Tekintsd meg Pongor-Juhász Attila
saját szerzeményű bestseller könyveit

A marketing nem ördögtől való
A Gazdag Marketingesek tudástára

2019 nyár végén jelenik meg két új vevőszerző marketing könyvünk, amiket most korlátozott ideig rendelhető elő kedvezményes áron.

1. A marketing nem ördögtől való - avagy hogyan biztosít a vállalkozásod 365 napon belül több profitot és több szabadidőt, és

2. A Gazdag Marketingesek tudástára - 52 gyakorlati tipp, a gyors vevőszerzéshez könyveket.

Az a célunk, hogy 5.000 olyan fejlődni akaró magyar vállalkozóhoz jusson el a 2 könyv, akikben valóban ott a vágy arra, hogy egy szabadabb és profitban gazdag életet éljenek. 

Az Időmilliomos Vállalkozó hangoskönyv

Avagy hogyan szerezz magadnak garantáltan napi 2 óra extra szabadidőt?

Több mint 4000 eladott példány. Gyakorlati időnyerő tippek és trükkök. 

Milliókat érő, kipróbált trükkök vállalkozásodra jutó időd megtöbbszörözéséhez. ​

Az Álommegvalósító Vállalkozó

A könyv, ami megtanít egy ÚJ gondolkodásmódot, hogy fel tudd térképezni, mely szokások akadályoznak téged a meggazdagodásban.

Motiváló, valós történetek, amik garantáltan segítenek a "megvalósítom és végigcsinálom" lelkiállapotba hozni!

Csak olyat tanítok neked, amit már én is megéltem. Saját példáimon keresztül mutatom meg, hogyan engedheted ki a fékjeidet! (Tényleges fizikai könyvben - 1 forintért, csak a szállítást álld.)

A Szív Alapú Marketing Vállalkozóknak

Hogyan lesz több fizetőképes, visszatérő vásárlód?

160 oldalnyi hazai piacon is remekül működő, könnyen alkalmazható kisvállalati marketing tudás

A profitmaximalizáló Vállalkozó

Avagy miért csak kevés vállalkozó csinál nagy profitot Magyarországon?

Sikeres vállalkozást építeni nem egyszerű.

"Ez a könyv, Pongor-Juhász Attila és Böröczky Zsuzsa tanításai erőt és hitet adnak, hogy van létjogosultsága itthon is a JÓ célokért működő és ugyanakkor jó pénzt hozó, PROFITÁBILIS vállalkozásoknak.”

Erdős Ági – MadeByYou kreatív műhely – www.madebyyou.hu

A Siker Hullámhosszán

26 féltve őrzött igaz történet

Ha kíváncsi vagy a magyar vállalkozók valódi életére, nehézségeire, mindennapi küzdelmeire, meg akarod ismerni a háttérben álló megoldásokat, azt az erőt, mely ezeket az embereket újra és újra felállította a padlóról, ez a könyv Neked való!

Láthatod a vállalkozó-cégvezetők eddig nem ismert szerepeit, akár családfő, édesanya, gyerek, testvér, férj vagy éppen jó barátként is kelljen helytállniuk! Emberi igaz történetek, melyek erőt és motivációt adnak a szürke hétköznapok lehúzó egyhangúságában!

Szabadítsd Ki Magad A Vállalkozói Mókuskerékből!

30 azonnal alkalmazható gyakorlati tipp kisvállalkozóknak

Sikeres vállalkozást építeni nem egyszerű.

„Vállalkozóként mindig rengeteg feladatom volt (és van a mai napig), és rendszerint úgy éreztem, soha nem jutok a végére. Mára ez már nem így van. Kezedben tartod a könyvet, amiben leírom, hogyan érheted el ezt az eredményt Te is. 

Nincs más dolgod, mint minden reggel egyetlen fejezetet elolvasni és az azokban leírt gyakorlatokat elvégezni. De ami a legfontosabb: alkalmazd őket! Alkalmazd a munkád során, a vállalkozásodban, a magánéletedben, hogy több időd maradjon a szeretteidre és a hobbijaidra!” – Pongor-Juhász Attila, a könyv szerzője

>