BizniszFlix Maraton Ingyenes online akciótervező webinar!

FIGYELEM: Üzlettulajdonosok, kkv cégvezetők és vállalkozók! Ingyenes online üzleti akciótervező webinar! Regisztrálj itt!

"Hogyan lehet MÉGIS 2020 a legjobb üzleti és magánéleti éved? Tervezzük meg közösen május 25-én a külföldi + magyar szakértő vállalkozók segítségével! Online akciótervezés a program utáni 220 napra!"

BizniszFlix Maraton!

  • Pongor Juhász Attila exkluzív 1,5 órás előadása letölthető munkafüzet segédlettel! Bemutatja az 5 fő területét vállalkozásodnak, és együtt megtervezzük a program utáni 220 napod átfogó akciótervét!
  • 7+ sikeres külföldi és hazai kisvállalkozó osztja meg ÉLŐben a letesztelt módszereiket. Kérdezz-felelek lehetőséggel. 100% élő 0% felvétel! Izgalmas témák - 4 órás online előadás - titkos meglepetés MINDEN előadótól élőben! Május 25. 15:00!
  • Exkluzív ráadás: magyar tolmács ÉLŐBEN, hogy ne az angol legyen a fejlődésed gátja. Regisztrálj most!

Hétfő, május 25. 15:00-tól.

4 órás online élő előadás.

Nem lesz ismétlés!

Nézd meg az előadókat és a témáikat!

Kikkel tudod elérni, hogy 2020 mégis a legjobb üzleti éved lehessen? Tervező Mesterkurzus és azonnal alkalmazható tudás magyar és nemzetközi szakértőktől.

Pongor-Juhász Attila

Hogyan lesz MÉGIS 2020 a legjobb üzleti és magánéleti éved? Exkluzív 1,5 órás előadása letölthető munkafüzet segédlettel! Együtt megtervezzük a program utáni 220 napod átfogó akciótervét!

Magyarország első számú vállalkozásfejlesztési mentora. A Pongor Publishing Kft. vezetője, az "Időmilliomos Vállalkozó" és a "Szív Alapú Marketing Kisvállalkozóknak" c. könyvek szerzője.  

Ricardo Teixeira

Így védd meg nap mint nap az önbizalmad és juss ki a hullámvölgyekből, mint eddig bármikor! "KIAI" vállalkozói és önbizalomnövelő stratégia a gyakorlatban.

Vállalkozó, szamuráj és KARATE világbajnok. KAMAE RT. tulajdonosa. 

Vicsai Gábor

Mik a legjobb vevőszerző hirdetési stratégiák ebben a krízis helyzetben? Mit tehetsz cégvezetőként?

Facebook marketing és online marketing specialista. Hazánk egyik legjobb gyakorlati Facebook-szakértője, aki folyamatosan meglepi a szakmát az extrém eredményeivel. - Marketing Amazing Kft. tulajdonosa.

Jászberényi Ivett

Mi az a 7 legfőbb taktika, amivel válságállóvá tudod tenni a vállalkozásod pénzügyeit? Hogyan képezz a jövőben, pénzügyi és működési tartalékot lépésről lépésre?

Láss tisztán - pénzügyi 1x1 vállalkozóknak c. könyv írója. Az Optitax Számviteli Kft. könyvelőiroda tulajdonosa. 

Baráth András

Hogyan építs fel egy motivált, megvalósító munkatársi csapatot úgy, hogy eszük ágában se legyen elhagyni téged? Egy szakértői interjú, ahol megtudod, mire vágynak igazán a munkatársak és hogyan tudod a stabilan működő csapatod felépíteni.

A Gerilla Önéletrajz Műhely megálmodója és vezetője
okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó.

Kokavecz N. Katalin

Immunrendszer vs. Vállalkozó - Mik a legfőbb
támpontok, amit vállalkozóként építs be a tudatos táplálkozásodba? Hogyan tudod a maximumon tartani az energiaszinted?

A V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor képzés alapítója, életmódmentor, táplálkozási szakember, az Autoimmun sorsfordító program című könyv írója.

Domán Zsolt

Újrakezdés és új stratégiák bevezetése amikor mindenki online nyomul...Hogyan nyerd meg a LEGJOBB érdeklődők figyelmét úgy, hogy alig várják hogy vásároljanak tőled! Szuper érdeklődőszerzés és célzás = Szuper vevők!

A DO! marketing alapítója, ügyfelei szerint a leggyakorlatiasabb online marketing tanácsadó Magyarországon.

Borbély Bence

A teljes marketing kommunikációs terved, avagy hogyan keltsd fel 5 lépésben az érdeklődőid és vevőid figyelmét!

A Pongor Publishing Kft marketing igazgatója és vezető marketing mentor. Kampányaink és marketing stratégiáink vezetője.

Rachel Miller

Hogyan alakíts ki a vállalkozásodban olyan közösséget, ami magától fog növekedni, és ahol a vevőidnek esze ágában se lesz elhagyni téged. A Te törzsed kiépítésének stratégiái.

Facebook marketing és online marketing szakértő. Könyve már több, mint 100 000 példányban kelt el, bejegyzései és közösségei vírus szerűen terjednek az Interneten.

Add Át Magad Az
Élvezetes Tanulásnak.

"Végre - egy új ÉLŐ online program, ami MÁS! Ahol személyre szabott, fókuszált segítséget kapsz, hogy növeld bizniszed, bármilyen gazdasági helyzetben!"

© 2020 Pongor-Juhász Attila -  Adatvédelem - ÁSZF
>