Üzleti Évindító Célkitűző Edzőtábor

Hogyan lehetsz vállalkozóként időmilliomos és profitban gazdag, 5 egyszerűen megvalósítható lépéssel?

XIII. PJA Üzleti Évindító Célkitűző Edzőtábor

 • 2021. 01. 14-15. | Budapest, Lurdy Ház

Hogyan lesz 2021. LEGJOBB üzleti éved?

Ami biztos növekedést hoz, miközben a vállalkozói szabadságot is élvezheted.

Mi lenne, ha 365 nap múlva visszatekintenél és büszkén elmondhatnád, hogy „Igen, 2020. volt az eddigi legnagyszerűbb évem”!

Képzeld el, ha azt mondhatnád, hogy:

 • Igen, megvalósítottam minden kitűzött üzleti célomat!
 • Végre megírtam és sikerült kiadnom a szakkönyvemet!
 • Beköltöztem álmaim irodájába: napfényes, panorámás ingatlanba!
 • Teljesítettem régi nagy álmomat: lefutottam a maratont!
 • Elértem az ideális testsúlyomat, csúcsformában vagyok!
 • Végre elindítottam egy teljesen új vállalkozást is!
 • Kifizettem a 29 millió forintos hitelemet és minden tartozásomat!
 • Megtöbbszöröztem az üzleti vállalkozásom nyereségét és lelkes dolgozóim vannak!
 • Csupa tartalmas és élménydús programom van a családommal és barátaimmal!
 • Sikerült lediplomáznom és új hobbikkal is gazdagodott az életem!
 • Végre álomnyaralást tölthettem Cook-szigeten, jut időm az aktív pihenésre.

Előregisztráció a legjobb áron!

Na, hogy éreznéd magad? 

És ez vajon hogyan hatna az életedre?

A siker nemcsak szárnyaló élményt jelent, hanem egy olyan magabiztosság és teljesítőképesség, ami kihat az egész életed alakulására.

A fenti példák emberek ezreiről szólnak. Vállalkozókról,  akik már korábban részt vettek az Évindító Célkitűző Edzőtábor programon.

Sokan közülük azóta már új üzleteket indítottak, kifizették hiteleiket és karriersikereket értek el. És sokkal több szabadidejük van, amit családjukkal és egészéges életmódjuk kialakításával tudnak eltölteni.

A két napos tréning teljes átalakulást hozott vállalkozók ezreinek az életébe. Pongor-Juhász Attila személyesen vezetett, gyakorlat orientált két napos képzése garantáltan radikális változásokat eredményez.

"…Szinte már minden célkitűző programot kipróbáltam, amit csak találtam a piacon. Úgy éreztem, hogy túl bonyolultak és nem hoznak igazi eredményt. Minden évben ugyanazt a 10 célt tűztem ki, és ebből mindig csak egy-két dolgot sikerült megvalósítanom. Ezért minden évet kudarccal zártam…

Amióta rátaláltam erre a működő stratégiára, teljesen megváltozott az életem.

…Nos, azóta lefogytam 13 kilót, amit meg is tartottam, és a vállalkozásom bevételét 30%-al növeltem…”

„Bárcsak velem is megtörténne!”

– GONDOLJUK SOKAN….

„Ó, bárcsak!” Ki ne álmodott volna gyerekkorában olyan varázserővel bíró tárgyakról, amik egy szempillantás alatt kivezetik a szorult helyzetből? Bűvös kalapok, varázspálcák, csoda szelencék népesítették be gyermeki fantáziánkat. Bárcsak minden gyorsan megoldódna, eltűnnének a viharfelhők és a rengeteg gond az életünkből!

Ki ne szeretne boldog és kiegyensúlyozott életet élni?

„Ha boldog akarsz lenni, légy az.” Üzeni nekünk Tolsztoj, a bölcs író egy évszázad távolából.

Én azt nem ígérem, hogy varázslattal meg lehet változtatni az életünket. Azt sem ígérem, hogy Nélküled, az aktív részvételed nélkül átütő változást tudsz elérni az életed alakulásában.

De azt igen, hogy a változás lehetőségét Te is magadban hordozod. A kiteljesedett, boldogabb és felszabadult élet lehetősége Benned is megvan.

Én pedig olyan tudás és tapasztalat birtokában vagyok, amit január elején szeretnék átadni Neked. Olyan módszereket mutatok meg Neked, amik hozzá segítenek gyökeresen átformálni, jobbá és gazdagabbá tenni az életedet. Adj nekem két napot az életedből! Jobban mondva, adj saját magadnak, saját magadért két napot az életedből! Gyere velem, elmondom, miért!

Ezeket fogom megosztani veled a tréningen, ha velem tartasz két fergeteges nap erejéig!

Előregisztráció a legjobb áron!

Ez most neked szól, ha...

 • vannak olyan megálmodott üzleti céljaid, melyeket szeretnél végre megvalósítani és képes vagy értük mozgósítani az erőidet.
 • úgy érzed, az eddig befektettet munkád alapján már sokkal többet érdemelnél, de a vállalkozásod még nem ért el tetemes gyarapodást.
 • szeretnél megismerni egy olyan módszert, amivel végre kitartóan követed és aktív lendülettel véghez viszed elhatározásaidat.
 • vállalkozóként túl sok feladat zúdul rád, de nem tudod hatékonyan beosztani az idődet.
 • nehéz megfelelő munkatársat találnod és nincs biztos módszered arra, hogy a meglévő kollégáid hogy maradjanak aktívak és motiváltak.
 • a szabadnak hitt vállalkozói lét mellett nem jut elég időd a magánéletre. Nem találod az egyensúlyt és az állandó időhiány miatt kevés időd jut a családodra.
 • összességében szeretnél egészségesebb, szabadabb, rugalmasabb életvitelt kialakítani, ahol a pihenés és a munka aránya végre egyensúlyba kerül.

Előregisztráció a legjobb áron!

nem leszel többé egyedül

550+ vállalkozó vár Rád, akiknek a pohár mindig félig teli és nincs lehetetlen.

Véget ér a vállalkozói magányosságod! Itt életre szóló barátságok, üzleti kapcsolatok is születhetnek.

Startolhatunk?

Válts velünk perspektívát és emelkedj magasabbra!

Ezt fogod megtanulni és alkalmazni a két napos célkitűző és megvalósító tréningen.

 1. 1
  1. Lépés: Eddigi Életed Auditja

  Mielőtt belevágunk az új év tervezésébe és a mindent átformáló céljaink kitűzésébe, először számot kell vetnünk a múltunk eseményeivel. A múlt összegzése, lezárása és elengedése fog helyet teremteni bennünk az új vágyaknak és céloknak.
 2. 2
  2. Lépés: Merj Álmodozni! Használd a fantáziádat

  Ebben a gyakorlatban a képzelőerődet fogjuk segítségül hívni, hogy minél közelebb kerülhess valódi vágyaidhoz. Sokkal könnyebben meg tudsz valósítani mindent, amit el is tudsz képzelni, amiről már van egy képed. Ezáltal képes leszel követni a saját belső utadat. Erre mutatok Neked egy nagyszerű módszert.
 3. 3
  3. Lépés: Célkitűzés és tervezés

  Ez lesz a két napos rendezvény katartikus csúcspontja! Imádni fogod, ezt garantálom! Itt fogod meghatározni a legfontosabb céljaidat. E mellé olyan stratégiai tudást adok Neked, ami tényleg megvalósíthatóvá teszi az álmaidat.
 4. 4
  4. Lépés: Célmegvalósítás

  A célok kitűzése után tisztán fogod látni az előtted álló feladatok listáját. Ha már eddig is tudtál célokat kitűzni, de a végrehajtást mindig megtorpedózta valami, akkor ez a módszer számodra aranyat fog érni. Evvel a stratégiai tervezéssel képes leszel minden olyan akadály elhárítására, ami a céljaid és közéd állhat. Izgalmas, ugye?
 5. 5
  5. Lépés: Garantált megvalósítás

  Ebben a fázisban kapod meg azt a szemléletmódot és technikát, aminek birtokában minden célodat lelkesedéssel és kitartással tudod véghez vinni. Nemcsak szárnyakat kapsz, hanem mellé megsokszorozódik a kitartásod és kristálytisztán fogod látni célodhoz vezető út minden egyes lépését.

Iránytűként a kezedbe kapsz egy 52 oldalas munkafüzetet, ami végig vezet Téged az egész éves üzleti év tervezésén.

Előregisztráció a legjobb áron!

A cégvezetés terhei rengeteg energiát vettek el Bencétől. Ekkor kezdte keresni azt a megoldást, amivel kis lakásrendelője mára 3 tagú rendelőhálózattá nőtte ki magát.

Dr. Moravcsik Bence Balázs

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Ivett szembe nézett azzal, hogy nem elég értenie a szakmájához. Más is szükséges ahhoz, hogy stabilan növekvő cége ne állandó robotolást, hanem utat jelentsen számára a vállalkozói szabadság felé.

Jászberényi Ivett

Optitax Számviteli Kft.

Viki érezte, hogy sikeres vállalkozást anyaként felépíteni nem egyszerű. A tudás mellett, a közösség is sokat adott neki, hiszen otthonról dolgozó online vállalkozóként nagyon hiányzott életéből az inspiráló társaság.

Farkas Viktória - "Kicsi Vú"

5 Elem Konyha

Munkafüzet - Lépésről-lépésre

Tudtad, hogy kapni fogsz egy 52 oldalas füzetet és benne gyakorlati feladatokat a gyors megvalósításhoz?

Kézen fogva vezetünk Téged, hogy ne veszítsd el a fókuszt. Olyan stratégiát alakítunk ki számodra, ahol a siker nem csak garantált, hanem bizonyítottan mérhető eredményeket hoz Neked.  Minden percét élvezni fogod ennek a kihívásnak!

13.

Éve csináljuk

550+

résztvevő

6740

elégedett vásárló

Mosolygós Napot!


Pongor-Juhász Attila vagyok, a Pongor Publishing vezetője és az Évindító Célkitűző Edzőtábor előadója. 7 bestseller szakkönyv szerzője.

Van egy közös csapatcélunk, amiért nap mint nap cselekszünk és amiben hiszünk! Nézd, a csapatommal raktuk össze közösen és mindenki alá is írta a közös "Nagy Miértünk":

„Szívügyünk a vállalkozók fejlesztése, hogy segítsük őket megteremteni az idő, a pénz és a lehetőségek szabadságát úgy, hogy szeretteikkel éljék meg az Imádok Vállalkozni életérzést.”

0

Nulladik V.I.P. nap

Exkluzív V.I.P. est Attilával és vacsora
17:00-20:00 óráig.

 • Pongor-Juhász Attila exkluzív előadása. Melynek során beavat Dan Sullivan műhelytitkaiba, amit minden sikeres vállalkozónak ismernie kell. Majd bemutatja a saját példáján keresztül, ő hogyan építi az önjáró vállalkozását.
 • Állófogadásos vacsora: igazi, kellemes közösségi élmény, ahol még jobban megismerkedhetsz a többi VIP résztvevővel. Oldott hangulat és a kötetlen beszélgetések ideje, finom falatokkal, kellemes hangulattal. Itt felteheted a kérdéseidet közvetlenül a csapatunknak és Pongor-Juhász Attilának is.

1

Első nap

Itt kezdődik az izgalmas átalakulásod.
09:00-21:00 óráig.

 • 1. stratégia - Eddigi életed auditja 
 • 2. stratégia - Fantáziálj = Merj Álmodozni 
 • 3. stratégia - Célkitűzés, Tervezés 
 • Sikerpéldák - Megismerhetsz olyan hazai vállalkozókat, akik hozzád hasonló helyzetből indultak és mára átütő sikereket értek el szakterületükön.

2

Második nap

Itt pedig már pontosan fogod tudni a "hogyant". 09:00-18:00 óráig.

 • AHA élmények és gyakorlat Az álmok és képzelet mezejéről átlépünk a céljaid megalapozásához. Itt körvonalazzuk, hogyan váltsd valódi tettekre a vágyálmaidat.
 • 4. Stratégia: a célmegvalósítás tervezése
 • 5. Stratégia: az eredményes célmegvalósítás garanciái
 • Akciótervezés és zárás - IGEN, végre eljön a cselekvés ideje, és itt nekiláthatunk közösen a kitűzött célod megvalósításának!

Összegezve, mivel is leszel gazdagabb, ha eljössz?

 • Az üzleti évtervezőn megtanultakat alkalmazva a vállalkozásod radikális változáson fog keresztül menni.
 • Követve a személyes vágyaidat végre egyensúlyba kerülnek az üzleti céljaid és a magánéleted.
 • Megtapasztalod a kitartás valódi erejét és a megvalósult siker érzését.
 • Szemléletmódod megreformálása elvezet harmonikus és kiteljesedett élet felé.

SILVER jegy


39.990 Ft. + ÁFA


 • Részvétel a XII. Évindító Célkitűző Edzőtáborban (2 nap)
 • Körasztalos ültetés a nagyteremben
 • Célkitűző és célmegvalósítási munkafüzet + toll

Biztonságos Fizetés.

V.I.P. Gold jegy

(Ez a jobb választás.)


69.990 Ft. + ÁFA


 • Részvétel a XII. Évindító Célkitűző Edzőtáborban (2 nap)
 • Körasztalos ültetés a nagyteremben
 • Célkitűző és célmegvalósítási munkafüzet + toll

V.I.P. Bónuszok:

 • VIP 0. napi exkluzív előadás Pongor-Juhász Attilával
 • VIP 0. napi állófogadás vacsora és networking
 • VIP kávézó ingyenes használata a 2 nap folyamán, frissítők
 • VIP regisztráció, elsőbbségi beengedés a terembe

Biztonságos Fizetés.

ADD LE A JELENTKEZÉSED MOST!

Előregisztráció a legjobb áron!

Teendőid:
1. Töltsd ki a baloldali űrlapot,
2. Fizesd ki bankkártyával a jegyek árát.
3. KÉSZ VAGY, már biztosítottad a helyed! Ezután egy érdekes ajánlat fogad, ha szeretnél velem személyesebb környezetben dolgozni. :-)

 • ADATBIZTONSÁG - Adataid, a Te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek sem adjuk ki! 

 • TITKOSÍTOTT ADATÁTVITEL - A termékeinkre és programjainkhoz történő regisztrációd és a tranzakció, a külső banki partnerünk (OTP Bank) rendszerén keresztül érkezik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.  
 • SEGÍTHETÜNK? Keress minket bátran a: +36-20-999-6833 telefonszámon. 8:00 - 17:00-ig hétfőtől - péntekig.

  Email címünk:pongorkiado@pongorkiado.hu. 

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Betonba vésett garanciám

100%


PÉNZVISSZAFIZETÉSI
GARANCIA


100% pénzvisszafizetési garancia

Tisztázzuk. Hiszem, hogy a 2 nap alatt eszméletlen pozitív változáson mész át. Hogy amit kínálok, annak az értéke messze meghaladja azt, mint amit kifizetsz érte. De...


Éppen ezért, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok, ha nem vagy elégedett azzal a minőséggel, amit a csapatom és én képviselünk. Az 1. napon délig jelezd az információs pultnál ezt a kérésed, és mi készséggel visszautaljuk a pénzedet, amint a csapat az irodába ér. De legkésőbb 14 napon belül.

Pongor-Juhász Attila

Gyakran ismételt kérdések

Mi történik a vásárlásom után pontosan?

Nincs elég időm a programra. Mit tehetek?

Már voltam hasonló programban, és nem váltotta be a reményeket. Miben lesz ez mégis másabb?

Már tudok célokat kitűzni. Miért éri meg nekem?

Biztos, hogy működni fog ez az Én cégemben is?

MLM-es vagyok. Érdemes csatlakoznom?

Félek belevágni. Mi van, ha kevés vagyok ehhez?

További kérdéseim vannak, hol tudnak segíteni?

Hívj minket bátran a
+36-20-999-6833 –as telefonszámon!

pongorkiado@pongorkiado.hu
e-mail címre Írj nekünk egy emailt.

Kattints ide, és írj egy messanger üzenetet nekünk!

Előregisztráció a legjobb áron!

FŐTÁMOGATÓNK

KIÁLLÍTÓINK

Drága megvalósító vállalkozó társam

Adósságból és alacsony önbizalommal kezdtem vállalkozóként. 

Nem volt, aki utat mutatott volna számomra. Visszatekintve örülök, hogy rátaláltam Bob Proctor mesteremre, akitől rengeteget tanultam. Nem csak célokat kitűzni. Pontosan azokat tanítom, amikkel sikeres vállalkozást és csapatot építek lassan már 13 éve.

A csapatom és én azt a célt tűztük ki, hogy 2024 Év végéig 5000 magyar vállalkozó életére leszünk pozitív hatással! És most azt szeretném, hogy rajtad legyen a sor! Csatlakozz az Évindítóhoz, nem bánod meg!

Pongor-Juhász Attila

©  Pongor Juhász Attila
Adatvédelmi nyilatkozat - ÁSZF - 
Rendezvény ÁSZF 

>