Az Időmilliomos Vállalkozó Könyv - 1Ft-ért (Megőrültem?)

​Gyakorlati időnyerő tippek és trükkök 175 oldalon - Több mint 4000 eladott példány

INGYENES FIZIKAI KÖNYV!

Az Időmilliomos Vállalkozó

Milliókat érő, kipróbált trükkök vállalkozásodra jutó időd megtöbbszörözéséhez

Egyik legfontosabb – ha nem a legfontosabb – erőforrásunk az idő. Ez a könyv tehát cégvezetőknek, haladó önfejlesztőknek kötelező! Aki nem szereti a kötelezőket… nos, ő csak egyszerűen olvassa el, hálás lesz.”  - Fekete Attila -​ https://www.fekiwebstudio.hu/

Végre tudatosabb a munkám

Dr. Bánfalvi Péter


"Tudatosan szétválasztva a feladataimat, mind az elvégzett munka, mind a pihenés sokkal hatékonyabbá és eredményesebbé vált. Köszönöm Attila!"

Már tudom mennyi a percértékem

Kovács Judit


"Már tudom, mennyi a percértékem, így mikor azt mondom, hogy az adott dolog belefér, akkor már azzal is tisztában vagyok, hogy ez mennyibe kerül nekem."

Veres Attila

Sokkal hatékonyabb és eredményesebb lettem

Dauner Katalin

Eldöntöttem, hogy változtatok

Pere Ágnes

Az IDŐ is PÉNZ

Szerezd Meg A saját INGYENES
Időmilliomos Vállalkozó könyved még ma!

Mi Az Időmilliomos vállalkozó?

NEM egy gyűjtemény olyan módszerekről, amiket csak multis top-menedzserek tudnak használni (néha még ők sem).

NEM egy újabb könyv Amerikából, amit Magyarországon senki sem tud használni, mert mi még nem tartunk ott.

NEM egy elvont elméletben jól hangzó, de gyakorlatban egyáltalán nem működő tippgyűjtemény, egy 3 hete praktizáló önjelölt coach-tól.

 Az Időmilliomos Vállalkozó: a MEGOLDÁS!

A megoldás arra, hogy napi 24 órádból ne kelljen 16-18 órát, heti 7 napodból ne kelljen 6-7-et megfeszített munkával töltened.


Vállalkozóként hajlamosak vagyunk túltolni a biciklit és elveszteni az egészségünket, családunkat vagy épp az életkedvünket. Élvezni akarod, hogy vállalkozó vagy? Szeretnél kevesebb idő alatt több pénzt keresni? Mindezt úgy, hogy minden teljesen legális és nem zsákmányolod ki sem a munkatársaid sem magad?


Ha igen, kérd INGYEN, csak a szállítási költséget álld! Szerezd meg Az Időmilliomos vállalkozó című könyvemet és legyen tiéd az a 175 oldalnyi kipróbált, működő megoldás, ami a fentiekhez hozzásegít.


Tudom, most úgy érzed, ez egy trükkös ajánlat. Nincs semmi trükk, többletköltség, lehúzás, semmitől nem kell tartanod. Csak a szállítási költségbe kérlek, hogy szállj be (ez cca 1500 Ft), a könyv teljesen INGYENES neked!


Ugyanis nekem a Te sikered a legfontosabb!

Semmi sem tart örökké, a jó ajánlatok meg pláne!

Azt eddig nem mondtam, hogy a könyv fogyasztói ára webshopunkban 4990 Ft lenne – még a Moly.hu-n is 4000 Ft körül forognak a használt példányok.

Szóval a mostani ingyenes könyv + szállítási költség nem egy rossz ajánlat, sőt!

De nézzük máshonnan! Néhány vélemény azoktól, akik már olvasták:

„A vállalkozói életforma nem hasonlítható semmihez. Az ember csak akkor érzi a súlyát, amikor maga is nyakig benne van. Számomra az egyik legnagyobb kihívás a saját időm strukturálása, hiszen otthonról dolgozom. Ez a könyv azért zseniális, mert nem csak hasznos technikák gyűjteménye, hanem az időhöz fűzödő vállalkozói viszonyodat változtatja meg.  Alapmű minden ambiciózus vállalkozó számára.”

Farkas Viktória

Számomra a legnagyobb meglepetés az volt, hogy nyugodt szívvel, lelkiismeretfurdalás nélkül csinálhatok szabadnapot. Még az emaileket se kell lehívjam. Így most már minden vasárnapom a családomé.

Lubastyik Anita

Flow moti

Nem gondoltam volna, hogy egy nap hányszor 15 perc alatt semmi lényeges dolgot nem végzek, illetve hányszor zavarnak meg különböző emberek különböző telefonhívásokkal , kérésekkel. Most már tudom, hogy a nap nagy részében milyen felesleges tevékenységekkel úszom el. Eldöntöttem, hogy ezen mindenképpen változtatok! Köszönöm Attila, hogy ezzel az ötleteddel hozzásegítettél a hatékonyabb időbeosztáshoz!

Dauner Katalin


Jól hangzik, de arra is kíváncsi vagy miről szól ez az INGYENES könyv igazából? Gyere, nézz bele!

 • GAZDAG AKARSZ LENNI? Akkor máris nekikezdhetsz a gátjaid szétverésének! Az 1. fejezet nem csak segít beazonosítani őket, de azt is megmutatja, hogyan csináld! Ja és nyugi, arról is szó van benne, hogyan lesz minderre időd!
 • SZERELEM VAGY KÉNYSZER neked a vállalkozás? Vagy lehet, a harmadik egyben legprofitmaxosabb megközelítést követed? Ezt kulcsfontosságú kiderítened, mielőtt bármibe is belefogsz. A 2. fejezet segíteni fog ebben!
 • MIBŐL LESZ JÖVEDELMED? Ezt 3 tényező határozza meg. És azt is megtudhatod a 3. fejezetből, melyiken tudsz már holnap változtatni, hogy megtöbbszörözd a bevételed!
 • MEGMUTATOM HOL TALÁLOD AZ IDŐD, amihez új időszámítást kell bevezetned. Erről a módszerről szól a 4. fejezet, amit a világ leghatékonyabb vállalkozójától tanultam és biztos vagyok benne, hogy neked is sikerülni fog!
 • AZ IDŐNYERŐ SZUPERFEGYVERTÁRban 11 oldalnyi holnaptól megvalósítható idővarázsló gyakorlatot tanulhatsz meg.

És ez még csak a könyv első 80 oldala,
 a java ezután következik…

Nézzük meg még egyszer, mit is kapsz meg most INGYEN?

175 oldalnyi:

 • kipróbált
 • itthon is működő
 • könnyen alkalmazható
 • check
  milliókat érő tudást

alkalmazd és...

 • megszabadulhatsz az időhiánytól
 • kijuthatsz a hitelspiráltól
 • több bevételed lehet kevesebb munkával
 • több időd és energiád jut fejlesztésére
 • akár 3 hétre is elmehetsz jövőre nyaralni

Fontos tudnod, hogy rengeteg időnyerő módszer létezik, és én csak azokat írtam bele ebbe a könyvbe, amiket kipróbáltam és tényleg működnek. Kipróbáltam őket, hogy neked ne kelljen kísérletezned. Már ezzel is időt spóroltam neked, és még rengeteget fogok, ha elolvastad és alkalmaztad, amiket leírtam.

Nos?

Ne aggódj. Semmi svindli. Semmi rejtett költség, vagy adathalászat, vagy ilyesmi. Én is vállalkozó vagyok és tudom milyen volt, amikor nap 3 órát aludtam és a feleségem válással fenyegetett, mert sosem voltunk együtt. Segíteni szeretnék neked, hogy tovább lépj. Hogy élvezd a vállalkozásod.

Szóval élj ezzel a lehetőséggel amíg lehet

 1. kattints,
 2. kérd a könyvet,
 3. fizesd ki a szállítási költséget (cca. 1500 Ft)
 4. kollegáim küldik is neked ezt a 175 oldalnyi tudást

Ha pedig elolvasod és megvalósítod, meglátod, te is Imádsz majd Vállalkozni, ahogy én!

© Minden jog fenntartva - 2009-2019 - Pongor Juhász Attila 
Adatvédelmi nyilatkozat

>