Pongor-Juhász Attiláról

Az Időmilliomos vállalkozó és a Szív alapú marketing vállalkozóknak bestseller könyvek írója, valamint a Pongor Publishing Üzleti könyvkiadó tulajdonosa vagyok. Elkötelezett célomnak tekintem, magyar nyelven tanítani az önerejükből meggazdagodni és bőségben élni akaró magyar vállalkozóknak és cégvezetőknek a hosszú távú eredményeket biztosító üzleti gondolkodást, és a megvalósításához szükséges vállalkozói észjárás módszertanát és technikáját.

2017-ben azt a célt tűztem ki, hogy 2020-ig 100.000 magyar vállalkozóval osztom meg azt a gyakorlatban is kipróbált tudást, amit közel 150.000 dollár befektetésével szereztem meg a világ vezető üzleti és marketing tanácsadóitól.

Beszéljenek a számok

1998
Óta vagyok vállalkozó

14x
Árbevétel növekedés

7
Bestseller könyv szerzője

1
Teljes újrakezdés

A hitünk visz minket és a tanítványainkat előre

Küldetésünk:

Szívügyünk a vállalkozók fejlesztése, hogy segítsük őket megteremteni az idő, a pénz és a lehetőségek szabadságát úgy, hogy szeretteikkel éljék meg az Imádok Vállalkozni életérzést.

A csapat hatása azokra, akiket szolgál:

Hisszük, hogy a Pongor Publishing könyvei és képzési programjai által elérhető minőségi, naprakész tudás birtokában, minden fejlődni és értéket teremteni vágyó magyar vállalkozó megszerzi azt az önbizalmat, mellyel képes tisztességes keretek között sikerre vinni vállalkozását.

Ezzel elérhető a gazdaság stabil, külső források nélküli növekedése, az életszínvonal és az emberek jólét érzésének jelentős javulása, melyek mind a fejlett országok sajátjai. 

Mottónk: 

Felfogásunk szerint a vállalkozás a szabad akarat, a kitartó, fókuszált figyelem, és a folyamatos fejlődés hármas alappillérein nyugvó életforma, ami lehetőséget ad egy boldog, kiegyensúlyozott, szabad életre.

Pongor Publishing Csapat

Pongor-Juhász Attila

Alapító, vállalatfejlesztési coach

Szívügyemnek tekintem a hazai kis- és középvállalkozások fejlődését. Hiszek abban, hogy képes vagy Önjáró Vállalkozást létrehozni! Hogy Neked is kijár a vállalkozói szabadság!

Szűcs Tünde

Operatív és HR fejlesztések

A célom azzal, hogy segítek létrehozni az "A kategóriás" csapatunkat és összefogni az irodai légkört egyszerűen az, hogy végső soron Neked minden téren egyszerűbb és gyorsabb legyen. Olyan legendás kiszolgálást kapj, amit csak Nálunk tapasztalsz!

Borbély Bence

Marketing igazgató

Felelősségemnek érzem megadni Neked azt nyugalmat és megkönnyebbülést a marketing iránt ami vállalkozóként ténylegesen járna. Élj szabadabban és élvezd a gyümölcsét minden automatizmusnak, kampánynak és stratégiának.

Asztalos Péter

Listaépítés és vevőszerzés őrült

Azt akarom, hogy megízleld a sikert, és a boldogság könnyeivel harcolj. Azon vagyok, hogy a listaépítési és vevőszerzési stratégiákat könnyen használható és azonnal beültethető formában kapd meg, amikkel  ténylegesen meg tudd adni önmagadnak a vállalkozói szabadság életérzését.

Bánhegyi Dóra

Rendezvények megálmodója

A biztonság és bizalom érzetét szeretném számodra nyújtani azzal, hogy a számláink és pénzügyi kommunikációnk feléd mindíg pontos és kifogástalan. Hiszem, hogy legendás és wow élményt én is biztosíthatok számodra, ami megadja a megérdemelt kényelmet.

Feraji Anikó

Legendás ügyfélszolgálat szíve

Hiszek abban, hogy mindenben van egy kis jó. Egy napsugár. A Te visszajelzéseid is ilyenek számomra. Fontos vagy nekünk, és azt szeretném, hogy nálunk otthon érezd magad. Olyan legendás élmény legyen a velünk való utad, amit sehol máshol nem kaphatsz meg. Mert érted vagyunk.

Gál Ildikó

Pénzügyek élményfelelőse

Számomra semmi sem fontosabb, mint a Te felejthetetlen élményed. Találkozz velünk bárhol is, érezd azt, hogy az óramű pontossággal működő adminisztrációs és pénzügyi folyamataink által olyan élményt szerezz, amit nem felejtesz el. 

Bábikné Gyovai Anita

Az „edutainment”megvalósítója

Azon dolgozom nap mint nap, hogy hasznos információkkal, tanításokkal lássalak el a különféle közösségi média felületeken, motiváljalak, hogy bátran hozz meg olyan döntéseket, ami az egekbe repíti a vállalkozásodat.

Az értékeink hajtanak minket

Az értékeink nem csak azt határozzák meg, hogy kik vagyunk, hanem segítenek,
hogy sikeressé tehessük az Imádok Vállalkozni közösségünket
  • 1. eredményvállaló, elszámoltatható
  • 2. elkötelezett a küldetésünk mellett
  • 3. legendás élmény felelős
  • 4. őszinte, kétirányú kommunikáció
  • 5. csapatjátékos
  • 6. „extra mérföld” attitűd
  • 7. innovatív attitűd

Munkájával célja nem a munkaidő eltöltése, hanem a mérhető eredmények megvalósítása. A határidőket betartja, elakadás esetén nem fél időben segítséget kérni a felettesétől, csapatától. Felelősségi körébe tartozó eredményeiért vállalja a felelősséget. 

Kapcsolatba lépnél velünk?

Várjuk szeretettel a véleményed, javaslatod, üzeneted.
Vedd vel velünk a kapcsolatot, és a Pongor Publishing csapata válaszolni fog Neked!

>