25-én a külföldi + magyar szakértő vállalkozók segítségével! Online akciótervezés a program utáni 220 napra!

>