Ügyfélszolgálatos munkatársunkat keressük a csapatunkba

Ügyfélszolgálati és program koordinátor

munkatársunkat keressük a Pongor Publishing sikercsapatba!

Szeretsz emberekkel foglalkozni?
Profi módon használod a közösségi média felületeket? Örömet okoz, ha változatos feladataid vannak?

Magabiztosan használod az irodai szoftvereket (Excel, PowerPoint, Word)?

Kreatív, lelkiismeretes, önálló munkavégzésre alkalmas, a munkádért felelősséget vállaló személyiség vagy?

Izgalmasan hangzik?

Van számodra egy ajánlatunk

Izgalmas ugye? – Természetesen emellett számtalan élmény fog rád várni, mivel kisvállalkozásról van szó, így unatkozni semmiképpen se fogsz. Ezt garantáljuk a teljes csapattal.

Légy csapatunk tagja és járulj hozzá munkáddal a Pongor Publishing legendás ügyélélményéhez!

Te vagy a mi új munkatársunk, ha:

 • Szeretnéd kamatoztatni és még tovább fejleszteni kommunikációs és ügyfélkezelési képességed.
 • Örömmel járulsz hozzá egy dinamikusan fejlődő KKV növekedéséhez!
 • Szerinted is megérdemli minden ügyfél, hogy a lehető legjobb szolgáltatást kapja a pénzéért!

De hogy pontosan mire készülj szakmailag és mit várunk el tőled?

Ezeket várjuk Tőled:

 • Szeress és tudj is kommunikálni az emberekkel! Telefonon, e-mailben, közösségi média felületen vagy személyesen. A lényeg, hogy találd meg a közös hangot mindenkivel.
 • Használd profi szinten a közösségi média felületeket! (Facebook, Instagramm, WhatsApp)
 • Tudj közösséget mozgatni, lelkesíteni, ha kell lelket ápolni. Igazi támogató személyiséged legyen!
 • Szeress telefonálni. Nem baj ha van értékesítői vénád is! Mosolyogjon a hangod!
 • Használd profin a számítógépet! Nyugi, nem kell programozni, de hatékonyságunk növelése érdekében számos új APP-ot is használunk a megszokott Microsoft programok mellett. Excel gyakorlat elengedhetetlen!
 • Élvezd a papírmunkát! Rengeteg dokumentációs és adminisztrációs feladatod lesz az irodai csapat támogatása során. Jó, ha ez öröm és nem nyűg neked!
 • A tökéletes helyesírás és a magyar nyelv választékos, magas szintű használata alapfeltétel.
 • Bírd jól a monotonitást is!
 • Vágjon az eszed! Irodánk működéséhez és a Legendás élmény nyújtásához elengedhetetlen a gyors észjárás és aktív problémamegoldó hozzáálllás!
 • Légy önálló, de szeresd a csapatot! Fontos, hogy szeress és tudj csapatban dolgozni, de képes légy felelősséget vállalni azokért a feladatokért, amik hozzád tartoznak.
 • Szeress szervezni! Fantasztikus hangulatú rendezvényeink előkészítésében és utánkövetésében is számítunk segítségedre, a rendezvényszervező munkatársunk jobbkeze leszel. Legyél a lehető legjobb házigazda!
 • Legyen legalább 3 éves munkatapasztalatod ügyfélszolgálat, irodai adminisztráció területén.
 • A kreatív, gondoskodó, humánus személyiség és a fejlődni, tanulni vágyó attitűd nálunk alapfeltétel!

Nem egymást keressük, ha:

 • Éretlen Y generációs gondolkodás. Ha nem a munkaeredmény hajt, hanem a munkaidő eltöltése.
 • Önállótlanság. Ha önállótlan vagy és néhány fix pont kevés ahhoz, hogy elkezdj dolgozni egy projekten.
 • Döntésképtelenség. Ha túl sokáig vacilálsz, ahelyett, hogy kérdeznél vagy mérlegelve helyesen dönts bizonyos kérdésekben.
 • Felelősség kerülő. Ha apró dolgokban sem érzel késztetést arra, hogy felelősséget érezz tetteidért, inkább áthárítod másra.
 • Magányos farkas. Ha napokon át képes vagy szó nélkül ülni és magadba burkolódzva próbálsz megoldani bármit, miközben egy helyben toporogsz.
 • Okoska. Ha azt gondolod, hogy nincs hova tovább fejleszteni tudásod.
 • A motiválatlanság és érdektelenség megöli a munkát, és a közös feladatokat is, így ez nálunk nem járható út. Vállvonogatással és hanyagsággal mi sem tartanánk itt!
 • A "fától az erdőt" esete. Ha nem tudsz több oldalnyi vagy órányi anyagot is gyorsan átlátni, rendszerezni, és kiemelni belőlük azokat a kulcs motívumokat, amelyből hasznos tartalmat előállítani, akkor hamar elveszel a részletekben.
 • Nem törődöm szemlélet. Ha megelégszel a minimummal és nem hajt a lendület, akkor inkább csukd is be ezt a lapot.

mit kínálunk?

Mit kaphatsz az eredményes munkádért cserébe?

Versenyképes fizetés 

Arra törekszünk, hogy az anyagi biztonság nálunk minden kollégánál teljesüljön. A továbbiak megegyezés kérdése, minden azon múlik mit látunk meg benned hosszútávon!

Célprémium

Lehetőséget biztosítunk cégszintű „nagyobb falat feladatok” ellátására, további extra teljesítményhez kötött fizetéssel.

Stabil karrier

Hosszútávú karrierlehetőséget, egy stabil hátterű cégnél

Családias hangulat

Könnyen megközelíthető és brendezett iroda vár minden kényelemmel. Minden eszközzel rendelkezünk, ami kényelmes hétköznapokat biztosít számodra is.

Továbbképzések

Folyamatos képzési lehetőség a Pongor-Juhász Attila által tartott üzleti személyiségfejlesztési és marketing tréningeken és stratégiai partnereink által tartott offline és online marketing tréningeken, konferenciákon is lehetséges. 

Rendszeres csapatépítő programok

A hétvégédbe nem szólunk bele, de készülj, mert a közös kalandok, elvonulások színesítik majd a munkafolyamatokat! 

Kiváló munkaeszközök 

Ha bármilyen igény merül fel, mi sose vagyunk a technikai újítások ellen, az optimális környezetet megteremtjük Neked!

Bizalom és megbecsülés

Igen, és itt kezdődnek azok a dolgok, amiket már nehezen lehet megfizetni. Nálunk, ha elérsz bármit, akkor szóvá is tesszük. Ha kérésed van, akkor nyitott, két irányú kommunikációban meghallgatunk.

ismerj meg minket

Van egy közös csapat célunk, amiért nap mint nap cselekszünk és amiben hiszünk!

Nemcsak kijelentjük, nálunk fontos, hogy a vezetőség és a munkatársak is egyszerre megéljék a saját nagy miértjüket és meglegyen az IMÁDOM napjuk!

Nézd meg a videót, amit az Imádok Vállalkozni közösségünknek készítettünk szívből. 

Mosolygós Napot!

Van kedved megváltoztatni velünk a világot?

Pongor-Juhász Attila vagyok, a Pongor Publishing vezetője. Van hozzád pár kérdésem, amik szerintem nem csak minket izgatnak, hanem jó esetben téged is:

Készen állsz a nagy kalandra? Egy olyan utazásra invitállak téged a lelkes, fiatalos csapatunkba, ami nem csak izgalmakkal teli, hanem végre igényli a kreatív éned!

Milyen érzés lenne, ha emberek életét változtatnád meg mindazzal, amire itt és most képes vagy? Átélnéd azt a libabőrös érzést, amikor valaki átölelve köszöni ezt meg?

Milyen érzés lenne tartozni egy olyan csapathoz, ahol elfogadnak és tisztelnek Téged olyannak, amilyen valójában vagy? Akikkel megtalálod a közös hangot?

„Szívügyünk a vállalkozók fejlesztése, hogy segítsük őket megteremteni az idő, a pénz és a lehetőségek szabadságát úgy, hogy szeretteikkel éljék meg az Imádok Vállalkozni életérzést.”

itt találsz minket

A családi fészek, ahol minden háttér fogaskerék mozog

Irodánk Budapest belvárosi forgatagának egyik központi helyén, az Arany János utcai metró megállóval szemben helyezkedik el, a Bajcsy-Zsilinszky úton. Autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető! Kattints a képre és már láthatod is hogy jutsz el hozzánk! 

Úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál a Pongor Publishing sikercsapatában?

Jelentkezéseden ne hezitálj sokáig, vágj bele most! 

csatlakozz most

Jelentkezz nyitott pozíciónkra a lenti űrlapon keresztül!

Így tudsz jelentkezni: 

1. LÉPÉS: Töltsd ki a lenti rövid jelentkezési űrlapot (ne felejtsd el feltölteni az önéletrajzodat és a motivációs leveledet!)

2. LÉPÉS: A sikeres Jelentkezési űrlap kitöltsét követően kapni fogsz egy e-mait, amelyben egy Előszűrő kérdéssorra vezető linket találsz. Ezen keresztül szeretnénk jobban megismerni téged. A kitöltés körülbelül 20 percet vesz igénybe. A sikeres jelentkezéshez kérlek, hogy legkésőbb 24 órán belül töltsd ki! - Itt kérlek ellenőrizd a SPAM/Promóciók mappát is, mivel ott is landolhat a levél.

3. LÉPÉS: Az önéletrajzok, motivációs levelek, és előszűrő kérdőívek átnézését követően, ha úgy ítéljük meg, hogy érdemes jobban megismernünk egymást, akkor a következő lépés egy 15-20 perces telefonos interjú lesz.

4. LÉPÉS: A telefonos interjú után következhet igazán a móka! Jön a személyes interjú, ahol minden további döntés megszületik!

5. LÉPÉS: Ha még mindig érzékelhető Benned a tettvágy, szeretnénk, ha egy próbafeladatot is elkészítenél (24 óra alatt) számunkra, melynek részleteiről e-mailben kapsz tájékoztatást. Ha vállalod a megmérettetést, a visszaküldéstől számított (48 órán belül) újra felvesszük veled telefonon a kapcsolatot!

6. LÉPÉS: A hajrában már csak néhány személyiségteszt vár Rád, majd újabb telefonos és személyes interjúra is sor kerülhet. A kiválasztás eredményéről mindenképp visszajelzést küldünk számodra legkésőbb 2 héten belül!

©  Pongor Juhász Attila
Adatvédelmi nyilatkozat - ÁSZF - 
Rendezvény ÁSZF 

>