sziv-konyv « Pongor-Juhász Attila

Gratulálok, sikeresen kitöltötted a tesztet! 10 perc és megérkezik! 

Amíg az eredményt várod, tudd meg, milyen nekünk már jól bevált marketing trükkel duplázhatod meg vevőid számát még idén!

Hogyan lesz több fizetőképes, visszatérő vásárlóm?

Ez az a kérdés, amit szinte minden magyar vállalkozó feltesz magának nap mint nap.


1998 óta vagyok vállalkozó, így ezt a kérdést már én is számtalanszor feltettem magamnak. Aztán, mikor nem találtam megfelelő választ, feltettem néhány igazi marketinges nagyágyúnak. Például Jeff Walkernek, Stu McLarennek és Brendon Burchardnak.


2008 óta évente nagyjából 20 millió forintot fektetek abba, hogy megismerjem azokat a módszereket, amikkel a leghatékonyabban szerezhetek vevőket. Ezt a tudást nem csak megszereztem, de ki is próbáltam és összefoglaltam egy könyvbe:

​ez a Szív alapú marketing kisvállalkozóknak

Mikor írtam, kimondottan Te, a magyar kisvállalkozó jártál a fejemben. Mi az, ami nekem is működött és mi az, amivel Te is jobban tudnál boldogulni.

  • Hogyan célozd be hajszál pontosan a célpiacod?
  • Hogyan légy jobb, mint a konkurenciád?
  • Hogyan szerezz több vevőt?
  • Hogyan tartsd meg és értékesíts újra vevőidnek?
  • Hogyan érd el, hogy ne csak vásároljanak tőled, de tovább is ajánljanak


Mikor írtam, kimondottan Te, a magyar kisvállalkozó jártál a fejemben. Mi az, ami nekem is működött és mi az, amivel Te is jobban tudnál boldogulni.


Ezekre a kérdésekre mind megtalálod a választ a könyvben, sőt, még nagyon sok minden másra is.


Igen, magyar piacra való megoldásokat.


Igen, olyanokat, amik akár egy mikrovállalkozó számára is azonnal használhatóak.


Igen, ez mind olyan tipp és trükk, ami nem egyszeri, hanem hosszútávú eredményt jelent majd neked!


És Igen, ez egy egyszeri lehetőség, hogy ez a könyv most 9990 Ft helyett 4990 Ft-ért a tiéd legyen.


Ebből a pénzből vehetnél:

  • 2 strand belépőt vagy
  • 4 Starbucks lattét vagy
  • 19 lottószelvényt


De szerintem te is tudod, hogy a vállalkozásod szempontjából nem ezek a legmegtérülőbb megoldások.


Gondolj bele, mit vehetnél jövő ilyenkor, ha sikerülne megdupláznod az árbevételed?


Nos? Megér ez neked most 4990 Ft-ot?Olvasói vélemények

profile-pic
Kocsis Bálint Mesterszakács-séf

„Évek óta a legnagyobb problémád, hogy hol találod a vevőidet? Lehet online webshopod, könyvelőirodád, éttermed vagy lehetsz tanácsadó, a Szív alapú marketing könyvben lévő marketingmegoldásokat, tippeket könnyedén fogod tudni beépíteni céged fejlesztésébe, mindezt úgy, mintha ott lenne melletted az író, fogná a kezed és lépésről lépésre vezetne. Mindenkinek ajánlom, aki egy sikeres és profitábilis vállalkozást akar felépíteni és hosszú távon eredményesen működtetni.”

profile-pic
Pató Sándor ügyvezető, Silver Frog Informatika

„Megváltás számomra a Szív alapú marketing és a benne leírt 10x Marketing rendszere. Korábban is láttam, hogy sok mindent meg lehetne csinálni a cégben, de úgy voltam vele, mint a kutyával: a harapós vagy a büdös végét fogjam meg? A 10X Marketing stratégiák rendszerével egy útvonalat tudtam felrajzolni magamnak, amin végighaladva fantasztikus élmények érnek, miközben újabb és újabb aranykupacokat találok, amik egyre nagyobbak.”

profile-pic
Berka László legendás szolgáltatás szakértő

„Évek óta a legnagyobb problémád, hogy hol találod a vevőidet? Lehet online webshopod, könyvelőirodád, éttermed vagy lehetsz tanácsadó, a Szív alapú marketing könyvben lévő marketingmegoldásokat, tippeket könnyedén fogod tudni beépíteni céged fejlesztésébe, mindezt úgy, mintha ott lenne melletted az író, fogná a kezed és lépésről lépésre vezetne. Mindenkinek ajánlom, aki egy sikeres és profitábilis vállalkozást akar felépíteni és hosszú távon eredményesen működtetni.”


Nézz bele! 160 oldalnyi hazai piacon is remekül működő, könnyen alkalmazható kivállalti marketing tudás:

1. fejezet: kezdjük ott, ahonnan minden indul. A vásárlód fejében. Nézzük meg, mit akar. Mi jár a fejében, mikor dönt, hogy  vesz-e vagy sem? Hogyan érheted el, hogy téged válasszon és ne a konkurenciát? Erre találhatsz válaszokat ebben a részben

2. fejezet: tt megnézzük azt a pontot, ahol a mai magyar vállalkozások fele minimum elhasal. Hogyan határozd meg pontosan, mit, kinek és milyen üzenettel akarsz eladni. Ez triviális dolognak tűnik, de hidd el, egyáltalán nem az! Ez a tudás mindennek az alapja. Ha ez nincs meg, akkor a marketinged úgy égeti majd a pénzed, mint Trabant motor a szőkített benzint.

3. fejezet: ha végre megvan, hogy pontosan mit és kinek akarsz eladni, jön az újabb kérdés: hol? Ebben a részben megmutatom, hogyan építs fel gyorsan és egyszerűen egy csalit és hogyan használhatod a szakértelmed arra, hogy olyan érdeklődőket szerezz, akik alig várják, hogy megvehessék a terméked.

4. fejezet: itt egy nagy falat jön! Az első eladás. Esettanulmányokon keresztül, lépésről, lépésre  mutatom meg neked, hogyan lehet a még bizonytalan, nézelődő érdeklődőidet, elkötelezett, lelkes vevőkké varázsolni.  Ezután a fejezet után birtokában leszel annak a képességnek, mellyel bármikor ellenállhatatlan ajánlatot adhatsz.


És ez csak 110 oldal, abból a 160-ból, melyet, ha elolvasol és megvalósíthatsz, simán megduplázhatod árbevételed akár már az év végére!


Kérd könyved 50%-os kedvezménnyel
és belföldre ingyenes szállítással!


Gyakran ismételt kérdések

Mikor fogom a könyvet kézhez kapni?

Rendelésed visszaigazolása után könyvedet 2-3 munkanapon belül az MPL futárszolgálat szállítja házhoz.

Hogyan jutok hozzá a bónusz online tananyagokhoz?

Ha a könyv mellé megrendeled a Vállalkozói Önbizalom Tréninget, illetve a 10x Marketing Stratégia tervező térképet, a rendelés visszaigazolás után néhány perccel megkapod e-mail fiókodba őket. Ezekkel az anyagokkal már ma elkezdheted tovább fejleszteni nem csak vállalkozásod, de magadat    

Biztos, hogy jobb lesz a marketingem ettől a könyvtől?

Ha elolvasod és megvalósítod a benne leírtakat szinte biztos. Amit garantálok, az az, hogy a könyvben leírt tippek és trükkök 100 %-a magyar piacon, élesben kipróbált és működő módszer. Nálad is beválnak majd, próbáld ki őket!

Miért csak kártyával lehet fizetni?

A Pongor Publishing elkötelezett híve az úttörő online marketing megoldásoknak, így a biztonságos online fizetésnek is. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).  Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, így, ha komolyan gondolod a vállalkozásodat, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

A szállítás tényleg ingyenes?

A szállítás magyarországi szállítás esetén minden esetben mi álljuk ebben az ajánlatban. A külföldi szállítás esetén növekedhet a szállítási díj attól függően, hogy melyik országból érkezett a rendelés.

Lehetne egy kérdésem az ügyfélszolgálathoz?

Persze! Mi nagyon szeretjük a kérdéseket és örömmel meg is válaszoljuk Neked. Keress minket bátran a +36-20-999-6833 –as telefonszámon, vagy a pongorkiado@pongorkiado.hu e-mail címen.

Mi is nagyon utáljuk a kéretlen leveleket (SPAM-eket), ezért a megadott e-mail címed, a Te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek sem adjuk ki!

Köszönjük, hogy megtisztelsz bennünket bizalmaddal.

Pongor-Juhász Attila, Pongor Publishing Kft. - pongorkiado@pongorkiado.hu - +36209996833

Adatvédelmi nyilatkozat

Minden jog fenttartva © 2019

>