Könyvek « Pongor-Juhász Attila

Időmilliomos Vállalkozók Kötelező Olvasmányai

Tekintsd meg Pongor-Juhász Attila saját szerzeményű bestseller könyveit

Változtass azon mikkel táplálod elméd, és változtasd meg életed!

Mit szólnál, ha a kezedben tarthatnád egy olyan Időmilliomos Vállalkozónak a tudását, aki ténylegesen felépített önmagának egy önjáró vállalkozást? Mit szólnál, ha évtizedek sikereinek receptjét tarthatnád a kezedben, amivel ugyanazokat a sikereket élheted át, mint a szerző? Ez az igazi ereje a könyveknek, és ezért javaslom Neked is.

Rólunk mondták

Jászberényi Ivett - Könyvelőből ügyvezető

Jászberényi Ivett története sok olyan szakértőből lett cégvezetőt inspirálhat, akik úgy érzik, minden igyekezetük ellenére megakadtak cégük fejlesztésével. 

Az Optitax Kft. tulajdonosa is szembe nézett azzal, hogy nem elég értenie a szakmájához. Más is szükséges ahhoz, hogy stabilan növekvő cége ne állandó robotolást, hanem utat jelentsen számára a vállalkozói szabadság felé.

Dorogi Andrea - Újra imád vállalkozni

"Soha nem gondoltam volna, hogy ezzel a kampánnyal elérünk 1.000.000 Ft plusz profitot havi szinten. Tavalyi éves profitunk 80%-át már most elértük május végén. Ezen felül 20%-al több rendelést kapunk kampányon kívül. Újra imádok vállalkozni. Ezt tettétek velem!"

Kötelező olvasmányok

Letesztelt és időtálló stratégiákkal Te is elérheted, hogy Időmilliomos vállalkozóvá válhass! Vedd át az Életed feletti irányítást az érdeklődő szerzésed automatizálásával, eladásaid maximalizálásával és a bizniszed értékének növelésével. Tekintsd meg Pongor-Juhász Attila saját szerzeményű bestseller könyveit és ajánlását is! 

Szív alapú marketing vállalkozóknak

Hogyan lesz több fizetőképes, visszatérő vásárlód?

160 oldalnyi hazai piacon is remekül működő, könnyen alkalmazható kivállalti marketing tudás.

  • Hogyan célozd be hajszál pontosan a célpiacod?
  • Hogyan légy jobb, mint a konkurenciád?
  • Hogyan szerezz több vevőt?
  • Hogyan tartsd meg és értékesíts újra vevőidnek?
  • Hogyan érd el, hogy ne csak vásároljanak tőled, de tovább is ajánljanak?

A marketing nem ördögtől való

Vajon miért gondolják sokan azt, hogy a marketing ördögtől való? Azért, mert nem tudják, hogyan csinálják élvezettel, lelkesedéssel. Bonyolultnak, félelmetesnek tartják. Mert nem ismerik.

Ha végigmész az úton, egy olyan, 365 napra szóló akciótervet fogsz tudni a végén összeállítani magadra, a vállalkozásodra, amivel sokkal több szabadidőd és még sokkal több profitod lesz.

A gazdag marketingesek tudástára

Robert T. Kiyosaki, - a „Szegény papa gazdag papa” c. bestseller szerzője – egyik könyvében azt írta, hogy az egyik nagy különbség a gazdag emberek és a szegény emberek között abban áll, hogy milyen szavakat, milyen kifejezéseket használnak.

Ez a tudástár arra vállalkozik, hogy megmutassa, megtanítsa a marketinggel kapcsolatos legfontosabb kifejezéseket a helyén használni. Legyen az az áremelés pszichológiájától kezdve az upsell ajánlatokon át a legendás élmény nyújtásán keresztül számtalan dologig.

Az Időmilliomos Vállalkozó hangoskönyv

Meg akarod tudni a választ, hogy milyen szokásokat kell kialakítanod, amelyeknek köszönhetően időmilliomos vállalkozóvá válhatsz? Akarsz olyan gyakorlatokat és praktikákat elsajátítani, amelynek köszönhetően könnyen kialakíthatod a saját, személyre szabott időhatékonysági rendszered? Ebben segít neked az Az Időmilliomos Vállalkozó hangoskönyve.

Több éves időhatékonysági praktikák és technikák tanulmányozása után összeállítottam egy rendszert, amelynek köszönhetően Te is elérheted, hogy időmilliomos vállalkozóvá válj, és a céljaid eléréshez szükséges életed éld!

A Profitmaximalizáló Vállalkozó

Avagy miért csak kevés vállalkozó csinál nagy profitot Magyarországon? Sikeres vállalkozást építeni nem egyszerű.

"Ez a könyv, Pongor-Juhász Attila és Böröczky Zsuzsa tanításai erőt és hitet adnak, hogy van létjogosultsága itthon is a JÓ célokért működő és ugyanakkor jó pénzt hozó, PROFITÁBILIS vállalkozásoknak.” Erdős Ági – MadeByYou kreatív műhely – www.madebyyou.hu

Az álommegvalósító vállalkozó

Még nem vagy gazdag? Tudd meg, hogy lehetsz képes feltérképezni a meggazdagodásodat akadályozó szokásokat, hogyan tudod megváltoztatni paradigmáidat!

"Ha valaki úgy érzi mindent megtesz azért, hogy anyagilag független legyen, de valahogy még is elmarad a várt eredmény. Amikor azt érzi helyben topog, akkor vegye kézbe ezt a kis kiadványt. A hibát első sorban a "saját készülékünkben" kell keresni. Sok sikert!” - Pintér Béla

Szabadítsd ki magad a vállalkozói Mókuskerékből!

"Vállalkozóként mindig rengeteg feladatom volt (és van a mai napig), és rendszerint úgy éreztem, soha nem jutok a végére. Mára ez már nem így van. Kezedben tartod a könyvet, amiben leírom, hogyan érheted el ezt az eredményt Te is.

Nincs más dolgod, mint minden reggel egyetlen fejezetet elolvasni és az azokban leírt gyakorlatokat elvégezni. De ami a legfontosabb: alkalmazd őket! Alkalmazd a munkád során, a vállalkozásodban, a magánéletedben, hogy több időd maradjon a szeretteidre és a hobbijaidra!"

A Siker Hullámhosszán - 26 féltve őrzött igaz történet

Magyarország első üzleti inspirációs könyve magyar vállalkozókról magyar vállalkozóknak! A Siker hullámhosszán 26 olyan eddig a nyilvánosság elől féltve titkolt, sőt sokszor a közvetlen környezet elől is rejtegetett igaz történetet gyűjtött össze, melyhez hasonlót eddig még soha senki nem látott!

"25 éve vagyok vállalkozó. 15 éve Peter Drucker nyitotta fel a szemem. A vállalkozói léthez szükséges alapokról fogalmam se volt. E felismerés engem a világ legjobb egyetemeinek (Harvard, Stanford, MIT) tankönyveihez irányított. A magyarországi sikerek kovácsaitól magyarországi praktikákat olvasni, nahát, erről 15 éve nem is álmodtam. Pedig a tanulható ismeretanyagok közül talán erre, a vállalkozás kultúrájának megértésére és művelésére van a legnagyobb szükségünk. - Dr. Kürti Sándor - KÜRT Zrt. elnöke

csatlakozz te is

A sikeres vállalkozók ezreihez, akik alkalmazták már tanításaimat!

Szeretnél azonnali eredményeket elérni már most? Töltsd le most az egyik, INGYENES puskámat, amivel képes leszel
beindítani, növelni, és automatizálni a profitod a vállalkozásodban!

Kérdésed van?

Ha szeretnél kapcsolatba lépni Attilával és a Pongor Sikercsapattal:

Keresd lelkes csapatunkat és örömmel válaszoljuk meg a kérdéseid a pongorkiado@pongorkiado.hu e-mail címen vagy a +36209996833-as telefonszámon. Készséggel állunk rendelkezésedre, legyen szó a sikeredről, ötletedről, egyik termékünkkel, vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A célunk az, hogy a végén legyen egy igazán Mosolygós Napod!

>