Tekintsd meg Pongor-Juhász Attila
saját szerzeményű bestseller könyveit

Az Időmilliomos Vállalkozó

Avagy hogyan szerezz magadnak garantáltan napi 2 óra extra szabadidőt?

Több mint 4000 eladott példány. Gyakorlati időnyerő tippek és trükkök 175 oldalon keresztül. 

Milliókat érő, kipróbált trükkök vállalkozásodra jutó időd megtöbbszörözéséhez. (Tényleges fizikai könyvben - 1 forintért, csak a szállítást álld.)

Az Álommegvalósító Vállalkozó

A könyv, ami megtanít egy ÚJ gondolkodásmódot, hogy fel tudd térképezni, mely szokások akadályoznak téged a meggazdagodásban.

Motiváló, valós történetek, amik garantáltan segítenek a "megvalósítom és végigcsinálom" lelkiállapotba hozni!

Csak olyat tanítok neked, amit már én is megéltem. Saját példáimon keresztül mutatom meg, hogyan engedheted ki a fékjeidet! (Tényleges fizikai könyvben - 1 forintért, csak a szállítást álld.)

A Szív Alapú Marketing Vállalkozóknak

Hogyan lesz több fizetőképes, visszatérő vásárlód?

160 oldalnyi hazai piacon is remekül működő, könnyen alkalmazható kivállalti marketing tudás

160 oldalnyi hazai piacon is remekül működő, könnyen alkalmazható kivállalti marketing tudás

A profitmaximalizáló Vállalkozó

Avagy miért csak kevés vállalkozó csinál nagy profitot Magyarországon?

Sikeres vállalkozást építeni nem egyszerű.

"Ez a könyv, Pongor-Juhász Attila és Böröczky Zsuzsa tanításai erőt és hitet adnak, hogy van létjogosultsága itthon is a JÓ célokért működő és ugyanakkor jó pénzt hozó, PROFITÁBILIS vállalkozásoknak.”

Erdős Ági – MadeByYou kreatív műhely – www.madebyyou.hu

A Siker Hullámhosszán

26 féltve őrzött igaz történet

Ha kíváncsi vagy a magyar vállalkozók valódi életére, nehézségeire, mindennapi küzdelmeire, meg akarod ismerni a háttérben álló megoldásokat, azt az erőt, mely ezeket az embereket újra és újra felállította a padlóról, ez a könyv Neked való!

Láthatod a vállalkozó-cégvezetők eddig nem ismert szerepeit, akár családfő, édesanya, gyerek, testvér, férj vagy éppen jó barátként is kelljen helytállniuk! Emberi igaz történetek, melyek erőt és motivációt adnak a szürke hétköznapok lehúzó egyhangúságában!

Szabadítsd Ki Magad A Vállalkozói Mókuskerékből!

30 azonnal alkalmazható gyakorlati tipp kisvállalkozóknak

Sikeres vállalkozást építeni nem egyszerű.

„Vállalkozóként mindig rengeteg feladatom volt (és van a mai napig), és rendszerint úgy éreztem, soha nem jutok a végére. Mára ez már nem így van. Kezedben tartod a könyvet, amiben leírom, hogyan érheted el ezt az eredményt Te is. 

Nincs más dolgod, mint minden reggel egyetlen fejezetet elolvasni és az azokban leírt gyakorlatokat elvégezni. De ami a legfontosabb: alkalmazd őket! Alkalmazd a munkád során, a vállalkozásodban, a magánéletedben, hogy több időd maradjon a szeretteidre és a hobbijaidra!” – Pongor-Juhász Attila, a könyv szerzője

>