OVE « Pongor-Juhász Attila

Próbálkozol, vagy vállalkozol?

Akarsz egy olyan vállalkozást, amibe más örömmel fektetne be, és ami nélküled is képes működni?

play
 • Készen állsz egy személyes munkára velem, hogy önjáró vállalkozást építs, amivel képes leszel TÖBB szabadidőre és profitra szert tenni?

Vannak kényszer vállalkozók - ők a nyugdíjra hajtanak és a havi fix fizetésre – és csináltak maguknak egymunkahelyet...

Vannak szerelem vállalkozók – ők akkor is csinálnák, ha nem fizetne nekik senki semmit...- és jól elfáradnak...

DE

Mire vágynak az igazi vérbeli vállalkozók?...

Több szabadidőre és több profitra!

HOGYAN LESZ TÖBB SZABADIDEJE ÉS TÖBB PROFITJA EGY IGAZI VÉRBELI VÁLLALKOZÓNAK?

Erre a kérdésre keresik a választ mindenhol a vállalkozók a világon. Ezek a vállalkozók szerte a nagyvilágban imádják, amit csinálnak, de sokszor belefáradtak abba, ahogyan csinálják. Szeretnének egy olyan vállalkozást, amelyik pénzt termel akkor is, amikor pihennek, szórakoznak, vagy a családjukkal töltenek időt.

Ezt biztosítja az önjáró vállalkozás számukra!

Egy mondás szerint, a tervrajzra akkor van szükséged mielőtt nekiállnál álmaid házát, avagy vállalkozását felépíteni”

Miről szól pontosan a 3,5 napos Edzőtábor?

 • 1
  Segítek elsajátítani az Önjáró vállalkozó észjárását. Az elmúlt 15 év tapasztalatai alapján biztosan állíthatom, hogy nem elegendő a technikákat ismerni, de fontos olyan észjárást is elsajátítani, amelyek révén képes leszel folyamatosan fejleszteni a vállalkozásod.
 • 2
  Önjáró vállalkozás üzleti modelljének elkészítése – Egy térképet alakítunk ki a saját bizniszedre a mentorok segítségével, amit a csapatodnak is be tudsz mutatni, és ennek köszönhetően, negyedévente folyamatosan valósítjátok meg a kitűzött céljaitokat.
 • 3
  Megismered a Többforrású vállalkozói jövedelem teremtés technológiáját és az ismétlődő jövedelem csodáját. Lehet azt gondolod, hogy a Te bizniszedben nincsenek jelenleg ilyen lehetőségek. A mentorokkal segítünk neked feltérképezni, hogyan tudsz a lehető legrövidebb idő alatt hatástöbbszörözést elérni a bizniszedben.
 • 4
  Rivaldafény stratégia, avagy a vevőszerzés és legendás kiszolgálás – Minden erős férfi vagy nő mellett, van a háttérben egy... Ismerős? Minden vállalkozó mögött van egy olyan rendszer, amely biztosítja, hogy a vevők maximálisan elégedettek legyenek, amikor a rivaldafényben vagy. A Te bizniszedben is ezeket az alap folyamatokat fogjuk kialakítani.
 • 5
  Önjáró munkatársak toborzása és fejlesztése - A vállalkozás nem egy "1 man show", bizony a csapat működéséhez szükséged van csapatot ösztönző technikákra és módszerekre.
 • 6
  Eredményvállaló vezetői csapat építése és kialakítása - Akiknek köszönhetően jelentős időd fog felszabadulni, és bátran mersz a jövőben delegálni.
 • 7
  Az Okos mérőszámok rendszere - te tudod, hogy mik a vállalkozásod "sikerokozói"? Nos, ha ismered a főbb vállalkozási tevékenységeid, amit kialakítunk, akkor a számokkal tudod folyamatosan mérni, hogy milyen irányba halad a bizniszed. Mi lesz a Te bizniszed 4-5 okos mérőszáma?
 • 8
  Kulisszák mögötti gépház rendszerei és folyamatai - ahol a varázslat történik. Bemutatom neked azokat a sikermintákat, amelyeket én is évek óta alkalmazok a csapatommal, és ahogy a háttér folyamatainkat alakítjuk, hozzuk létre. Ez lesz a folyamatos innováció kulcsa, amit sokszor elképzelni is nehéz.

Egy komplett megvalósítási tervvel leszel gazdagabb, amivel már csak 1 teendőd lesz. Hazamenni és a csapatoddal közösen elkészített terv alapján, gyakorlatba ültetni a saját vállalkozásodban!

Kinek való, és kinek nem
az Önjáró Vállalkozás Edzőtábor?

neked való, ha...

 • Ha a működő vállalkozásodban gyakorlatba szeretnéd ültetni a legjobb Önjáró Vállalkozás stratégiákat és ennek megvalósításához szakértői támogatást akarsz kapni tőlünk.
 • Ha úgy érzed a vállalkozás túl sok időd és energiád veszi el. Ki se látsz az operatív teendők mögül, pedig tudod, hogy sokkal nagyobb lehetőség van a cégedben, csak nem tudod megvalósítani a delegálási képességeid a mindennapokban
 • Ha a bizniszed fejlődik, de valahogy hiányzik az a rendszer, amelynek köszönhetően bátran rá mered bízni a kollégáidra a cég működését.
 • Mindent megteszel, de a munkatársaid mégsem kellően motiváltak és nem akarják a közös célokat megvalósítani.
 • Ha megértetted, hogy a vállalkozásod fejlődése valódi munkát igényel. Készen állsz arra, hogy én és a mentori csapatom támogatásával megismert új megoldásokat beépítsd jelenlegi rendszereidbe.
 • Ha szükséged van a támogató közösségre, a csapatom által átadott tudásból, és mások tapasztalataiból tanulva le akarod rövidíteni az utat és az időt, hogy minél hamarabb álmaid életét éld.
 • Ha hasonlóan gondolkodó, ambíciózus vállalkozói közösségre vágysz, olyan vállalkozók társaságára, mint amilyen Te is vagy.
 • Ha szeretnéd, hogy „fogjuk a kezed” a megvalósításban, és a közösség erejének köszönhetően rajta tartsd a célodon a fókuszt.

Nem neked való, ha...

 • Ha nem ismered a pontos célod, és hogy mit is akarsz valójában a bizniszednek köszönhetően elérni.
 • Ha a vállalkozásod már most is elégedettséggel tölt el, és nincs meg a vágyad a vállalkozásnak köszönhető még több szabadidőre.
 • Ha folyamatosan programról programra jársz és képezed magad, de valójában a gyakorlatba semmit sem ültetsz át.
 • Ha már most tökéletesnek érzed a vállalkozásod működését és úgy gondolod, hogy nincs miben tovább fejlődnöd, és automatizálni, egyszerűsíteni a bizniszed profittermelő képességét.
 • Kezedben akarod tartani az ÖNJÁRÓ VÁLLALKOZÁSOD tervrajzát, amely pénzt termel Neked akkor is, amikor pihensz, szórakozol, vagy a családoddal töltesz időt?

A teljes önjáró vállalkozás tervrajza a kezedben lesz 3,5 nap alatt, 2020. március 2-5 között a La Contessa négycsillagos kastélyhotelben!

Hiszem, hogy a gazdag gondolatok, gazdag helyeken születnek! A La Contessa négycsillagos kastélyhotel pontosan egy ilyen hely, és ezért esett rá választásunk!

A helyszínt gondosan választottuk ki számodra, ahol minden eltöltött perc élvezet lesz a számodra.

A szállás és az étkezés önköltséges. Ezek nincsenek benne a program árában. Viszont kiharcoltunk számodra egy sokkal kedvezőbb árat, mint az alapár. Hiszen fontosnak tartjuk azt, hogy minden tekintetben legendás legyen a kiszolgálásod. Ennek részleteiről emailben értesítünk Téged! La Contessa weboldala.

Mit mondanak azok a tanítványaink, akik elkezdték megélni az önjáró vállalkozás előnyeit és életérzését?

Jászberényi Ivett

Könyvelőből ügyvezető

Jászberényi Ivett története sok olyan szakértőből lett cégvezetőt inspirálhat, akik úgy érzik, minden igyekezetük ellenére megakadtak cégük fejlesztésével. 

Az Optitax Kft. tulajdonosa is szembe nézett azzal, hogy nem elég értenie a szakmájához. Más is szükséges ahhoz, hogy stabilan növekvő cége ne állandó robotolást, hanem utat jelentsen számára a vállalkozói szabadság felé.

Dr. Moravcsik Bence Balázs

Orvosból gyógyítóközpont vezetője

Dr. Moravcsik Bence Balázs gyermek kora óta orvosnak készült. Mikor szembesült azzal, hogy a megszokott keretek között nem tudja megadni azt a pácienseinek, amit szeretne, váltott.

Magánpraxisában már maga dönthetett a kezelések kereteiről, de a cégvezetés terhei így is rengeteg energiát vettek el tőle.Ekkor kezdte keresni azt a megoldást, amivel kis lakásrendelője mára 3 tagú rendelőhálózattá nőtte ki magát.

Mennyi az invesztíció?​

A 3,5 napos Önjáró Vállalkozás Edzőtábor teljes részvételi díja:

399.990 Ft +ÁFA
(Jelentkezz egy 50.000+ áfa  komolyan gondolom foglalóval, ami beszámít az árba. )

+ Extra Bónuszok:

 • PJA eddig nem publikált céges belső tréning videói/leiratai és extra munkafüzet, hogy Te is tudd a saját csapatodat fejleszteni – ennek értéke felbecsülhetetlen

A létszám limitált!
Jelentkezz most a lenti űrlapon a komolyan gondolom foglaló befizetésével!

Csatlakozz az
Önjáró Vállalkozás Edzőtáborra!

Siess, mert a helyek száma limitált... és rohamosan el fognak fogyni a tavalyi tapasztalatok szerint!


Csak így tudom biztosítani, hogy személyre szabottan segítsek neked a 3,5 napon keresztül, fókuszáltan.


Biztosítsd a helyed MOST a komolyan gondolom előleg befizetésével,  hamar be fognak telni a helyek!

Az előleg 50.000 Ft + ÁFA, amivel biztosíthatod a helyed. A program teljes díja 399.990 Ft. + Áfa. (Bruttó 506.730 forint - ez az ajánlat nem tartalmazza a szállás költségeit.)

Ez a program nem való mindenkinek. Csak azoknak a vállalkozóknak, akik igazán el akarják érni a céljaikat! Akik személyesen szeretnének tőlem tanulni, és eredményeket elérni.


Jelentkezés menete:

1. Töltsd ki a baloldali űrlapot, és fizesd ki az előleget, ami beleszámít az árba.

2. A komolyan gondolom foglaló befizetését követően emailben küldjük a számlát neked.


3. A fennmaradó részvételi díjról a tájékoztatni fogunk Téged időben, a program kezdete előtt.


4. A szállást mindenki önmagának foglalja, és nincsen benne az árban. Viszont kiharcoltunk számodra egy sokkal kedvezőbb árat a La Contessa kastélyhotel szállására, mint az alapár. Hiszen fontosnak tartjuk azt, hogy minden tekintetben legendás legyen a kiszolgálásod. Erről is küldünk információt a komolyan gondolom foglaló befizetését követően.

 • ADATBIZTONSÁG - Adataid, a Te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek sem adjuk ki! 

 • TITKOSÍTOTT ADATÁTVITEL - A termékeinkre és programjainkhoz történő regisztrációd és a tranzakció, a külső banki partnerünk (OTP Simple) rendszerén keresztül érkezik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.  
 • SEGÍTHETÜNK? Keress minket bátran a: +36-20-999-6833 telefonszámon. 8:00 - 17:00-ig hétfőtől - péntekig.

  Email címünk:pongorkiado@pongorkiado.hu. 

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Pongor-Juhász Attila  //  ​Előadó


Az Időmilliomos Vállalkozó és a Szív alapú Marketing vállalkozónak című Bestseller könyvek szerzője, A PJA Elit Coaching Program megalkotója és vezető trénere, A Pongor Publishing Üzleti Bestseller könyvkiadó alapító-ügyvezetője.


"Az a gondolat tölt fel energiával és lelkesít, amikor taníthatom a magyar vállalkozóknak és a vállalkozni akaróknak a tartósan sikeres vállalkozás felépítéséhez és működtetéséhez nélkülözhetetlen vállalkozói észjárást, technikákat és módszereket."

Pongor-Juhász Attila

© Minden jog fenntartva - 2009-2019 - Pongor Juhász Attila 
Adatvédelmi nyilatkozat

>