A Kisvállalkozásod Növekedését Támogató marketing közösség

Marketing Megvalósító Klub: A Kisvállalkozásod Növekedését Támogató marketing mentor csapatod

Szeretnél 365 napon belül stabil árbevételt és golyóálló önbizalmat? #Megcsinalom

(Anélkül, Hogy Sok Helyről Kéne Tanácsokat És Útmutatásokat Kérned!)

„Rengeteg mindent kaptam ettől a szív-marketinges közösségtől - új észjárást, új barátokat, igazi nagy családot, terveket, célokat, erőt, bíztatást, extra bevételt - csupa-csupa pozitív dolgot.”  Várhelyi Ági - www.ferfikezegyorara.hu

„4 helyi céggel és 1 multival versenyeztünk. Véghez vittük a lehetetlent! Mindent másképp csináltunk, mint ők, és SIKERÜLT!”
Suller Gergő – www.kutyakajas.hu

„A Marketing Megvalósító Klub nagy előnye, hogy szinte bármilyen marketinget érintő kérdésben segítséget kapunk a mentoroktól – ami jól jön az olyan ingoványos területeken, mint kampánytervezés, érdeklődőszerzés, újraértékesítés.” Farkas Viktória – www.5elemkonyha.hu 

El tudod képzelni, hogy fog kinézni az életed mához 365 napra?

 • Stabilan növekszik az árbevételed és a profitod
 • Jelentősen csökken a stressz és a bizonytalanság az életedben
 • check
  Növekszik az önbizalmad, a szabadidőd és a bankszámlád egyenlege
 • Büszkeséggel tölt el, hogy mersz újra nagyot álmodni és megvalósítani
 • Megtanulod az idődet hatékonyan beosztani
 • Egy sikeres szívmarketinges vállalkozói közösség megvalósító büszke tagja vagy

Megadunk neked MINDENT, amire szükséged van, hogy piacra dobd, eladd termékeid és szolgáltatásaid!

A Marketing Megvalósító Klub már számtalan  embernek segített elérni az álmait...

Kérdés: TE Is Közéjük Akarsz Tartozni?

Ha már úgy érzed belefáradtál az összes csalásba, hitegetésbe az utóbbi időben, nézd meg ezeket a csodálatos sikertörténeteket valódi emberekről, akik már részt vettek a programunkban, ezen az oldalon...

Kokavecz N. Katalin

Egészséges-Életmód Coach

"Utolsó 63.373 Forintos befektetésével megtízszerezte email listáját, 1500 példányban adta el könyvét, és felépítette vállalkozását..."

"Nem tudtam eldönteni, hogy haldoklom-e, vagy ez az egész csak a fejemben van.

Egyik orvosi leletemen található laboreredmény alapján: autoimmun beteg vagyok. Azóta sikerült visszafordítanom azokat a misztikus tüneteket, s küldetésemnek tekintem, hogy megmutassam, mások is képesek lehetnek erre! "


Katalinnak megjelent első könyve, az Autoimmun sorsfordító program, melyben olvasmányosan adja át 5 pilléren nyugvó programja részleteit azoknak, akik a tanulásnak ezt a klasszikus módját részesítik előnyben.

Már a második kiadásnál és több mint 1500 eladott példánynál tart, ami egy ilyen réspiacot érintő könyv esetében Magyarországon hatalmas szám. E-mail feliratkozó listája az elmúlt évben megtízszereződött, 2018-ban pedig a KATA-nak is búcsút mondott, hiszen bevételei növekedése és csapata bővítése okán új cégfelépítésre vált.

Hatalmas ajándéknak érzi, hogy ma már otthonról, akár a
 konyhaasztaláról is dolgozhat. Mint mondja, ez szuper érzés, mert egyrészt nagyon kényelmes, másrészt a gyermeke úgy nő fel, hogy látja, így is lehet csinálni. Az pedig már csak hab a tortán, hogy az online marketing és a sok elektronikusan elérhető megoldás hihetetlen távlatokat nyitottak meg előtte. Így a világ bármely pontján élő sorstársának elmondhatja, hogyan fordítsa meg a sorsát.

Katalin egy Egészséges-életmód Cocah!

Több ezer embernek segített már az újrakezdésben!

Kecskés Róbert

Webshop Tulajdonos És Fegyver Szakértő

"2,5x bevételre tett szert a fegyver webáruháza..."

Robi története nem kezdődött rengeteg frusztrációval, viszont stagnált és egyszerűen képtelen volt kilépni ebből a pocsolyából.


Aztán pedig egy hihetetlen utat tett meg nálunk a Marketing Megvalósító Klub körében.

Robi fegyver webáruházának (gunshop.hu) bevétele nem csak  2,5x lett, hanem megírt könyvének kampánya egy sikersztori lett önmagában.


Elkezdett listát építeni, és a hatás nem maradt el. Olyan közösséget épített fel, akik lelkesen követik őt. Létrehozott egy egyedi, fegyver coaching szolgáltatást is, amit büszkén tud ajánlani a prémium ügyfelei számára. 

Végre Robi is meg tudja élni a vállalkozói pénz és idő szabadságát úgy, hogy élvezi a vállalkozásának minden egyes percét.

Robi véleménye az egyik marketing meeting alkalom után:

Kecskés Róbert Webshop tulajdonos és fegyver szakértő!

Farkas Viktória

Kínai Gyógyító Konyha Szakértő

Megjelent Szakácskönyvét Már Előrendelésnél Elkapkodták

Rájött, hogy ahhoz, hogy lelkes szerelemvállalkozóból valódi üzletasszony váljon belőle, a személyiségének is fejlődnie kell. Viki érezte, hogy sikeres vállalkozást anyaként felépíteni nem egyszerű. Tudta, hogy ezt egyedül nem tudja meglépni.

Viki hihetetlenül elkötelezett, kitartó és nagyon céltudatos
tanítványunk, aki mindent belead abba, hogy ne csak meghallgassa, hanem meg is valósítsa a tréningeken tanultakat. Közös munkánk eredményeként talált rá a
pontos céljára, és az útra, amin
megállíthatatlanul halad a még nagyobb siker felé.

2018-ban jelent meg első szakácskönyve, amit már a közösen kialakított kampányban az előrendelési kampány előtt ELKAPKODTAK.

Azt mondja, a tudás mellett, a közösség is sokat adott neki, hiszen otthonról dolgozó online vállalkozóként nagyon hiányzott életéből az inspiráló társaság. A programjain részt vevő közösségében, és a mi csapatunkban megtalálta ezt. 

Mostanra nem csak, hogy kijárta az Elit Coaching programunkat, de már Master's Club tag is. A hasonló gondolkodású emberek közössége nagyon feltölti. A mastermind összejöveteleken közösen kitalált fejlesztési ötletekkel pedig nagyon sokat lépett előre.

Viktória Egy-Kínai Gyógyító Konyha Szakértő!

Mi a ’Mici’, avagy a Marketing Megvalósító Klub?

 • A legfrissebb vevőszerző marketing taktikák megismerése
 • Önbizalom-növekedés és hit magadban, hogy képes vagy minden álmod megvalósítására
 • check
  Egy szívalapú marketinges, összetartó vállalkozói közösség

Szeretnél folyamatosan kérdezni a marketing mentoroktól, hogy személyre szabott választ és útmutatást kapj marketinges kérdéseidre a következő 365 napban?

Ha igen, akkor Csatlakozz a ’Mici’-hez, a PJA Marketing Megvalósító Klubhoz, ahol 4 marketing mentor és 2 marketing munkatárs segít egy éven keresztül megvalósítani marketing céljaidat!

Megadunk neked MINDENT, amire szükséged van, hogy piacra dobd, eladd termékeid és szolgáltatásaid!

Kérdezz

Hozd be a kérdésed, és kapj személyreszabott választ a Mentoroktól!

Fókuszálj

Mi leszünk a revizoraid, folyamatosan úton tartunk, fogjuk a kezed.

Fejlődj

Masszív marketingtudás birtokába kerülsz, s mint tudod a tudás hatalom.

Csatlakozz

Egy elit vállalkozó közösségbe csöppensz, ahol bármi elérhető.

Hogyan támogat téged a Marketing Megvalósító Klub 3 egyszerű lépésben, a következő 365 nap során?

1. Megvalósító útontartás - Személyes figyelem és támogatás a Marketing mentoroktól

 • 2 hetente online kiscsoportos marketing meeting a mentorokkal

Ahelyett, hogy elveszetten kutakodnál az Interneten megoldásokért, hozd be a kérdésed, és a Marketing Vezető Mentoraid felkészülten fogják megválaszolni azt, hogy előre tudj lépni!

Végre konkrét lépésekben fogod látni, hogyan növekedhet a céged olyan mértékben amit eddig el sem hittél volna!

Az eddigi résztvevők, ezt a részt tartják a leghasznosabb és legértékesebb elemnek a programban.

 • heti fejlődési riport a folyamatos útontartásért

Ahelyett, hogy folyamatosan halogatnál, használd ki, hogy fogjuk a kezedet! Segítünk, hogy folyamatosan rajta tartsd magad az úton. Mi leszünk a revizoraid a gyakorlatban.

Képzeld csak el, mi mindenre lennél képes, ha az életedben semmit sem halogattál volna.

Ez nem csak lendületet, motivációt ad számodra, hanem segít leküzdeni a halogatást is, ami az emberek ősellensége. És még sokkal több ennél!

2. Összetartó szívmarketinges vállalkozói közösség, ahol bármit kérdezhetsz és profi választ kapsz

 • Zárt Facebook és WhatsApp csoport ahol 0-24 órában kérdezhetsz, és számíthatsz a Mici-s közösség és a mentorok segítségére

Ahelyett, hogy folyton egyedül, magányos vállalkozóként akarnád megmászni a Mount Everestet, engedd magad köré az elit vállalkozók közösségét.

Ahol napi szinten tudsz kapcsolatot tartani a marketing mentorokkal, kérdezhetsz bátran és közvetlenül kérheted a Marketing Megvalósító közösség segítségét, tanácsait.

0-24-es hozzáférést adunk, hogy kihasználhasd az egyedülálló szív alapú marketinges közösség erejét.

3. Legfrissebb marketing tanítások átadása

 • 4 hetes Marketing Gyorsítósáv online Mesterkurzus 

Indul 2019. október 24-én.

Ahelyett, hogy a rengeteg időrabló marketinges "trükkre" pazarlod az időd, csapj bele a konkrét eredményes megvalósításba!

Ez egy új és szokatlan online program! Lehetővé teszi, hogy a vállalkozók és a marketingesek még a legátlagosabb termékekkel és szolgáltatással is növeljék a vevőik listáját ... mindezt egyszerűen és GYORSAN!

 • Élő rendezvények közötti havi marketing taktikai és könyvfeldolgozó webinar

Ahelyett, hogy örökösen a letesztelt, bevált stratégiák nélkül izzadva csinálnád, szerezz masszív marketing tudást, egy gyakorlatorientált, egyszerűen érthető, online formában.

Ezek az "Élő" online tanítások a marketing mentorokkal, és olyan külső szakértőkkel lesznek, akik a legjobb marketing stratégiákat és azoknak megvalósítását adják át neked.

 • 2 x 0,5 napos virtuális marketing tréning

A két időpont: 2019 november 23. és 2020 április 18.

Ahelyett, hogy Te találnád fel újra a spanyolviaszt, másold inkább másoknak a sikereit.

A legsikeresebb Megvalósító tanítványainkon és a mi esettanulmányainkon keresztül tudhatod meg a stratégiákat, amikkel több pénzed és több szabadidőd lesz.

Kiutat kapsz egyben ebből a fojtogató marketing információtengerből!

Megér neked NAPI 1.000 Ft+ÁFA-t, hogy 365 napon keresztül stabil árbevételed, golyóálló önbizalmad, egy tapasztalt marketing mentorokból álló csapatod legyen, akiktől bármikor kérdezhetsz és személyre szabottan támogassnak téged?

Ha igen, akkor jelentkezz az oldal alján az űrlap kitöltésével és a 49.990 Ft + ÁFA (63.488 Ft) komolyan gondolom foglaló befizetésével!

+ két különleges bónusz is jár, ha MOST csatlakozol

 • BÓNUSZ 1: Üzleti Évindító Edzőtábor Silver részvétel

2020. január 09-10. Értéke: 39.900 Ft + ÁFA.

Ahelyett, hogy álmodoznál, halogatnál, túl kicsi célokat tűznél ki, inkább váltsd valóra a legnagyobb álmaidat 2 napi tervezéssel 1 év alatt, hogy 2019 a legjobb eddigi éved legyen!

Ezeket több, mint 5501 tanítványom követi már, és eddig lehetetlennek hitt célokat visznek végig. Nem véletlenül szajkózom, hogy egy valós életben kipróbált, és tesztelt rendszerre van szükséged!

Pontosítod a 2020-as évre kitűzendő céljaidat. 2020. január 09-10-én (csütörtök-péntek).

 • BÓNUSZ 2: 1 napos személyes Mici mastermind Budapesten PJA-val és mentoraival

2020. szeptember 25., péntek. Értéke: felbecsülhetetlen.

Ahelyett, folyamatosan gyötörnéd magad azzal, amit a rengeteg feladat és stressz okoz nap mint nap, helyezd a fő fókuszt a már addig kiépített és működő rendszereidre, és többszörözd meg önmagad!

Engedd, hogy újratervezzük a következő időszakra kialakított céljaid, amivel kevesebb energiabefektetéssel és egyszerűsítéssel, magasabb profitot tudsz Te is csinálni a bizniszedben!

Neked való, ha...

 • Ha készen állsz arra, hogy a vállalkozásodat a következő szintre emeld, és tudatosan csinálj pénzt a bizniszedben – vagy egy olyan ötleted van, amit profi stratégiák mentén akarsz beindítani a siker útján.
 • Ha szükséged van a marketing vezetői útmutatásra és tudásra, hogy mások tapasztalataiból tanulva le tudd rövidíteni az utat és az időt, hogy minél hamarabb álmaid életét éld.
 • Ha hasonlóan gondolkodó, ambíciózus vállalkozói közösségre vágysz, olyan vállalkozók társaságára, mint amilyen Te is vagy.
 • Ha szeretnéd, hogy „fogjuk a kezed” a megvalósításban, és a közösség erejének köszönhetően rajta tartsd a célodon a fókuszt.
 • Ha el akarod kerülni a költséges próbálkozásokat és hibákat, így igazi fejlődési pályára akarod állítani a bizniszed.

NEM neked való, ha...

 • Ha folyamatosan programról programra jársz és képezed magad, de valójában a gyakorlatba semmit sem ültetsz át.
 • Ha csak egy varázsformulára vágysz, de nem vagy hajlandó időt és energiát befektetni, hogy pozitív változást érj el az elkövetkező 1 évben a bizniszedben.
 • Ha már most tökéletesnek érzed a vállalkozásod marketingjét és úgy gondolod, hogy nincs miben tovább fejlődnöd, és automatizálni, egyszerűsíteni a bizniszed profittermelő képességét a 10x marketing stratégiáknak köszönhetően.

Íme A 4 Marketing Mentorod

Akik kézen fogva segítenek a következő 365 napban
a marketing stratégiád megvalósításában...

(A Magyarországon található legjobb szakértői csapat vár rád!)

Pongor-Juhász
Attila

Több mint 10 éves kisvállalkozói marketing, időgazdálkodási és vállalkozásfejlesztési tanulmányaimmal és gyakorlati tapasztalataimmal készen állok arra, hogy az #Imádok Vállalkozni Oktatási Programom keretén belül átadjam Neked mindazt a tudást, amit mentorként eddig megéltem a tanítványaimmal.

Borbély
Bence

Bence 2011-ben csatlakozott a csapatomhoz, azaz közel 7 éve dolgozik és fejlődik velem együtt.

Minden vevőszerzési és értékesítési stratégiánk és megvalósítási kampányunk alapját ő menedzseli. Közösen dolgozzuk ki és ültetjük át gyakorlatba a legjobb technikákat.

Berka
László

Laci Abban segít Neked, hogy ne hagyj pénzt az asztalon. Hogyan tudsz legendás szolgálatot, szolgáltatást nyújtani vásárlóid számára, és hogyan tudod ezt rendszerben, tudatosan előre megtervezett módon megvalósítani és működtetni, hogyan tudod elérni, hogy ügyfeleid rendszeresen újravásároljanak.

​Asztalos
Péter

Peti egy igazi Vevőszerzés és érdeklődőszerzés őrült! Tesztel, optimalizál és a legjobbat osztja meg. Minden weboldalunkat, hirdetésünket és a rajtuk futó szövegeket, háttérrendszert ő menedzseli. ​​

​Tőle 100% megvalósítható taktikákat fogsz hallani és 0% elméletet. Pontosan azt, ami eredményt fog hozni neked.

15 Olvasatlan Üzeneted Van:

A Marketing MegvalósítóKlub résztvevői személyesen Neked üzentek. Olvasd végig, hogy mit gondolnak a programról...

Ez egy olyan hiánypótló program ami a fejlődni akaró, de nehézségekbe ütköző vállálkozásoknak elengedhetetlen. 


A felépítése nagyon jó. Átadja az elején a szemléletet, az alap tudást és fokozatosan építi tovább. Emellett az elszámolás, fejlődési riportok is rendkívül ösztönzőek.


Elég régóta fejlesztem magam marketing, vevőszerzés, értékesítés, önfejlesztés témákban, ismerem a legtöbb hazai és külföldi szereplőt, de nálatok találtam meg azt ahol a leggyakorlatiasabban és lényegre törőbben kapom a tudást, illetve megerősítést, továbbá nem csak praktikákról, trükkökről van szó, hanem működő stratégiákról.


Talán azért is győztetek meg mert nagyon tudok azonosulni a szív alapú marketinggel, tetszik az ahogy ez nálatok fel van építve és ezen alapelvek alapján szeretném a saját szolgáltatásimat is működtetni. Ezen felül véleményem szerint a legtöbb hasonló cipőben járó vállalkozónak a megvalósítással vannak gondjai és ebben ez a program segítséget ad.

Polák Péter  //  Marketing Megvalósító Klub résztvevő

Minden vállalkozónak úgy kellene a vállalkozásához állnia, mint ahogy ti tanítjátok.

Bazsó Mónika  //  Marketing Megvalósító Klub résztvevő

Mert azt érzem rajtatok, hogy folyamatosan fejleszteni, jobbá tenni, tökéletesíteni akarjátok a rendszert és ezáltal minket. Mert azt érzem, hogy tényleg értünk dolgoztok.

Baranyai Dávid  //  Marketing Megvalósító Klub résztvevő

Eddig is ajánlottam, mert számomra hasznos volt. Hasznossága abban nyilvánult meg, hogy egy-két dolgot magamban rendbe tettem, és sok-sok dolgot a vállalkozásomban. Lényegesen növekedett a bevételem, és a kommunikációm. 


Olyan emberek vesznek körbe, akikkel szívesen töltöm az időmet, olyan partnereim vannak, akikben maximálisan megbízhatok. Nem utolsó sorban a szemem mindig a pályán maradt, akkor is mikor nehézségekkel kellett szembe néznem. Szóval köszönöm, és mindenkinek ajánlom.

Bruszt Mária  //  Marketing Megvalósító Klub résztvevő

Fantasztikus felkészült csapat, hatalmas tudás, gyakorlatorientált tanítás, figyelem és segítségnyújtás, ami a fejlődésünket szolgálja. Tényleg legendás élményt nyújtotok!

Bécs Mariann  //  Marketing Megvalósító Klub résztvevő

Egyszerre segít a gondolkodás javításában és a gyakorlati megvalósításban.

Mile Péter  //  Marketing Megvalósító Klub résztvevő

Főleg azoknak ajánlanám, akiknek nincs marketingesük, saját maguk végzik a vállalkozásuk marketingtevékenységeit, és ez nehézséget és fejtörést okoz nekik. 


A program nagy előnye, hogy szinte bármilyen marketinget érintő kérdésben segítséget kapunk a mentoroktól – ami jól jön az olyan ingoványos területeken, mint kampánytervezés, könyvkiadás, rendezvények stb. 


Megnyugtató a tudat, hogy mindig van egy csapat, akivel megvitathatom az ügyeimet, akiknek lesz néhány ötletük, és a külső szem elfogulatlanságával ítélik meg a helyzetet.

Farkas Viktória  //  Marketing Megvalósító Klub résztvevő

Minden vállalkozónak segít, ha nem is azonnal, mert a gondolkodás tényleg a leglassabban változó dolog, mindenkinek pozitív, és lendít rajta. Olyan távlatok nyílnak meg a gondolkodása megváltozása miatt, ami korábban fel sem merült.

Dr. Koczka Judit  //  Marketing Megvalósító Klub résztvevő

Ezért a pénzért ez a szolgáltatás kincs. Még jóval többért is. Nem kérdés, hogy megéri és ki kell használni.

Mojzes Gábor  //  Marketing Megvalósító Klub résztvevő

Amit kaptam eddig: 

- nagyon sok új, számomra eddig ismeretlen tanítás 

- egy új dimenzió nyílt ki az alkalmazotti lét után

- rengeteg hasznos, a mindennapokban azonnal megvalósítható tanítás

- hogy nincs rossz kérdés

- egy fantasztikus közösség, akik önzetlenül segítenek másoknak

- bíztatás, lelkesítés, jó példa

- igazi emberek, igazi érzésekkel

- sok őszinte vélemény, segítség

Csenter Ildikó  //  Marketing Megvalósító Klub résztvevő

Évente 3-400 vállalkozóval találkozom, beszélek. Többségüknek fogalma sincs cége vezetéséről , új trendekről, vállalkozói gondolkodásmódról.


Mindig azt mondom, az összes vállalkozónak kötelezővé tenném a PJA metódot.

Lovas Beáta  //  Marketing Megvalósító Klub résztvevő

Mert számomra nagyon hasznosak a tanításaitok, érthető, átlátható rendszerben látom a vállalkozásomat és ennek megfelelően sokkal hatékonyabban tudok haladni a célom felé.

Pasztorális Éva  //  Marketing Megvalósító Klub résztvevő

Inspiráló, informatív, közvetlen, figyelmet adó, segítő, számonkérő, úton tartó, újratöltő, támogató, rálátást adó, komplex szemlélet, rendszerben látás.

Kokenszki Katalin  //  Marketing Megvalósító Klub résztvevő

Mert a legjobban alkalmazható, kipróbált, többször tesztelt módszereket, eszközöket, ötleteket, kapunk az üzleti megvalósításunkhoz.

Szórádi Rózsa  //  Marketing Megvalósító Klub résztvevő

Rengeteg mindent kaptam ettől a közösségtől (új észjárást, új barátokat, igazi nagy családot, terveket, célokat, erőt, bíztatást, extra bevételt) csupa-csupa pozitív dolgot.

Várhelyi Ágnes  //  Marketing Megvalósító Klub résztvevő

Próbáld Ki A Klubot Most: 

Kötelezettség mentesen, 100% pénzvisszafizetési garanciával.

 • Kérdezz-felelek lehetőség a mentorokkal
 • Útontartás + elszámoltatás = megvalósítás
 • Rendszeres, gyakorlatias webinar tréningek
 • check
  Zárt Facebook csoport hozzáférés 0/24 
 • Online Oktatási Tréning hozzáférés 0/24 

Megadunk neked MINDENT, amire szükséged van, hogy piacra dobd, eladd termékeid és szolgáltatásaid!

Azonnali Hozzáférés Itt:

Megadunk neked MINDENT, amire szükséged van,
hogy piacra dobd, eladd termékeid és szolgáltatásaid!

IGEN!

"Készen állok arra, hogy AZONNALI HOZZÁFÉRÉST KAPJAK ehhez az életre szóló lehetőséghez...

amiben mindent megkapok, hogy következő szintre tudjak jutni!"

"Megértettem, hogy ezzel a kedvezményes  és korlátozott ideig tartó ajánlattal azonnali hozzáférést kapok a következő lépésről lépésre kialakított marketing tréninghez!"

Mindezt megkapod, ha MOST jelentkezel:

 • 2 hetente online kiscsoportos marketing meeting a mentorokkal
 • heti fejlődési riport a folyamatos útontartásért
 • Zárt Facebook és WhatsApp csoport ahol 0-24 órában kérdezhetsz, és számíthatsz a Mici-s közösség és a mentorok segítségére
 • 4 hetes Marketing Gyorsítósáv online Mesterkurzus
 • Élő rendezvények közötti havi marketing taktikai és könyvfeldolgozó webinar
 • 2 x 0,5 napos virtuális marketing tréning

Bónuszok:

 • BÓNUSZ 1: Üzleti Évindító Edzőtábor Silver részvétel
 • BÓNUSZ 2: 1 napos személyes Mici mastermind Budapesten PJA-val és mentoraival

A rendelésem befejezésének menete:

"Mindösszesen annyit szükséges tennem, hogy kiválasztom,  egyben vagy részletben szeretnék fizetni. Kitöltöm az űrlapot, és azonnali hozzáférést kapok a programohoz! "

A Marketing Megvalósító Klub éves díja:

599.880 Ft + ÁFA

A PJA Marketing Megvalósító Klub éves részvételi díja 599.880 Ft + ÁFA, amely most neked egy különleges kedvezményével egy összegben fizetve 499.990 Ft + ÁFA!

Egyben fizetve: 499.990 Ft+ÁFA

Részletben fizetve 12x 49.990 Ft+ÁFA/hó, (bruttó: 63.488 Ft/hónap)


Csatlakozz a PJA Marketing Megvalósító Klubhoz MOST!

Teendőid:
1. Töltsd ki a baloldali űrlapot,

2. Fizesd ki bankkártyával a jelentkezési árat.


3. KÉSZ VAGY, a számlád és a további információk 20 percen belül küldésre kerülnek az email címedre.


4. A következő héten a legendás ügyfélszolgálatunk felveszi veled a kapcsolatot.

 • ADATBIZTONSÁG - Adataid, a Te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek sem adjuk ki! 

 • TITKOSÍTOTT ADATÁTVITEL - A termékeinkre és programjainkhoz történő regisztrációd és a tranzakció, a külső banki partnerünk (OTP Simple) rendszerén keresztül érkezik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.  
 • SEGÍTHETÜNK? Keress minket bátran a: +36-20-999-6833 telefonszámon. 8:00 - 17:00-ig hétfőtől - péntekig.

  Email címünk:pongorkiado@pongorkiado.hu. 

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi történik a vásárlásom után pontosan?

Kezdő vállalkozó vagyok. Nekem való ez?

Nincsen elég időm. Mit tegyek, hogy teljesen kihasználjam a programot?

Már voltam hasonló programban, és nem váltotta be a reményeimet. Miben lesz ez most másabb?

Félek belevágni. Mi van, ha kevés vagyok ehhez?

Meddig tart ez az ajánlat?

Már jó a marketingem. Miért éri meg ez nekem?

Nincsen elég pénzem. Mit tehetek, hogy fedezni tudjam a program költségét? Szeretnék csatlakozni!

Biztos, hogy működni fog ez az Én cégemben is?

MLM-es vagyok. Érdemes csatlakoznom?

Próbáld Ki A Klubot Most: 

Kötelezettség mentesen, 100% pénzvisszafizetési garanciával.

 • Kérdezz-felelek lehetőség a mentorokkal
 • Útontartás + elszámoltatás = megvalósítás
 • Rendszeres, gyakorlatias webinar tréningek
 • check
  Zárt Facebook csoport hozzáférés 0/24 
 • Online Oktatási Tréning hozzáférés 0/24 

Megadunk neked MINDENT, amire szükséged van, hogy piacra dobd, eladd termékeid és szolgáltatásaid!

© Minden jog fenntartva - 2009-2019 - Pongor Juhász Attila 
Adatvédelmi nyilatkozat

>