A tökéletes marketingterv kisvállalkozóknak Könyv - 1Ft-ért (Megőrültem?)
exclamation-triangle

STOP! VÁRJ MÉG! Hamarosan megérkezik a kért anyagod linkje a megadott email címedre! De addig is, van itt Neked még valami:

Gyakorlati marketing tippek és trükkök 200 oldalon – Több mint 2000 eladott példány (INGYEN!)

11 egyszerű lépés a vevőszerző marketinged felépítéséhez...

Szerezd meg 1 forint + szállítási díjért

"A tökéltes marketingterv kisvállalkozóknak" könyvet!

Csak a készlet erejéig!

Szerezd meg 1 Forintért! »

Csupán a könyv szállítását álld!

AJÁNDÉK sikerreceptek, melyekből azonnal hozzájuthatsz olyan, eddig féltve őrzött tartalmakhoz, amelyek a marketingrendszered hatékonyságát növelik, magyarországi példákon keresztül...

 • BÓNUSZ 1: Mivel tudtunk 2842 ÚJ GDPR feliratkozót behozni a listánkra 365 nap alatt? [PDF] - Ezzel az egy (offline- nem internetes) technikával értük el, hogy évente, mintegy 3000 új GDPR kompatibilis érdeklődő csatlakozzon és iratkozzon fel a listánkra.
 • BÓNUSZ 2: Mivel tudtunk elérni 2 - 2,5M Ft. könyveladási bevételt az ÉLŐ rendezvényeinken folyamatosan? [PDF]  - Ezzel az ajánlattal tudtuk maximalizálni a könyveink eladásait. Hozzávetőlegesen +500 könyv eladását jelenti alkalmanként.
 • BÓNUSZ 3: Hogyan növeltük a PJA Marketing Vevőszerző Kulisszatitkai Oktatóprogramunk eladásait 30%-al? [PDF] - Ez a mellékelt, kinyomtatott kísérőlevél szerepel kipostázásnál, s ezzel megnöveltük az oktatóprogramunk eladási arányát, mintegy 30%-al! Érdemes lementened!

Szerezd meg 1 Forintért! »

Csupán a könyv szállítását álld!

Szerezd Meg A saját INGYENES könyved, és 7 napon belül a kezedben tarthatod!

Mi A Tökéletes Marketingterv Kisvállalkozóknak?

NEM egy újabb unalmas, szakszavakkal teleírt könyv a marketingről, amit csak az ért, aki ezt tanulta évekig az egyetemen.
NEM egy elméleti fejtegetés marketing általánosságokról, amiről gőzöd sem lesz megint, hogyan ültesd át a gyakorlatban.

NEM egy olyan 2 hónapig működő taktika, amit, mire elolvasol, már el is avult, és kezdheted megtanulni a következőt.

 Az Tökéletes Marketingterv Kisvállalkozóknak: a MEGOLDÁS!

A megoldás arra, hogy abban a kevés idődben, ami a marketingre jut, fel tudd építeni egy olyan rendszer alapjait, ami végre valóban beindítja a vevőszerzésed.


Vállalkozóként az embernek szinte mindenhez értenie kell. Nem kivétel a marketing sem. De kinek van annyi ideje és energiája, hogy a folyamatosan változó technikákat kövesse?

Ismerős az érzés, hogy nagyon igyekszel marketingelni, mert anélkül ma már semmi sem megy, de egyszerűen képtelen vagy kiismerni magad a sok guru tanácsai, meg a rengeteg eszköz között?

Hogy fogalmad sincs, mekkora költséget szánj milyen eszközökre, és, ha végül úgy döntesz, kiszervezed az egészet egy alvállalkozónak, nem tudod, hogy kérd számon? Egyáltalán mit csinálj, hogy ne vágjon át?

Ha a fentiekből bármire is igennel válaszoltál, akkor itt a lehetőség!

Kérd INGYEN a könyvet, csak a szállítási költséget kell állnod! Szerezd meg A Tökéletes Marketingterv Kisvállalkozásoknak című könyvet, és legyen tiéd az a 200 oldalnyi kipróbált, működő megoldás, amivel végre valódi vevőket, így profitot hoz a marketinged!

Tudom, most úgy érzed, ez egy trükkös ajánlat. Nincs semmi trükk, többletköltség, lehúzás, semmitől nem kell tartanod. Csak a szállítási költségbe kérlek, hogy szállj be (ez 1990 Ft), a könyv teljesen INGYENES neked!

Ugyanis nekem a Te sikered a legfontosabb!

Az ajánlatom csak a 389 db-os raktárkészlet erejéig él. Szóval NE töprengj sokáig!

Semmi sem tart örökké, a jó ajánlatok meg pláne!

Azt eddig nem mondtam, hogy a könyv fogyasztói ára webshopunkban 4990 Ft lenne – még a Moly.hu-n is 2500 Ft körül forognak a használt példányok.

Szóval a mostani ingyenes könyv + szállítási költség nem egy rossz ajánlat, sőt!

De nézzük máshonnan! Néhány vélemény azoktól, akik már olvasták:

„Dan Kennedy ugyanolyan vagány a marketingben, mint az üzletben. Merész ötletekkel, könyörtelen kérdésekkel, és már működő példákkal nem hagyja, hogy tovább halogassuk a cégünk marketingjével való foglalkozást. Ha szeretnéd, hogy a potenciális vásárlóid halljanak és lássanak, sőt, meg is jegyezzenek és rólad beszélgessenek, akkor szerintem egy kötelező és – nem mellesleg – szórakoztató olvasmány.”

​​​​„Ha eddig az eredményes marketing készítését és a marketing tervezést nehéznek tartottad, ez a könyv mutatja, hogyan lehet ezt pofon egyszerűen, könnyedén megcsinálni. Ha betartod a leírtakat, sikerre leszel ítélve! Rengeteg hasznos ötlet van minden oldalán!”

Dr. Balogh Béla

A KEDVENC Állategészségügyi központ vezetője

Ha kezdő vállalkozó vagy és nincs elég tőkéd, ha már működő vállalkozásod van és fejlődni akarsz, ez a könyv megmutatja neked, rendszerbe foglalva, marketing terveken és ötleteken keresztül, hogyan valósítsd meg az üzleti céljaidat.”

Gulyásné Sinka Erika

Könyvvizsgáló - Intercreditor Kft.

Jól hangzik, de arra is kíváncsi vagy miről szól ez az INGYENES könyv igazából? Gyere, nézz bele!

 • LEGYEN ELLENÁLLHATATLAN AJÁNLATOD! Mindketten tudjuk, hogy ez egy kulcsfontosságú lépés az érdeklődőszerzésben. Gondolom eddig Te sem boldogultál vele túl jól! Sebaj! Az 1. fejezetből megtudhatod, hogyan határozd meg úgy az egyedi értékesítési ajánlatod, hogy az szinte világítson a konkurenciád ajánlata mellett. 
 • AZ EGYSZERŰ NAGYSZERŰ, tartja a mondás. És ez az (online) marketingben különösen igaz. Ha nem egyértelmű mit kap, aki tőled vesz, és milyen pontos lépéseket kell tennie, hogy övé legyen az áhított cucc, el fog menni, mielőtt kinyitotta volna a pénztárcáját. Ennek megoldásához nyújt neked pontos útmutatást a 2. fejezet. 
 • AZ IDEÁLIS VEVŐD ARCKÉPE akkor fog kirajzolódni, ha a mit és a hogyan után meghatározod a 3. legfontosabb dolgot a vevőszerzésben: kinek? Hogy miért fontos ez pontosan, és hogyan csináld jól akkor is, ha még csak most fogtál hozzá a listaépítéshez? Erre ad gyakorlati ötleteket a 3. fejezet.
 • BIZONYÍTÉK, NEM ÍGÉRET! Biztos ismerős ez a mondat, egy nagy márka használta az elmúlt évtizedekben. Tökéletesen leírja azt, amit az érdeklődőd akar, mielőtt megnyomja azt a bizonyos megveszem gombot. Bizonyítékot, hogy nem csak ígérgetsz! Hogyan építs mindent elsöprő bizonyítékot? A 4. fejezet választ ad erre! 
 • KÜLCSÍN, VAGY BELCSÍN? Mindkettő! A 21. század ezen évtizedében biztosan! Hogy miért fontos ez, és mennyit változtathat az eladási mutatódon csak az üzleted egyetlen lámpaizzójának cseréje (vagy a honlapod háttérszínének új tónusa)? Ezt mutatja be a könyv 5. fejezete. 

És ez még csak a könyv első 76 oldala,
 a java ezután következik…

Nézzük meg még egyszer, mit is kapsz meg most INGYEN?

200 oldalnyi:

 • lépésről lépésre leírt
 • itthon is működő
 • könnyen alkalmazható
 • check
  azonnali vevőszerzést segítő tudást

alkalmazd és...

 • tudod végre mit kommunikálj és hol
 • egyedi leszel és végre kitűnsz a tömegből
 • több érdeklődőd lesz
 • az érdeklődőkből könnyebben csinálsz vevőket
 • mindezt tudatosan és tervezhetően

A kivállalati marketinghez rengeteg csodamódszert ajánlanak. Én is hallom és látom őket, de mindketten tudjuk, 1 csodamódszer még nem megoldás a marketingedre…főleg, ha nincs mögötte átgondolt és felépített stratégia. 

Én már közel 10 éve tanulom és alkalmazom Magyarországon, kisvállalati környezetben Dan Kennedy módszereit, aki már több mint 40 éve foglalkozik marketinggel, és a világ legsikeresebb cégeit támogatta reklámkampányaik felépítésében. 

Kipróbáltam Dan ötleteit itthon, hogy neked ne kelljen kísérletezned. Rengeteg pénzt spóroltam neked, és még rengeteget fogok, ha elolvasod és alkalmazod, a könyvben leírtakat.

Nos?

Mi A Trükk Az Egészben?

A túl jó ajánlatokban mindig van egy kis trükk, ugye?

Ne aggódj! Semmi svindli! Semmi rejtett költség, vagy adathalászat, vagy ilyesmi. Én is vállalkozó vagyok és tudom milyen, amikor a bevételed csak azon múlik, hogy te személyesen mit adsz el, mert nincs mögötted egy olyan marketing rendszer, ami kvázi automatizálná az érdeklődőszerzésed. 

Használom és élvezem az (online) marketing adta előnyöket, és segíteni akarok neked, hogy neked is sikerüljön. Hogy azt kapd a vállalkozásodtól, amit igazából vársz tőle: pénzt, szabadidőt, és lehetőségeket!

Sőt, ha leadod a rendelésedet, akkor mutatok neked egy rendszert is, amivel még könnyebben gyakorlatba tudod ültetni a könyvben és az eredményjelzőn található tudást, hogy kihozd a maximumot...

Vágj bele most!

Mi Történik a rendelésed után?

Amit Tegyél Meg:

 1. Töltsd ki a fenti űrlapot.

 2. Pipáld be az űrlapon, hogy kéred-e a letölthető Eredményjelzőt és a videót.
 3. Kérd ingyenes könyved, 
  csak a szállítás és kezlési költséget álld.

Ami Történni Fog:

 1. Kapni fogsz egy emailt a rendelésedről, és megkapod a számlát. Az űrlapon bepipált letölthető anyagot és a videót 10 percen belül automatikusan megkapod.

 2. Az ügyfélszolgálat amint meglátja a rendelésedet, már indítja is feléd a könyvedet.

 3. A könyvet a kezedben tarthatod pár munkanapon belül, hogy minél hamarabb elkezdhesd olvasni.

Ha pedig elolvasod és megvalósítod, meglátod, te is Imádsz majd Vállalkozni, ahogy én!

Pongor-Juhász Attila

Az Időmilliomos Vállalkozó és a Szív alapú Marketing vállalkozónak című Bestseller könyvek szerzője, A PJA Elit Coaching Program megalkotója és vezető trénere, A Pongor Publishing Üzleti Bestseller könyvkiadó alapító-ügyvezetője.


"Az a gondolat tölt fel energiával és lelkesít, amikor taníthatom a magyar vállalkozóknak és a vállalkozni akaróknak a tartósan sikeres vállalkozás felépítéséhez és működtetéséhez nélkülözhetetlen vállalkozói észjárást, technikákat és módszereket."

Pongor-Juhász Attila

©  Pongor Juhász Attila
Adatvédelmi nyilatkozat - ÁSZF - 
Rendezvény ÁSZF 

>