Ismerd meg a legsikeresebb tanítványainkat

Jászberényi Ivett

Könyvelőből ügyvezető

Jászberényi Ivett története sok olyan szakértőből lett cégvezetőt inspirálhat, akik úgy érzik, minden igyekezetük ellenére megakadtak cégük fejlesztésével. 

Az Optitax Kft. tulajdonosa is szembe nézett azzal, hogy nem elég értenie a szakmájához. Más is szükséges ahhoz, hogy stabilan növekvő cége ne állandó robotolást, hanem utat jelentsen számára a vállalkozói szabadság felé.

Dr. Moravcsik Bence Balázs

Orvosból gyógyítóközpont vezetője

Dr. Moravcsik Bence Balázs gyermek kora óta orvosnak készült. Mikor szembesült azzal, hogy a megszokott keretek között nem tudja megadni azt a pácienseinek, amit szeretne, váltott.

Magánpraxisában már maga dönthetett a kezelések kereteiről, de a cégvezetés terhei így is rengeteg energiát vettek el tőle.Ekkor kezdte keresni azt a megoldást, amivel kis lakásrendelője mára 3 tagú rendelőhálózattá nőtte ki magát.

Hajdú Zsuzsa

Nem várt fordulatból, sikeres vállalkozás

Zsuzsi története csak 1 a közül a több mint 8000 cégvezető közül, akiknek már segítettem tovább lépni vállalkozása valamilyen elakadásánál.

Kicsi Vú

A sikeres anyavallalkozas receptje

Sikeres vállalkozást építeni anyaként nem egyszerű.

Kicsi Vú, az 5 elem konyha magyarországi nagykövete elmondja, ő hogyan csinálta. Őszintén mesél nehézségeiről, a kihívásokról és arról, hogyan szüntethető meg a vállalkozó magányossága.

Kokavecz N. Katalin

A gyógyulásom alatt tanultakból vállalkozást építettem

Sikeres tanítványaimat bemutató sorozatom első részében Kokavecz N. Katalin egészség-életmód coach-ot ismerheted meg, aki egy saját módszertan kialakításával segíti az autoimmun betegséggel küzdők életminőség javulását. 

>