Rólunk « Pongor-Juhász Attila

valósítsd meg velünk Üzleti céljaid

Hogyan érheted el, hogy Időmilliomos Vállalkozó lehess?

Folyamatosan képezzük magunkat, és csak azt tanítjuk, amit ki is próbáltunk a vállalkozás fejlesztésben.

Személyes törődést, figyelmet és legendás élményt nyújtunk a tanítványainknak, felkészült munkatársi csapatunkkal együtt.

Arra ösztönözzük tanítványainkat, hogy kihozzák magukból a maximumot, és követendő példává váljanak.

Mosolygós napot!

Van kedved megváltoztatni velünk a világot?

Pongor-Juhász Attila vagyok, a Pongor Publishing vezetője. Van hozzád pár kérdésem, amik szerintem nem csak minket izgatnak, hanem jó esetben téged is:

Milyen érzés lenne, ha végre nem az anyagiak jelentenék számodra a problémát? Mert egy olyan univerzumba foglak behozni, ahol megtanítlak más emberek kihívásait oly módon megoldani, hogy megéld az összes álmodat.

Milyen érzés lenne, ha emberek életét változtatnád meg mindazzal, amire itt és most képes vagy? Átélnéd azt a libabőrös érzést, amikor valaki átölelve köszöni ezt meg?

Milyen érzés lenne tartozni egy olyan közösséghez, ahol elfogadnak, tisztelnek és csodálnak Téged olyannak, amilyen valójában vagy? Akikkel megtalálod a közös hangot?

Nézd csak, a csapattal összeraktuk, ami hajt minket. Még alá is írta mindenki: 

"Szívügyünk a vállalkozók fejlesztése, hogy segítsük őket megteremteni az idő, a pénz és a lehetőségek szabadságát úgy, hogy szeretteikkel éljék meg az Imádok Vállalkozni életérzést." - Pongor Publishing csapata

Ilyen volt

Ilyen lett

Tudod, kísértetiesen hasonlítunk mi ketten. Te és Én.

Voltam ott, ahol Te most jársz, és van egy nagyszerű hírem számodra.

Van Élet a kihívásokon túl is, amiket most éppen átélsz. És megértem.

Ahhoz, hogy itt legyek most veled, voltam lent. Csődben volt a cégem, rengeteg adósságom volt, és még egy zarándokútra is szükségem volt, hogy túltegyem magamat mindenen. Hogy elfogadjam mik történtek. Azóta minden más lett.

Rólunk mondták

Jászberényi Ivett - Könyvelőből ügyvezető

Jászberényi Ivett története sok olyan szakértőből lett cégvezetőt inspirálhat, akik úgy érzik, minden igyekezetük ellenére megakadtak cégük fejlesztésével. 

Az Optitax Kft. tulajdonosa is szembe nézett azzal, hogy nem elég értenie a szakmájához. Más is szükséges ahhoz, hogy stabilan növekvő cége ne állandó robotolást, hanem utat jelentsen számára a vállalkozói szabadság felé.

Dorogi Andrea - Újra imád vállalkozni

"Soha nem gondoltam volna, hogy ezzel a kampánnyal elérünk 1.000.000 Ft plusz profitot havi szinten. Tavalyi éves profitunk 80%-át már most elértük május végén. Ezen felül 20%-al több rendelést kapunk kampányon kívül. Újra imádok vállalkozni. Ezt tettétek velem!"

Alapértékeink

Az értékeink hajtanak minket, és nem csak azt határozzák meg, hogy kik vagyunk, hanem segítenek, hogy sikeressé tehessük az Imádok Vállalkozni közösségünket.

Közösen raktuk össze a csapattal, és közösen számoltatjuk el egymást minden egyes héten ezen alapértékek szerint. Kezve a munkatárs felvételtől, az ügyfelekkel való munkán át, a mindennapi közös csapatmunkáig. Csodálatos érzés, hogy együtt rezdül a csapatunk. Ez az alapja a Pongor Publishing csapategységének.

Eredményvállaló, elszámoltatható

Munkájával célja nem a munkaidő eltöltése, hanem a mérhető eredmények megvalósítása. A határidőket betartja, elakadás esetén nem fél időben segítséget kérni a felettesétől, csapatától. Felelősségi körébe tartozó eredményeiért vállalja a felelősséget.

Elkötelezett a küldetésünk mellett

Átlátja és magáénak érzi a cég küldetését. Hűséges, megbízható, hosszú távon gondolkozik. Munkája elvégzése során mindig szem előtt tartja a cég értékeit, és maximális figyelemmel igyekszik megvalósítani a rá bízott feladatokat. Tudja, hogy ezáltal értéket teremt, mely nagyban hozzájárul személyes elégedettségéhez.

Legendás élmény felelős

Empatikus, nyitott, támogató személyiség, akinek nem csak elkötelezettsége és szorgalma, de pozitív kisugárzása is garancia arra, hogy munkájával a legmagasabb szinten szolgálja a cég ügyfeleit, s segíti az egész csapat eredményességét. Öröm vele együtt dolgozni.

Őszinte, kétirányú kommunikáció

Kialakult értékrendje van, véleményét nem fél felvállalni. Bátran ad, és nyitottan fogad konstruktív visszajelzéseket a csapat minden tagjától. Nem pletykál, nem fojt el magában indulatokat. Egyenes, együttműködő, élvezi, hogy bármikor nyitott ajtókra találhat ötleteivel és elakadásaival is.

Csapatjátékos

Kiegyensúlyozott, segítőkész személyiség, aki őszintén felvállalja saját magát. Nem sértődékeny. Feladatait mindig egy komplex projekt részeként nézi, így tisztában van vele, mi minden épül az ő teendőire. Képes egy nagy közös célt a saját érdekei elé helyezni és örömét leli a közösen elért sikerben. Jól érzi magát emberek között, rugalmasan alkalmazkodik a körülményeihez.

Extra mérföld attitűd

Nem csak elvégzi, ha van rá mód, de túl is teljesíti bevállalásait. Jól terhelhető, önmotivált, proaktív személyiség, aki folyamatosan keresi az új kihívásokat, megoldásokat. Önként nyúl a feladatokért, amiket teljes elköteleződéssel csinál végig és élvezi az extra teljesítmény okozta örömöt.

Önfejlesztő attitűd

tudást fontos értéknek tekinti! Folyamatosan fejleszti nem csak szakmai tudását, de önmagát is, nyitott új megoldások, új szoftverek kipróbálására, megtanulására. Bátran áll elő új ötletekkel. Nem csak megszerezni alkalmazni is tudja az új tudást, amit képes átadni másoknak is. Tisztában van a szakmája legfontosabb tudásanyag-forrásaival így tudása naprakész, megbízható.

ismerj meg minket

Van egy közös csapatcélunk, amiért nap mint nap cselekszünk és amiben hiszünk!

Nemcsak kijelentjük, nálunk fontos, hogy a vezetőség és a munkatársak is egyszerre megéljék a saját nagy miértjüket és meglegyen az IMÁDOM napjuk!

Nézd meg a videót, amit az Imádok Vállalkozni közösségünknek készítettünk szívből. 

A Pongor Sikercsapat

Pongor-Juhász Attila

Alapító, vállalatfejlesztési coach

Mi hajtja Attilát?

Szívügyemnek tekintem a hazai kis- és középvállalkozások fejlődését. Hiszek abban, hogy képes vagy Önjáró Vállalkozást létrehozni! Hogy Neked is kijár a vállalkozói szabadság!

Szűcs Tünde

Operatív és HR fejlesztések

Mi hajtja Tündit?

A célom azzal, hogy segítek létrehozni az "A kategóriás" csapatunkat és összefogni az irodai légkört egyszerűen az, hogy végső soron Neked minden téren egyszerűbb és gyorsabb legyen. Olyan legendás kiszolgálást kapj, amit csak Nálunk tapasztalsz!

Borbély Bence

Marketing vezető

Mi hajtja Bencét?

Felelősségemnek érzem megadni Neked azt nyugalmat és megkönnyebbülést a marketing iránt ami vállalkozóként ténylegesen járna. Élj szabadabban és élvezd a gyümölcsét minden automatizmusnak, kampánynak és stratégiának.

Asztalos Péter

Listaépítés és vevőszerzés őrült

Mi hajtja Petit?

Azt akarom, hogy megízleld a sikert, és a boldogság könnyeivel harcolj. Azon vagyok, hogy a listaépítési és vevőszerzési stratégiákat könnyen használható és azonnal beültethető formában kapd meg, amikkel ténylegesen meg tudd adni önmagadnak a vállalkozói szabadság életérzését.

Bánhegyi Dóra

Rendezvények megálmodója

Mi hajtja Dórit?

A biztonság és bizalom érzetét szeretném számodra nyújtani azzal, hogy a számláink és pénzügyi kommunikációnk feléd mindíg pontos és kifogástalan. Hiszem, hogy legendás és wow élményt én is biztosíthatok számodra, ami megadja a megérdemelt kényelmet.

Feraji Anikó

Legendás ügyfélszolgálat szíve

Mi hajtja Anikót?

Hiszek abban, hogy mindenben van egy kis jó. Egy napsugár. A Te visszajelzéseid is ilyenek számomra. Fontos vagy nekünk, és azt szeretném, hogy nálunk otthon érezd magad. Olyan legendás élmény legyen a velünk való utad, amit sehol máshol nem kaphatsz meg. Mert érted vagyunk.

Gál Ildikó

Pénzügyi vezető

Mi hajtja Ildit?

Számomra semmi sem fontosabb, mint a Te felejthetetlen élményed. Találkozz velünk bárhol is, érezd azt, hogy az óramű pontossággal működő adminisztrációs és pénzügyi folyamataink által olyan élményt szerezz, amit nem felejtesz el. 

Bábikné Gyovai Anita

Tartalommarketing megvalósító

Mi hajtja Anitát?

Azon dolgozom nap mint nap, hogy hasznos információkkal, tanításokkal lássalak el a különféle közösségi média felületeken, motiváljalak, hogy bátran hozz meg olyan döntéseket, ami az egekbe repíti a vállalkozásodat.

Czauner Lilla

Programkoordinátor és
Ügyfélszolgálati mosolyfelelős

Mi hajtja Lillát?

Bármelyik programunkban veszel is részt, szeretném, ha éreznéd, mennyire fontos vagy nekünk.
Célom az, hogy megtaláljam a legjobb megoldást esetlegesen felmerülő kérdéseidre hogy valóban legendás élményben legyen részed nálunk.

Fitus Alexandra

Tartalommarketing megvalósító

Mi hajtja Szandrát?

A célom, hogy eljuttassam hozzád a tanításainkat, amik segítségével megélheted az "Imádok Vállalkozni!" életérzést. Inspirálni, motiválni, szórakoztatni akarlak a tartalmainkkal, és közben biztosítani minden információt, ami az álmaid megvalósításához szükséges.

Az Imádok Vállalkozni csoport Neked lett kitalálva, ha Te is Időmilliomos Vállalkozóvá akarsz válni. Nap mint nap érdekességekkel, és a vállalkozásod fejlődését segítő tanítással szolgálunk, sőt a csapatunk mindennapi életébe is betekintést nyerhetsz. 7000 vállalkozó nem tévedhet. Gyere, csatlakozz Te is.

Rituáléink

Nálunk már-már kimondatlan szabályok alakultak ki, amiket az #ImádokVállalkozni közösség berkein belül betartunk.

Nevezhetném ezeket rituáléknak is, vagy magasabb rendű eszméknek is, hiszen folyamatosan előjönnek, és annyira igazak ránk! Azt a belső örömérzést pedig semmi más nem tudja jobban megadni, mint egy ilyen közösséghez való tartozás érzete. Egyre jobban érzem, hogy ezek csak erősebbé tesznek minket… Téged, engem, a közösséget.

Imádok Vállalkozni pacsi

Motivál, energizál, és a mosoly garantáltan nem marad el az arcodról. Elkiáltod, hogy "IMÁDOK VÁLLALKOZNI" és kétkezes pacsit adtok egymásnak. Ez egy remek lehetőség a beszélgetés elindítására.

Tudásvágy és olvasás

Az #ImádokVállalkozni közösség tele van olyanokkal, akik imádnak fejlődni. Már-már azt mondanák rájuk, hogy fanatikus önfejlesztők. Ahhoz, hogy önjáró, automatikusan működő vállalkozást hozz létre, folyamatosan fejlődnöd érdemes. 

Ugri-bugri garancia

Tudományos tény, hogy egy kis mozgással kreatívabb és produktívabb vagy. De ez kit érdekel, marha jó érzés! A mi közösségünk szereti és imádja ezt! Az élő rendezvényeinken a tanítások között ugrálunk, mozgunk maszírozzuk egymást.

Kedvenc Könyveink

Melyek örökre megváltoztatták a gondolkodásmódomat, a bizniszem működését és természetesen azt is, ahogyan kiszolgálom a vevőimet. Ezek azok a könyvek, amiket minden egyes kollégámmal elolvastatok.

Gondolkodj és Gazdagodj

A könyv, ami kiemelt helyet kap minden sikeres ember polcán. Melynek hatása egyedülálló a világon, hiszen mára több mint 30 millió olvasójának segített elérni álmait.

Napoleon Hill: Gondolkodj és gazdagodj! c. könyvében egy igen merész kérdésre keresi ugyanis a választ: mi a boldog és sikeres emberek titka? A válasz bizony ott rejtőzik a sorok között.

Az 1etlen dolog

Kérlek válaszolj őszintén: hány dologgal foglalkozol naponta? És ebből mennyi az, ami valóban előreviszi az életed? Ami valóban hasznos? Aminek az elvégzésével minden más könnyebbé, vagy akár teljesen feleslegessé válik? 

Gary Keller és Jay Papasan könyve segít majd neked megtalálni, melyik az az EGYETLEN dolog, ami által bekerülhetsz a valódi győztesek csoportjába. Már nagyon várod a választ, igaz?

Biznisz Matek vállalkozóknak

A Biznisz Matek vállalkozóknak c. könyv nem pénzügyi szakembereknek, hanem vállalkozóknak íródott. A benne foglalt legfontosabb tanításokkal segít neked is elérni, hogy a vállalkozásod komoly pénztermelő tevékenységre álljon be. 

Kulcsot ad neked ahhoz, hogy tiszta képet kaphass a céged pénzügyi folyamatiról, ezáltal csökkenthesd a mindennapi kockázatot. Készen állsz? Vágjunk bele!

Vedd kezedbe a vállalkozásod

A vállalkozás is valahogy olyan, mint a szerelem, az elején ott a rózsaszín köd, aztán ez a könyv rózsaszín köd utáni szakaszról szól. Arról, mi van akkor, ha már nem elég az alapító cégtulajdonos lelkesedése és lendülete, hogy a cég JÓL működjön.

Ez egy lépésről lépésre útmutató, amit, ha követsz, 1 év alatt növekvő, stabilan profittermelő és elkötelezett munkatársakban bővelkedő céged lesz.

csatlakozz te is

A sikeres vállalkozók ezreihez, akik alkalmazták már tanításaimat!

Szeretnél azonnali eredményeket elérni már most? Töltsd le most az egyik, INGYENES puskámat, amivel képes leszel
beindítani, növelni, és automatizálni a profitod a vállalkozásodban!

Kérdésed van?

Ha szeretnél kapcsolatba lépni Attilával és a Pongor Sikercsapattal:

Keresd lelkes csapatunkat és örömmel válaszoljuk meg a kérdéseid a pongorkiado@pongorkiado.hu e-mail címen vagy a +36209996833-as telefonszámon. Készséggel állunk rendelkezésedre, legyen szó a sikeredről, ötletedről, egyik termékünkkel, vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A célunk az, hogy a végén legyen egy igazán Mosolygós Napod!

>