Szövegíró, tartalommarketinges munkatársat keresünk!

Szövegíró és tartalommarketinges

munkatársunkat keressük a Pongor Publishing sikercsapatba!

Szeretsz alkotni, és gondolataid, ötleteid írásban és vizuálisan is örömmel kifejezni?

Érdekelnek a vadiúj kisvállalkozói marketing kihívások és megoldások?

Kreatív, lelkiismeretes, önálló munkavégzésre alkalmas, a munkádért felelősséget vállaló személyiség vagy?

az "imádom" munkanapod

Először nézzük, hogyan fog kinézni egy olyan munkanapod, amire azt mondanád: "Imádom!"

45% - Szövegírás és tartalmai anyagok gyártása

Ez lesz a legfőbb tevékenység, amit a munkád igényelni fog. Viszont van egy jó hírem! Ha imádod az írást, akkor ez nagyon tetszeni fog. Fontos lesz írásos blogcikkeket, közösségi média bejegyzéseket, „csali anyagokat", e-mail szövegeket, weboldal szövegezéseket, összefoglalókat készítened.

20% - Vizuális anyagok elkészítése

Ha szereted magad írásban kifejezni, mi számítunk arra is, hogy vizuálisan is ki tudd fejezni magad. Használhatsz olyan szoftvert is, ami kézhez áll neked, mi legtöbbször a Photoshop, Canva alkalmazásokat használjuk vizuális anyagok elkészítésére. – Sőt rengeteg minta és kitesztelt kreatív anyagunk is van, amiből gyorsan tudsz majd inspirációt meríteni.

15% - Közösségünk támogatása

Számunkra nagyon fontos, hogy érdeklődőink, ügyfeleink, felhasználóink igazi legendás élményben részesüljenek online is! Így a közösségi írásos kommunikáció, támogatása a közösségünknek egy fontos feladat lesz. Ha szereted az embereket, és velük dolgozni, ezzel nem lesz problémád!

10% - Tartalmi anyagok vezetése és adminisztráció

Vezetünk egy „Kontent-Kalendárt”, amiben a legfontosabb kommunikációs és kampány íveink előre láthatóak. Ezt fontos folyamatosan frissíteni, hiszen így tudsz Te is előre tervezni. Illetve nem csak frissíteni, de adminisztrálni is fontos, így bármikor vissza tudod keresni az elkészített kreatív anyagokat.

10% - Tanulás – Önfejlesztés

A kibontakozási lehetőség, nyitottság új ötletek megvalósítására adott. A változatos munkavégzéssel és feladatokkal nem lesz problémád! Mindig van új, jobb, hatékonyabb! Munkaköröd részeként ezek tanulmányozása is a cél!

Izgalmasan hangzik?

Izgalmas ugye? – Természetesen emellett számtalan élmény fog rád várni, mivel kisvállalkozásról van szó, így unatkozni semmiképpen se fogsz. Ezt garantáljuk a teljes csapattal.

Természetesen az alap folyamataink adottak, ami mentén haladunk és valósítjuk meg a 3-5 éves céljainkat, de azon belül szabadjára engedheted a kreatív éned.

De hogy pontosan mire készülj szakmailag és mit várunk el tőled?

Szakmailag ezt szeretnék:

 • Legalább 1-2 éves munkatapasztalat közösségi médiában vagy kommunikációban, így felismerjük benned a munkához való hozzáállásod! Ha tudod, hogy az írás, a kreativitás és a vizuális kifejezés erősséged, akkor az első lépést már meg is tetted.
 • Remek alkotói véna. Imádsz írni/alkotni! Ha kell, tudj világosan kulcsszavakkal, vagy épp bőbeszédűen kommunikálni. Egy dolgot egyszerre több oldalról is meg kell tudnod közelíteni. Lehet eddig egy stílust használtál, most viszont fontos lesz, hogy képes legyél a csapatunk és a Pongor Publishing stílusára szabni az írásos anyagokat. Ebbe hamar bele fogsz rázódni ha Te is készen állsz!
 • Marketing ismeret. Ahhoz, hogy egy nyelvet beszéljünk, hasonlóan gondolkozzuk, kell egy alap marketing szemlélet. – Szükséged lesz olyan meglévő ismereteidre, amelyek az e-mail, blog, social media, content, sales, elemekre épülnek!
 • Szeress emberekkel dolgozni. Jól bánsz az emberekkel, szereted támogatni őket és örömmel kommunikálsz velük akár online környezetben, akár személyesen is.
 • Magabiztos informatikai szaktudás. Szeress számítógépen dolgozni és élvezd az új, hatékony szoftverek megtanulását és alkalmazását!
 • Képi- és videószerkesztési alapismeretek. Napi szinten szükséged lesz a kommunikáció során ezen tudásod használni és fejleszteni is lesz lehetőséged (Canva, Photoshop, Premiere, stb.)
 • Angol nyelvismeret. Óriási előny, hiszen a marketinges csapatunk belső nyelve az angol, mivel eredetiben tanulunk az amerikai marketing szakértőktől!

Kerülendő személyiség:

 • Éretlen Y generációs gondolkodás. Ha nem a munkaeredmény hajt, hanem a munkaidő eltöltése.
 • Önállótlanság. Ha néhány fix pont kevés ahhoz, hogy elkezdj létrehozni értékes anyagokat.
 • Döntésképtelenség. Ha túl sokáig vacillálsz, ahelyett, hogy kérdeznél vagy mérlegelve helyesen döntenél bizonyos kérdésekben.
 • Felelősség kerülő. Ha apró dolgokban sem érzel késztetést arra, hogy felelősséget érezz tetteidért, inkább áthárítod másra.
 • Magányos farkas. Ha napokon át képes vagy szó nélkül ülni és magadba burkolódzva próbálsz megoldani bármit, miközben egy helyben toporogsz.
 • Okoska. Ha azt gondolod, hogy nincs hova továbbfejleszteni tudásod.
 • A motiválatlanság és érdektelenség megöli a munkát, és a közös feladatokat is, így ez nálunk nem járható út. Vállvonogatással és hanyagsággal mi sem tartanánk itt!
 • A "fától az erdőt" esete. Ha nem tudsz több oldalnyi vagy órányi anyagot is gyorsan átlátni, rendszerezni, és kiemelni belőlük azokat a kulcsmotívumokat, amelyből hasznos tartalmat előállítani, akkor hamar elveszel a részletekben.
 • Nemtörődöm szemlélet. Ha megelégszel a minimummal és nem hajt a lendület, akkor inkább csukd is be ezt a lapot.

mit kínálunk?

Mit kaphatsz az eredményes munkádért cserébe?

Versenyképes fizetés 

Arra törekszünk, hogy az anyagi biztonság nálunk minden kollégánál teljesüljön. A továbbiak megegyezés kérdése, minden azon múlik mit látunk meg benned hosszútávon!

Célprémium

Lehetőséget biztosítunk cégszintű „nagyobb falat feladatok” ellátására, további extra teljesítményhez kötött fizetéssel.

Stabil karrier

Hosszútávú karrierlehetőséget, egy stabil hátterű cégnél

Családias hangulat

Könnyen megközelíthető és brendezett iroda vár minden kényelemmel. Minden eszközzel rendelkezünk, ami kényelmes hétköznapokat biztosít számodra is.

Továbbképzések

Folyamatos képzési lehetőség a Pongor-Juhász Attila által tartott üzleti személyiségfejlesztési és marketing tréningeken és stratégiai partnereink által tartott offline és online marketing tréningeken, konferenciákon is lehetséges. 

Rendszeres csapatépítő programok

A hétvégédbe nem szólunk bele, de készülj, mert a közös kalandok, elvonulások színesítik majd a munkafolyamatokat! 

Kiváló munkaeszközök 

Ha bármilyen igény merül fel, mi sose vagyunk a technikai újítások ellen, az optimális környezetet megteremtjük Neked!

Bizalom és megbecsülés

Igen, és itt kezdődnek azok a dolgok, amiket már nehezen lehet megfizetni. Nálunk, ha elérsz bármit, akkor szóvá is tesszük. Ha kérésed van, akkor nyitott, két irányú kommunikációban meghallgatunk.

ismerj meg minket

Van egy közös csapatcélunk, amiért nap mint nap cselekszünk és amiben hiszünk!

Nemcsak kijelentjük, nálunk fontos, hogy a vezetőség és a munkatársak is egyszerre megéljék a saját nagy miértjüket és meglegyen az IMÁDOM napjuk!

Nézd meg a videót, amit az Imádok Vállalkozni közösségünknek készítettünk szívből. 

Mosolygós Napot!

Van kedved megváltoztatni velünk a világot?

Pongor-Juhász Attila vagyok, a Pongor Publishing vezetője. Van hozzád pár kérdésem, amik szerintem nem csak minket izgatnak, hanem jó esetben téged is:

Készen állsz a nagy kalandra? Egy olyan utazásra invitállak téged a lelkes, fiatalos csapatunkba, ami nem csak izgalmakkal teli, hanem végre igényli a kreatív éned!

Milyen érzés lenne, ha emberek életét változtatnád meg mindazzal, amire itt és most képes vagy? Átélnéd azt a libabőrös érzést, amikor valaki átölelve köszöni ezt meg?

Milyen érzés lenne tartozni egy olyan csapathoz, ahol elfogadnak és tisztelnek Téged olyannak, amilyen valójában vagy? Akikkel megtalálod a közös hangot?

„Szívügyünk a vállalkozók fejlesztése, hogy segítsük őket megteremteni az idő, a pénz és a lehetőségek szabadságát úgy, hogy szeretteikkel éljék meg az Imádok Vállalkozni életérzést.”

itt találsz minket

A családi fészek, ahol minden háttér fogaskerék mozog

Irodánk Budapest belvárosi forgatagának egyik központi helyén, az Arany János utcai metró megállóval szemben helyezkedik el, a Bajcsy-Zsilinszky úton. Autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető! Kattints a képre és már láthatod is hogy jutsz el hozzánk! 

Úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál a Pongor Publishing sikercsapatában?

Jelentkezéseden ne hezitálj sokáig, vágj bele most! 

csatlakozz most

Jelentkezz nyitott pozíciónkra a lenti űrlapon keresztül!

Így tudsz jelentkezni: 

1. LÉPÉS: Töltsd ki a lenti rövid jelentkezési űrlapot (ne felejtsd el feltölteni az önéletrajzodat és a motivációs leveledet!)

2. LÉPÉS: A sikeres Jelentkezési űrlap kitöltsét követően kapni fogsz egy e-mait, amelyben egy Előszűrő kérdéssorra vezető linket találsz. Ezen keresztül szeretnénk jobban megismerni téged. A kitöltés körülbelül 20 percet vesz igénybe. A sikeres jelentkezéshez kérlek, hogy legkésőbb 24 órán belül töltsd ki! - Itt kérlek ellenőrizd a SPAM/Promóciók mappát is, mivel ott is landolhat a levél.

3. LÉPÉS: Az önéletrajzok, motivációs levelek, és előszűrő kérdőívek átnézését követően, ha úgy ítéljük meg, hogy érdemes jobban megismernünk egymást, akkor a következő lépés egy 15-20 perces telefonos interjú lesz.

4. LÉPÉS: A telefonos interjú után következhet igazán a móka! Jön a személyes interjú, ahol minden további döntés megszületik!

5. LÉPÉS: Ha még mindig érzékelhető Benned a tettvágy, szeretnénk, ha egy próbafeladatot is elkészítenél (24 óra alatt) számunkra, melynek részleteiről e-mailben kapsz tájékoztatást. Ha vállalod a megmérettetést, a visszaküldéstől számított (48 órán belül) újra felvesszük veled telefonon a kapcsolatot!

6. LÉPÉS: A hajrában már csak néhány személyiségteszt vár Rád, majd újabb telefonos és személyes interjúra is sor kerülhet. A kiválasztás eredményéről mindenképp visszajelzést küldünk számodra legkésőbb 2 héten belül!

©  Pongor Juhász Attila
Adatvédelmi nyilatkozat - ÁSZF - 
Rendezvény ÁSZF 

>