Programok « Pongor-Juhász Attila

Azoknak, akik a legtöbbet akarják

Éld át az #ImádokVállalkozni életérzést és lépj szintet a vállalkozásodban az élő rendezvényeken, vagy online oktatási programokon!

PJA Marketing Akadémia

2020 MÁRCIUSÁBAN A VILÁG MEGVÁLTOZOTT És ezzel a vevők vásárlási szokásai is... Tehát ÚJ értékesítési megoldásokra van szükségünk! Azonnal alkalmazható megoldást kapsz a válság ellen! Jelentkezz most!

III. Önjáró Vállalkozás Edzőtábor Program

Próbálkozol, vagy vállalkozol? Akarsz egy olyan vállalkozást, amibe más örömmel fektetne be, és ami nélküled is képes működni? Készen állsz egy személyes munkára velem, hogy önjáró vállalkozást építs, amivel képes leszel TÖBB szabadidőre és profitra szert tenni?

Az Időmilliomos Vállalkozóvá Válásod edzésterve

Hogyan lehet több profitod és több szabadidőd 1 éven belül? Szeretnéd, hogy Pongor-Juhász Attila személyesen legyen az edződ és személyre szabott segítséget kérsz? PJA támogatása mellett a Pongor Publishing szakértői csapat támogatását is megkapod és egy motiváló, fejlődni akaró közösséget is!

Az önjáró vállalkozásod működtetése

Egy szűk, zárt, Elit vállalkozói közösség, akiknek hozzáférése van Pongor-Juhász Attilához. Ide nem lehet csak úgy bekerülni. Ők azok, akik kijárták már a PJA Elit Coaching programot és azon dolgoznak közösen, hogy egyre jobban működtessék az Önjáró Vállalkozásukat! Ez a Masters Club!

Rólunk mondták

Jászberényi Ivett - Könyvelőből ügyvezető

Jászberényi Ivett története sok olyan szakértőből lett cégvezetőt inspirálhat, akik úgy érzik, minden igyekezetük ellenére megakadtak cégük fejlesztésével. 

Az Optitax Kft. tulajdonosa is szembe nézett azzal, hogy nem elég értenie a szakmájához. Más is szükséges ahhoz, hogy stabilan növekvő cége ne állandó robotolást, hanem utat jelentsen számára a vállalkozói szabadság felé.

Dorogi Andrea - Újra imád vállalkozni

"Soha nem gondoltam volna, hogy ezzel a kampánnyal elérünk 1.000.000 Ft plusz profitot havi szinten. Tavalyi éves profitunk 80%-át már most elértük május végén. Ezen felül 20%-al több rendelést kapunk kampányon kívül. Újra imádok vállalkozni. Ezt tettétek velem!"

Online Oktatási programok

Ezekkel a letesztelt marketing stratégiákkal átveheted az Életed feletti irányítást az érdeklődőszerzésed automatizálásával, eladásaid maximalizálásával és a bizniszed értékének növelésével.

PJA Marketing Gyorsítósáv - Vevőszerző Mesterkurzus

Hogyan duplázd meg vevőid számát 4 egyszerűen megvalósítható lépéssel?

Mutatok egy új és szokatlan módszert! Lehetővé teszi, hogy a vállalkozók és a marketingesek még a legátlagosabb termékekkel és szolgáltatással is növeljék a vevőik listáját. Mindezt egyszerűen és GYORSAN!

Ha egy telített piaccal dolgozol, rengeteg versennyel és konkurenciával... ha nehézséget okoz, hogy naponta új érdeklődőket, vevőket szerezz, ez a módszer neked való!

PJA Vevőszerző Marketing Kulisszatitkai 

Csapatommal az amerikai marketing módszereket adaptáljuk idehaza és érünk el folyamatos sikereket. Segíteni fog Neked igazi profitorientált vállalkozóvá válni!

Készen állsz hogy megismerd, mit tanultam az elmúlt 11 évben kisvállalati vevőszerző marketing témákban?  Ebben az anyagomban segítek Neked kialakítani a saját marketing gépezeted alapjait!

PJA Vállalkozói Észjárás Tudástár 

Céljaidat valóban el akarod érni és végig akarod csinálni amit égő vággyal kitűztél? Akarsz csatlakozni a növekedni akaró kisvállalkozók közösségéhez, és a segítségemmel a megvalósítás útján maradni? 

Ebben az egyedülálló online oktatási anyagban, 11 fejezetben mutatja be Neked Attila sikertitkait többek között vállalkozás építésről, működtetésről, marketing stratégiákról és a munkatárs kiválasztásról.

7 Lépéses Toborzás - Kiválasztási Mesterkurzus

Hogyan vegyél fel és tarts meg hiper-motivált munkatársakat? Még akkor is, ha a piacodon óriási a hiány és a fluktuáció!

25 éves személyes tapasztalatom, hogy vállalkozói toborzás-kiválasztás megléte nélkül olyan mértékű frusztrációk üthetik fel a fejüket, amiktől az ember összes még meglévő hajszála kihullana. Gyakran hallom is vállalkozó tanítványaimtól, milyen hihetetlen frusztrációt jelentett, amikor mindent egy maguknak kellett csinálni, és a feladatok csak tornyosultak....

Vállalkozói Időgazdálkodás Online oktatóprogram

Olyan gyakorlatokat mutatok be neked, aminek köszönhetően Te is képes leszel kialakítani az "álom vállalkozói életed". Minden eddigi személyes tapasztalatom, amiket én is alkalmazok nap mint nap, megosztom most Veled!

Eddig még csak az Elit Coaching csapatommal osztottam meg ezt az anyagot, amely most teljesen átformálhatja a vállalkozói hatékonyságod. Légy részese Te is ennek az online időgazdálkodási portálnak!

Pongor-Juhász Attila Legjobb Meditációs Gyakorlatai

Közel egy órányi inspiráló hanganyag zenével és hang-alámondással, amik segítenek a pozitív programozásban. Célkitűzés és megvalósítás az életed minden területén!

csatlakozz te is

A sikeres vállalkozók ezreihez, akik alkalmazták már tanításaimat!

Szeretnél azonnali eredményeket elérni már most? Töltsd le most az egyik, INGYENES puskámat, amivel képes leszel
beindítani, növelni, és automatizálni a profitod a vállalkozásodban!

Kérdésed van?

Ha szeretnél kapcsolatba lépni Attilával és a Pongor Sikercsapattal:

Keresd lelkes csapatunkat és örömmel válaszoljuk meg a kérdéseid a pongorkiado@pongorkiado.hu e-mail címen vagy a +36209996833-as telefonszámon. Készséggel állunk rendelkezésedre, legyen szó a sikeredről, ötletedről, egyik termékünkkel, vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A célunk az, hogy a végén legyen egy igazán Mosolygós Napod!

>